• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

rüyada yilan görmek

S

suat_h69

Kayıtsız
Misafir
rüyada yılan görmek, rüyada yeşil yilan görmek, rüyada küçük yilan görmek, rüyada sari yilan görmek, rüyada yilan sokmasi, siyah yılan görmek, ruyada yilan görmek
Rüyada yılan görmek her türlü düşman demek oldugu halk arasinda bilinir.
Yılan rüyaları, yilanin buyuklugu ve rengine göre farkli sekilde yorumlanabilir.
Cafer-i Sâdık (r.a) demiştir ki: Rüyada yılan görmek on şekilde tâbir olunur:
a) Gizli düşmanlık
b) Maişet,
c) Selamet,
d) Saltanat
e) Emirlik,
f) Devlet,
g) Zevce,
h) Evlad,
ı) Öülm,
i) Sel.
gibi farkli da yorumlanabilir.. Rüyada görülen yılan, rüyada meydana gelen diğer olaylar ve unsurlarla birlikte değerlendirilmelidir.

Rüyada yılan görmek islami rüya tabiri için Tıklayın

SenemUnal

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Ruyamda yilan baligimi yedi

Selamunaleykum arkadaslar

Bugun cok korkunc bir ruya gordum.

Servisten eve gelirken yolda siyah buyuk bir yilan aliyorum,
eve geldigimde onu (evimde su an bulunan) buyuk bir fanuse koyyorum ve baligimin yaninda yuzuyor.

Evime is arkadaslarim gelip yemek yiyyor servisci evimi temizliyor
ve sonra baktigimda yilan soyuluyor o siyah yilanin altinda pembe beyaz eti gorunuyor ve baligimi isirip suyun icinde kanlar yogunlasip baligim oluyor.

Ben normalde hic ruya gordugumu hatiramam fakat bu ruya beni cok uzdu

Laptopumda turkce klavye olmadigi icin okumakta zorluk cektiginiz icin ozur dilerim.

Hayirli aksamlar diliyorum
Insallah guzel bir aciklamasi vardir

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam kardesim hayirdir insallah oyle bir yazmissiniz ki sanki ruyanizda Yılan balığı görmek gibi aslinda oyle degil..

servisten eve gelirken siyah büyük bir yılan;
ailenizle ,sevdiginiz ile birlikte işlerinizi yoluna koymak için çaba sarfettiğinizi, kimseye zararınız dokunmadan sürdürdüğünüz düzgün bir yaşamınız olmasi icin
egittiminize devam etmeniz veya daha sabit bir isyerinde calismaniz gerektigine ...
ancak çevrenizdeki kişilerde haset, kıskançlık gibi olumsuz duygu, negatif düşünce yoğunluğu bulunduğuna isarettir..

Balıklar akvaryum hobisiyle uğraşan insanların hayatlarında çok şey ifade eder. Tabi ki bu herkes için geçerli genel bir kavram değildir.
İnsanlar neden balık beslerler? Genel olarak; onlarla ilgilenirken stres atmak onların yaşam evrelerine tanık olmak ve ‘’ dekor ‘’ olarak balık beslerler.
Bunlari hep anladim da neden balıkları bir biblo gibi fanusta ve kavanozda yaşamaya zorlariz onlar derya denizlerde ozgur olmalari gerekir iken
bir damla su icinde fanusta tutariz ve ben buna cok karsiyim..
kanaryalarin muhabet kuslarin kafesde zindan da hapisde tutuldugu gibi...
Bazen cok güzel görüyorum fanusta balik resmini..evet ama hic düsündünüz mü o balik orada neler cekiyor?
Cok yanliz ve sevdiklerinden uzak!!

Öncelikle o fanuslar baliklar icin üretilmemistir cicekler icin ici genisce oldugundan bitkiler uzun süre yasasin diye yani süs icin.
Baliklar süs degil ve o nedenle neden fanusa konulsun ki? Onlar CANLI...ayni sizin benim gibi...
Fanusta baliklar strese giriyormus bunu ben uydurmuyorum bir sürü yerde okudum nette özel balik yetistiriciler iyi bilir.
Baliklar dogasi geregi gezebilmek ister yani dibe oturan bir baligin hastalanmasi ölmesi yakindir.
Fanustaki balikla cezaevine girmis insan arasinda fark yoktur.
Bir canlıyı hiç memnun olmadığı bir yerde zorla tutmak tam bir vicdan meselesi...

yani ruyanizin anlami kendi ic hesaplasma..vicdan aynasi ve iki karar arasinda ki kararsizligi simgeler..
Hayirli geceler...

SenemUnal

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
yorumunuz icin tesekkur ederim, ve o konuda kesinlikle haklisiniz!

turkcem cok iyi olmadigindan tam olarak nasil isim vermem gerektigini bilmedim.

Ilk aldigimda fanusa koymustum ve baktim ki surekli yukariya gelip nefes almaya calisiyor, ilk basta anlamamistim fakat internette arastirdigimda baligin aslinda nefes yetmedigi icin yaptigini ogrendim ve bu beni cok uzdu.

Simdi buyuk bir cam aquarium yaptirdim icinde canli bitkiler ve oxigen ureten motorda var icinde.

Yinede hic bir zaman bir baligi fanusa koymamak lazim.
ama ne yazikki insanlari bu konuda bilgilendirmiyorlar

Artik avrupanin cogu ulkelerinde yasak olmus ve hayvana yasatilan bir iskence olarak gorunuyormus ki katiliyorum.

bu sadece balik icin degil her hayvan icin gecerli.

vakit ayiripta herseyi aciklamaniz ve aydinlatmaniz beni mutlu etti cok tesekkur ederim allah razi olsun ve hayirli geceler diliyorum

Üst Alt