• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada yunus balığı görmek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
hayırlı günler.. Rüyanız hayr olsun.
Rüyada yunus balığı görmek;
mutlu ve huzurlu bir evlilik yapmaya,nasip kısmet ,ülfete hayırlı rızka ve insanlarla hoş geçinmeye delâlet eder.
Çünkü Yunus balığı insanlara karşı sevgilerle doludur...
Rüyada yunus balığı görmek bütün korkularda emin olmaya, fakir için zenginliğe, mal mülk sahibi olmaya, ve daha kazançlı bir işe girmeye de işaret eder.

Rüyada görülen yunus balığı, büyük mutluluk ve iyi dosta da yorumlanır. İnsanın inancı sayesinde başarılı olacağına işarettir.

Burada iki önemli nokta vardır. Önemli husus yunus görmekle birlikte bunların sayısının 2 olmasıdır ve bunda bir mesaj saklıdır
Geçmiş ve gelecek ( zamanın önemini hatırlatır ) Geçmişe ve geçmişte olan olaylara takılıp da kalmayın...kalırsanız kendinize zulm edersiniz..

La ilahe illa ente subhaneke innî kuntu minez-zalimîn."
"Senden başka hiçbir ilah yoktur. Seni tenzih ve tesbih ederim. Ben zalimlerden oldum..

Hayata hangi pencereden bakıyorsunuz bakış açınız geniş mi yoksa daracık mı?.
Bakış açınızı değiştirdiğiniz zaman baktığınız şeyler de değişir.olaylara merhamet ile bakmak en güzeli..
ÜMİTSİZ OLMAYIN. birilerine ÜMİT, "SİZ" OLUN....
Selametle..

K

Kayıtsız Üye

Kayıtsız
Misafir
Rüyamda çok güzel bir denizin ortasında teknenin içindeyiz ve yunus balıkları sürü halinde bize eşlik ediyor... teknenin altından, yanından atlaya atlaya geçiyorlar... çok güzeldi, hiç uyanmak istemedim...
Zehra, işçi, 39 yaşında ...

K

Kayıtsız Üye

Kayıtsız
Misafir
Rüyada yunus balıkları görmek

Merhaba ben rüyamda kendi ailemle ve amcamlarla yengemlerle bir tanede yakın arkadaşımla bi teknede olduğumuzu görüyorum çok büyük değil beyaz hepimizim sığacağı kadar büyüklükte ve denizde yunus balıkları gördüm ve korkuyoruz endişeleniyoruz. Yunus balıkları altımızdan girip önümüzden çıkıp havaya hopluyorlar bizi takip edip kovalıyorlardı. Sonra teknemize zarar verdiler ve su almaya başladı biz başka bir şişme bot tarzı bir şeye bindik ve sahile doğru hızlıca gittik, teker teker indikten sonra eski evimize geldik ve uyumuşuz uyandığımda annemi karşıdaki ayna sayesinde merdivenlerden indiğini gördüm kucağında 9 yaşında kardeşimi taşıyordu kardeşine bak dedi kardeşim uyuyordu onu koltuğa yatırdı anlamını çok merak ettim ve sayfayı buldum hemen yazayım dedim hayır olsun İnşallah..

duayolunda

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada yunus balığı görmek kısmet olarak yorumlanır. Rüyasında yunus balığı gören kişi hayatta büyük kazanç kapıları ve iş fırsatları elde edecek bu sayede hiç yokluğa ve darlığa düşmeyecek demektir. Rüyasında yunus balığı gören kişinin gerek aşk hayatı, gerek iş hayatı her daim yolunda gidecek, mutlu ilişkiler yaşayacak, işlerinde de her daim başarı kazanacaktır.

Gul52

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Ruyada yunus baligi gormek

Nerde oldugumu tam bilmiyorum birden kendimi deniz kenarinda buluyorum 5-6 yaslarinda bi kiz çocuğu var denize bakan sonra bir yunus balığı geliyor ve kizi ağzına alıyor tehlikeden korumak ister gibi ve aradan biraz zaman geçince balığın ağzından kız bebek olarak çıkıyor. Bebeği olmayan birisi varmış ve o alıyor.
Nişanlı 26 yaşındayım çalışıyorum (1.5 aya düğünüm var)

Rüya Tabircisi

Moderatör
Moderatör
Rüya Tabirleri
Ruyada yunus baligi gormek

Nerde oldugumu tam bilmiyorum birden kendimi deniz kenarinda buluyorum 5-6 yaslarinda bi kiz çocuğu var denize bakan sonra bir yunus balığı geliyor ve kizi ağzına alıyor tehlikeden korumak ister gibi ve aradan biraz zaman geçince balığın ağzından kız bebek olarak çıkıyor. Bebeği olmayan birisi varmış ve o alıyor.
Nişanlı 26 yaşındayım çalışıyorum (1.5 aya düğünüm var)
Selamunaleyküm. Rüyada yunus balığının kızı ağzına alması, mutluluğa ardından çok büyük sıkıntılara işarettir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt