• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada yol göstermek

Floral

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Merhabalar, bu rüyamı şimdi hatırladım. Deminki rüyamdan sonra gördüm.
Lütfen, onun da manasını söylermiydiniz?
Rüyamda bizim pazarın aşağısındaydım. Bir kız yaşlı bir amcadan özel ders için kimya öğretmeni sordu. O da tanıdığımvar dedi. Ben de ben çok iyi birini tanıyorum. Yaşlı amca bana ben biliyorum falan dedi. Sanki, onun söylediği öğretmene gitmesini istiyordu kızın. Sonra kız bana senin söylediğin öğretmen nerede? diye sordu. Bende onu götürdüm oraya, kıza yolda "sen hangi grupa gîdiyorsun?" diye sordum. (Oraları bilmem ama burada gruplarla oluyor üniversite sınavları). O da III grup dedi. (III grupda güya yoktur). Ben de, peki o zaman neden kimyadan özel ders almak îstiyorsun ki? dedim. O da yeni kimya öğretmeni çok ciddi biri falan gibi şeyler dedi. Ben de kızı getirip şurada 2. kat sol kapı dedim. O zaman Gülnare (en yakın arkadaşlarımdan) pencereden bakıyordu. O kimya öğretmeniyle arkadaşım komşular da.

Lütfen, zahmet olmazsa, bunu da yorumlar mısınız?

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba... Kardesim hayirdir insallah
Rüyada yol göstermek; Yol gösteren bir otorite figürü, kararli ve istikrarli istikamette oldugunuza isarettir...
Ayrica, gecmiste kararsızlık yaşadığınız bir konuda Allah'in yardımi ile artik nereye gideceginizi menzil ve hedefinizi cok iyi belirlediginize de delalettir...
Hayirli Aksamlar...

Floral

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Yorumladığınız için çook teşekkürler. Hayırlı akşamalar. ❤

Buğra

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada Yol Göstermek

Selamun Aleyküm abla bir rüyamı yazmak istiyorum izninizle. Rüyamda 7 arkadaşım benim kapıma dayanıyorlar resmen camdan içeri falan girmeye çalışıyorlar. İlk başta kötü bişey olacak sanıyorum ama benden yardım istediklerini söylüyorlar. Ne yardımı diyorum, biz evlerimizi kaybettik bize yardım et yol göster diyorlar. Kabul ediyorum bir minibüse biniyoruz hepsini evlerine bırakıyorum ama 1-2 tanesi benim lafımı dinlemiyor sen yanlış biliyorsun deyip başka yerde iniyorlar minibüsten ama ben haklı çıkmış oluyorum ve o ikisi kayboluyor. Fakat sonunda yine hepsi bana teşekkür ediyor. Yorumlayabilirsen sevinirim abla, iyi akşamlar.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleyküm selam Hayy Allah iyiliginizi versin ..Rüyalarinizda hep 7 numarasi vardir..benim nik name yani takma adimin 7 numara oldugunu biliyormuydunuz..?cunku annemin 7. cocuguyum...
neyse Hayirdir insallah...

Rüyada yol göstermek; Yol gösteren bir otorite figürü kararli ve istikrarli istikamette oldugunuza isarettir...
Ayrica gecmiste kararsızlık yaşadığınız bir konuda Allah'in yardımi ile artik nereye gideceginizi menzil ve hedefinizi cok iyi belirlediginize de delalettir...
nasihatti dinliyenler selamette erenlerdir..

"1-2 tanesi benim lafımı dinlemiyor sen yanlış biliyorsun deyip başka yerde iniyorlar minibüsten ama ben haklı çıkmış oluyorum ve o ikisi kayboluyor" O ikiside kendine yazik edenlerdir..

tane ay var Nefsin 7 Hali Var...Seninki Hangisi?
aşk-in da 7 hali vardir..

İnsanın kendi nefsine karşı açmış olduğu mücadele erdemlerin en büyüğüdür.
Yedi tamamlanmışlığın bütünlüğün birliğintekamülün mükemmel insani kamilin sembolü olarak bilinir.
İslamda Yedi gök Kabe yedi kez tavaf edilir örneğin Kuran’a göre Allah cenneti ve dünyayı yedi katlı yaratmıştır.
7 Kez Safa ve Merve Arası Sa'y edilir....Mesela sema 7 kat arz 7 kat cennet ve cehennem 7 tabaka ve kat haftanın
günleri 7 tavaf 7 şaft şeytana atılan taş sayısı 7

"Daima hayra ve hayırlı işlere niyetli ol.O hayrı işlemeye muvakkat olamazsan dahi mükafatını görürsün…"
der Muhyiddin İbn-i Arabi..sizin ruyanizda da iste oyle bir guzelik var!iste..

Cenab-ı Hak buyuruyor: “Beni bana ibadet yapmakla hatırlayın; ben de sizi afvetmekle hatırlarım.
İbadet ve itaat üzere beni hatırlayan kimseyi mağfiretle yad etmek benim şânıma düşer
Hayirli Aksamlar...

Buğra

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Çok sağol abla yorumun için bilmiyordum 7. çocuk olduğunuzu öğrenmiş oldum :) Hep 7 hep 7 nereye kadar gidecek merak ediyorum vallahi. Bilinç altı desem her rüyam birbirinden çok farklıdır. Elbet sırrı ortaya çıkar :) İyi Geceler abla

Üst Alt