• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada yeşillik görmek

TUGBA1

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Merhabalar ;

Ben nişanlanıp ayrıldım ve eski nişanlım sürekli bana barışalım , seviyorum diyor ve ağlıyor. Ben bilemedim ne yapacağımı annemin istihareye yatmasını istedim oda yattı rüyasında yeşillik dolu bir park gibi bahçe gibi bir yerde insanlarla selamlaşıyormuş. Bunun iyi olduğunu hayırlı olduğunu düşündüm,bende bu gece sahurda Allah'a dua ettim hayırlı olanı göstermesi için yalvardım Allah'ıma ve rüyamda onun annesi ve babası oturuyorlar bende yanlarında oturuyorum annesi bana "biz seni istemiyoruz uzak dur bizden" dercesine konuştu ne anlama geliyor benim ne yapmam lazım bilmiyorum.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhabalar..hayirdir insallah..
Rüyada yeşil renk görmek Büyüme, gelişme ve sükuneti Yeni projelere, huzuru ve üretkenliği Güven ve rahatlık temsil eder.

"benim ne yapmam lazım bilmiyorum. " bunu ancak siz bilirsiniz..?
Bu evlilik konusunda acele etmeyin...
ilk once istişare ederek istihare yaparak acele etmeyerek duygusallığı mümkün olan en alt sınıra
indirerek akil ve mantik ile gelecegi de dusunerek karar verin..

Kesinliğinden emin olmadığınız fikirlerin sizi yanıltmasına izin vermeyin.
Kalbin kendine has nedenleri vardir ki akıl hiç bir zaman anlayamaz... kalbinin mutmain huzurlu ve tam emin olmadigi seyleri YAPMAYIN...
rehberiniz cevreniz nefsiniz degil akliniz ve yureginizin icindeki o incecik ses olsun..
bu insana karsi sizi icten ice en ufak bir sey rahatsiz ediyorsa bile bu konuda iki kez daha dusunun derim..
unutmayin evlilik bir paket halinde gelir..bu pakettin icinden sadece evleneceginiz kisi degil!aileside birlikte gelir...sırıtık.:,
Hakkınızda hayırlısı icin cokca Dua edin..Hayirli gunler...

duaa..

love

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün aleyküm.Rüyamda yemyeşil bir ağacın kenarındaydım.Ağaç meyve vermİşti.Badem ve zerdaliydi.Eşime diyorum ki, zerdali istiyorum ondanda, getir bana diyorum.Ama yiyip yemediğimi hatırlamıyorum. Heryer yemyeşil ve parlak oluyor.Ve ben bu yeşilliği iki-üç defada rüyamda gördüm.Cevaplarsanız sevinirim. Allah razı olsun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleyküm selam hayirdir insallah..profilinzde bekar yaziyordu kafam karisti..
Rüyada yeşil renk görmek Büyüme, gelişme ve sükuneti Yeni projelere, huzuru ve üretkenliği Güven ve rahatlık temsil eder...

Zerdali ağacı rüya yorumu aslında kişide ki manaya göre değişkendir..hayırlı evlad ,hayırlı ,mutlu, huzurlu bir gelecek,kutlama ile de yorumlanir..
Badem Ağaci; Rüyada badem ağacı görmek Kuvvetli, sanatkar bir adam, aileden cömert bir kimseden destek alacağınıza işaret eder.
Bu rüya alternatif olarak bir gizli mal yada bir SIRR-a işaret edebilir...ayrica karışık ve değişken mizaçlı bir adama delalettir.
"Sıkıntı ve huzursuzluk mutlaka bir günahın cezası, huzur ise bir ibadetin karşılığıdır "
selametle..

gülen yüz

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada yeşillik görmek

Selamun aleykum, hocam ben akşam bir rüya gördüm hayır olur inşallah. hani benim sevdim biri vardı daha önce yazmıştım. evlilik vaadiyle kandırılıp bırakılmıştım. şu an o kişi benden nefret ediyor. hatta sevgilisi bile var, durum bu. akşam rüyamda üçsuz bucaksız yem yeşil bir yer gördüm. öyle güzeldiki, annemle ben yeşillin bir tarafındayız. beni bırakıp giden nefret eden kişi bir tarafta. çok değişik sevgiyle hasretle bakıyorduk bir birimize,gerçekte ise düşmanız. neyse aramızda teller var geçemiyoruz. geçmeye de çalışmıyoruz, sadece bakışıyorz. sonra annemle benim tarafımda bir yılan çıktı büyük iri ama yılanmı bilemedim tırtıla da benziyordu. mavi ve yeşil arası değişik bir renkti. beyaz da dikenleri vardı bizden kaçtı. annem de onu öldürmeye çalışıyordu o kaçıyordu. tırtıl gibi yürüyordu. ordada uyandım. inşallah hayır olur hocam.selam ve dua ile..
duaa..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun
Rüyada yeşillik alan görmek;
Büyüme gelişme ve sükuneti Yeni projelere huzuru ve üretkenliği Güven ve rahatlık temsil eder.
ufkunu ,kalıbını, hacmini akil ve idrakini üçsuz bucaksız genişlettin!insanlara ve olaylara bakış açınızı değiştirin ki, stresi yok edin! ... yoksa bu Stress sizi bir yilan gibi boğabilir olarak bir uyari rüyasidir..

