• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada yüzümdeki sivilceden irin aktığını görmek

Serdengecti1

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Merhaba hocam ; ben sabaha karşı gördüğüm ve çok iyi hatırladığım bir rüyamı yorumunuza sunmak istiyorum. Rüyamda aynanın karşısına gidiyorum ve yüzüme bakıyorum, çenemde küçük bir sivilce görüyorum. Bu küçük sivilceyi iki elimin parmaklarıyla sıktırıyorum. İlk önce çok az irin çıktı ki, o kadar sandım ama hemen akabinde öyle çok beyaz koyu bir irin aktı ki, vücudumun bir bölümünü kapladı. Sonra elimle vücudumdaki irini temizledim. En az bir kaç kilogram irinin, çenemde küçük bir sivilceden sıktırmamla birlikte aktığını gördüm. Yorumlarınız için teşekkür ederim, Allah ebeden razı olsun. Hayırlı günler.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba,Rüyanız hayr Olsun
Vücuttan irinin aktığını görmek;
kişinin bütün sıkıntılarından sıyrılacağına ve rahata kavuşacağına işaret eder.
Rüyada çenem sivilce görmek ;
rüyayı gören kişinin karşısındakilere kendini daha doğru, gerçek yönlerini ile anlatması gerektiğini ifade eder.bir iletişim sorununa dikkat çeker.

Rüyada sivilce patlatmak;
kendi kendiyle yüzleşme simgesidir ve hayatınızdaki bazı olumsuz duyguların ifade edilmesi gerektiğini ve bu duyguları kabul etmek gerektiğini temsil eder.

Rüyada sivilce görmek benlik saygısı ve öz-imajı ile ilgili konular hakkında bilgi verir.

Vücutta sivilce çıkması, vücudunda sivilceler çıktığını görmek gerçek yaşamınızda bir olay, bir durum ya da ilişki içinde sık sık kendinizi beceriksiz olduğunuzu düşündüğünüzü veya kendinizi gelişmelerin dışında hissettiğinizi gösterir.

Rüyada yüzünde sivilce çıktığını görmek, Hayatınızda bir geri çekilme, içe dönme eğilimi içinde olduğunuzu simgeler. Bu önemli bir mesajdır ve derhal içinde bulunduğunuz ruh halini gözden geçirip, gerekli tedbirleri almalısınız manasını taşır.

Rüyada sivilce sıkmak, sivilceleri sıktığını görmek ;
Hayatındaki kimi olumsuz duyguların ifade edilmesi gerektiğini ve bu duyguları kabul etmeniz gerektiğini temsil eder. Rüyada sivilce tedavisi, sivilce tedavisi olduğunu görmek, içinizdeki olumsuz duyguları, negatif düşünceleri üzerinizden atmaya, hayata olumlu bakmaya başladığınızı ifade eder..selametle.

Üst Alt