• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada yıkanmak ne demektir?

hira61

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
günaydın ..rüyamda değer verdiğim kişiyi gördüm çok özür dileyerek yazıyorum yıkandığmızı gördüm, bir otelmi evmi bilmiyorum ama çok güzel bir yatak odası sonra ben ona diyorumki sana az çok belli ediyorum hoşlandğımı oda diyor ki bunun sonu evlilik olucak mı ve acı yedim kimseye güvenmiyorum bende ona hayırlsı olsun diyorum onun elinde sigara vardı sonra ben markete gidiyorum ekmek ve salatalık alıyorum hayrolsun inşallah çok şaşırdım ilk defa böle bir rüya görüyorumUzgunnn

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Gunaydin kardesim hosgeldiniz..
Sizin ile biraz muhabbet edelim mi?Tmm..
aslinda her kes kendi ruyasini en guzel sekilde yorumliyabilir ..
ben burada sadece misafir kardeslerimin kendi içindeki kendilerine dönmelerine yardimci olmaya calismaktayim..
en iyi yorumcu kendi ruyasi icin kendisir!!!
Ben sadece bir fikir edinmelerine yardımcı olabilirim..
sonuçta hangi yorumun sizin onlar için daha geçerli olduğuna yine kendi karar verir....
Size Dosthane bir kucuk SIR!!
Kimse sizi sizden iyi tanıyamaz onun için rüyalarınızı kendiniz yorumlamaya ve anlamaya çalışın...
bunu yaparken de zihninizi gereksiz şeylerden arındırıp öylece rüyanızı yorumlayın çünkü Sıkıntı içindeki biri olasılıkla rüyanın sadece olumsuz anlamlarına odaklanacaktır.
Oysa sakin dengeli bir insan tüm olasılıkları düşünüp daha sağlıklı bir sonuca varabilir.
Unutmayın ki o anda içinde bulunduğunuz ruh hali rüyanın yorumunu kendinizden gizlemenize neden olabilir ya da anlamanızı ..Hazir oldugunuzda ruyanizi ve kendimizi elestirmekten korkmiyalim derim...

Ruyaniza Hayirdir ins diyelim..Rabbim Hayra cikarsin cve Sizi kendi nefis serrinden korusun ins.
Rüyada yıkanmak; üzüntü ve sıkıntılardan kurtulmayı ifade eder.
insanlara güven sorunu yasadiginiza delaletir..

Rüyada sigara içmek sünneti terketmeye sigara gormek;sıkıntılı günler geçirmeye işarettir..
kardesim daha once katildiginiz bu sohbetlere veya dini hizmetlere lutfen devam edin ki manevi olarak.. olaylari daha guzel idrak edebilirsiniz...
insallahurahman Allah kattinda manevi dostlar ve dostluklar kuracaginiza ayni zaman da bazen de yanlis anlilabildiginize yorumlanir..
Rüyada salatalık ,ekmek görmek Bu sağlık ve refah gösteren bir rüyadır.

ALLAH İNSANLARI ZORLUKLARLA DENEMEKTEancak hiç kimseye güç yetirebileceğinden fazlasını yüklememektedir.
ALLAH samimi kullarına bir zorluk verdiği zaman ondan çıkış yolunu da açar;
Allah cc. Yar ve Yardimciniz olsun..

hira61

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Allah razı olsun aslında bende öyle yorumladım ama yinede size danışmak istedim çok sağolun..

Üst Alt