Selamun Aleykum EBRAR kardesim Hayirli ve Huzurlu gunler efendim..
Hos geldiniz misafir kardesim..aslinda hepimiz su Fani dunyada misafir degilmiyiz?
Ruyalariniza Hayırdır inşallah diyelim Rabbim HAYRA cikarsin!veya en HAYIRLISINI versin..ins.
ne Guzel bir gunde geldiniz keske kalip da bize de Dualarinizda yer verseydiniz..Bizler de Size..
ama Dua da Nasip, kismet isidir ayni evlilik gibi bunu biliyormuydunuz?
Rabbim cumlemize Dua eden ve Dua alan Salih kullarindan eylesin ins..
Herkesin ama herkesin evli ,bekar,evlenememis insanlarinda Dua ya ihtiyaci vardir!
İnsan büyük bir sır, rüyalar da öyle, Herkesin bir kimsesi bir de kimsesizligi ..
herkesin bir gorunur birde oyle gorundugu halde farkli olan gorulmiyen tarafi oldugunu unutmayiniz...
Agbiniz, yengeniz, aileniz ,sevdikleriniz,sevdiginiz icin cokca Dua edin kardesim..
Dualarda YARIM kalabilir!Allah`a yonlendirilmemis, Canu Gonulden arzu edilip ,fakat ibadet ile Teslimiyet Makamina gonderilmemis Dualarimiz vardir..
Yer ile Gok, Kalbimiz ile dillimiz arasinda asilli kalmis Dualarimiz..Onlari bir an once ,Alemlerin Rabbine ulastirmak ne kadar guzel olurdu..
Kim bilir birisi, birileri Hasta, caresiz, ne yapacagini ,ne karar vercegini ,bir turlu kestiremeyince Her seyin HAYIRLISINI bilene donup Sormak, O`na Onun guvenine birakmak en guzeli....
Rüyada yeşil bir oda aydınlık görmek giriştiğiniz işte, zor da olsa Allah-in izni ile mutluluğa ve başarıya ulaşacağınıza ..Aydınlık ve yeşil bir oda huzurlu ve bolluklu yuvadır.
Allahu Alem.. Rabbim en iyisini bilir.. ama Ruya tabiri..ve ruyadaki esyalarin Haal ve Kaal dili ile anlattiklari bunlardir...
Dediki Duan da Yorumun da cok uzun Sürdü..dedimki Can-i Ebrar-i inciten HerkeSe Dua ettim..
Kini, kizginlik, kirginligi ,gecmisi bir Yana birakip bu Mubarek gunde ..
Dualarda Buluşmak icin Duallar ettim..
Hayırlı Cumalar
Her dua bir projedir, kabul edilmesi için üzerinde çalışılması gerekir...