Rüyada yılan görmek:
gerçek yaşamınızda içinde bulunduğunuz gizli korkular ve endişeleri, ihanete düşmanlığa veya gizli düşmanlara, doğru yoldan ayartılıp yoldan çıkarılmaya
veya yaşam enerjisi ve sağlık konusunda gelişmelere işaret eder.

Renkli yılan görmek;görülen yılanın rengi, rüyanın tabiri için çok önemlidir ve renkleri ile açıklaması yapılır, her biri ayrı ayrı özel anlamlar taşır.
Yeşil yılan görmeniz; büyük bir iç büyüme, iyileşme ve değişim ifadesi olup hayırlı bir rüyadır.
Mavi yılan görmek;manevi güç sayesinde iyileşme, gelişme gösterirken çok güzel rüyadır.
Sarı yılan görmek;hastalık, sağlık sorunlarına işaret eder. Sizi sağlığınız konusunda dikkatli olmaya davet etmektedir.

çevrenizde Dost görünümlü haset, kıskançlık gibi olumsuz duygu, düşünce yoğunluğuna işarettir.
Dost görünümlü yılanlardan uzak durun; sonradan hesap yaptığınızda gönül tefecilerini teller arkasinda farkedersiniz ...selametle..

acilangul1

ecrin leyla

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
ruyada yesil alan görmek

Uzun sure gorusmedigim erkek arkadasimla yanimizda on iki yaslarinda tanimadigim bir erkek cocukla beraber yuruyorduk oyle yemyesil bir yere geldik insanlar abdest aliyordu, namaz kiliyordu bazilari agaclardan su akiyordu, ilerde yesil buyuk bir gol vardi. Mutluyduk neresi oldugunu bilmiyordum. Simdiden tesekur ederim.

YÖNETİM/UYARI: Kuralları okuyun lütfen!

ecrin leyla

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
ozur dilerim ben pek anlamadim
ruyamin yorumu yukardakiyle benzer mi y?

YÖNETİM/UYARI;
Mesaja selamla başlayın (selamünaleyküm , merhaba, iyi günler v.b) Mesaja başlarken kısaltmalar kullanmayın. ( slm, s.a, s.aleyküm, mrb gibi)
Mesajına selam vermeden başlayanların mesajları CEVAPLANMAZ

yeşilzeytin

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada yeşil çimler-yeşil alan görmek

Selamü aleyküm, sitenize bugün üye oldum. Size önemli bir rüyamı paylaşmak istiyorum.
Sabah ezanı ile uyandım, uyandığımda dua edip dilek ne niyetlerim için allaha dua ettim. Daha sonra tekrar uyuya kaldım. Rüyamda yeşil çimler arasında kendimi ve cumhurbaşkanını gördüm ve başımı yukarı kaldırdığımda yüksek binalar vardı. Bu rüyamı yorumlarmısınız.
ALLAH'A emanet olun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
aleykümselam, Kardeşim rüyaniz hayr Olsun.
Rüyada yeşillik alan görmek;
Büyüme gelişme ve sükuneti Yeni projelere huzuru ve üretkenliği Güven ve rahatlık temsil eder.
ufkunu ,kalıbını, hacmini akil ve idrakini üçsuz bucaksız genişlettin!insanlara ve olaylara bakış açınızı değiştirin ki, mutlu ve huzurlu olursunuz...

Rüyada cumhurbaşkanı görmek;
kişinin devlet kapısında bir meslek sahibi olmasına,halk ile ilişkiler olarak yorulmaktadır.
Bu tarz rüyalar genellikle iş ve çalışma hayatı ile ilgilidir. Rüyasında cumhurbaşkanı gören kişi, yakın zamanda terfii alır, yüksek bir makama çıkar. Bu rüya oldukça hayırlıdır.

Rüyada yüksek binlar görmek;
Reel hayatta ulaşılması zor hedefler belirlediğinizi simgeler. bazen de kendinize belirlediğiniz zor hedeflere ulaşamamak yüzünden stres yaşadığınız belki de bu hedefleri gözden geçirmek gerektiğini temsil eder..

Daha yüksek binalarımız, ama daha kısa sabrımız var...hayatta mutlu ve huzurlu olmak istiyorsaniz Sabrını , öfkeni ve kontrolunu kaybetme ... bütün güzel şeyler güzel bir sabırdan sonra gelir selametle..

Üst Alt