• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada yüksekte asılı kalmak

matamanyaq

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun aleykum; rüyada yüksekte asılı kaldığımı ve yüksekten aşağı düştüğümü gördüm.
Rüyamda yüksek bir köprünün halatlarında tutunuyorum ve aşağı bakıyorum, çok yüksek olduğunu görüyorum ve nasıl kurtulacağımı düşünürken, kan ter içinde öleceğimi düşünürken aşağı düşüp kurtuluyorum.
Rüyanın devamında ise gece vakti yolda yürürken yanımda giden İki tinerci vardı ve önümde de kuzenim gidiyordu. Tinercinin Biri para var mı diye sordu, bende korktum kuzenim gördü beni ve bu esnada biri ona saldırdı ardından kuzenim onu dövdü ve diğeri bıçak çekti benim bacağıma ince bir çizik attı. Sonra kaçmaya Başladık. Kuzenim tinerciyi kaçırmaya çalıştı fakat tinerci ısrarla üstümüze geldi. En sonunda kuzenim bir motora binip kaçtı. Bende ters istikamette kaçmaya başladım koştum koştum. En sonunda tinerci beni yakaladı tam bana vuruyordu ki rüyamdan uyandım..Yorumunuz için tesekkur ederim..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyaniz hayr olsun...
Rüyada yüksekte asılı kalmak ;
askıda kalmak ,Yeni bir iş girişiminde bulunacak tamamlanmak üzereyken engelle karşılaşılması, sonuca varmak için engelin kalkmasını beklemeye yorumlanir..

Yüksek bir yerden aşağıya düştüğünü gören;
hayırdan kötülüğe veya deprasyona ,umutsuzluğa düşer ama az bir hasarla kurtulmaniza alamettir..

kaçmak ,Kovalanma rüyaları ;
genellikle günlük yaşam tarzınız içindeki endişe duygularından kaynaklanır.
Günlük hayatımız içindeki endişe ve baskılara tepki verme şeklimiz genellikle kovalanma rüyaları şeklinde ortaya çıkar....
Koşmak ,kacmak, saklanmak çevremizdeki fiziki tehlikelere karşı içgüdüsel olarak verdiğimiz bir tepki ve reaksiyondur!
kaçmak rüyaları günlük hayatınızdaki korkularınız, stres ve benzeri durumlarla başa çıkma yönteminizi temsil eder...
kaçabilirsiniz ama kendinizden hic bir yere saklanamazsiniz...
Şartlarla yüzleşmek yerine kaçmayı ve onlardan uzak durmayı yeğlemenize yorumlanir..

Rüyada bıçaklanmak;
rüyayı gören kişinin arkadaş ve dost seçiminde doğru seçimler yapmadığına, bu nedenle de çevresinin kendisi için hayırsız kimselerle ve
sahte dostlarla dolu olduğuna ve bu kişilerin kendisi için kötü düşünceler içinde olup, kendisine zarar vermek için planlar yaptığına işaret eder.

Her,Yüze yüzüne, güleni dost, sanma her, güzel söz, söyleyeni gerçek,dostun
sanma, herkez güzel, sözler söyler, ama asla, gerçek dost, olmaya bilirler..Tedbir ve Temkin ya Hu !!Geçmişten İbret Alın!! selametle..

Üst Alt