• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada zeytin görmek ne demektir?

Snmz

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada zeytin görmek, zeytin çekirdeği görmek ne anlama gelir?
Selamün Aleyküm; Rüyamda ben ve ablam geniş oda gibi bi yerde dolaşıyoruz. Kalabalık bi yer. Orada benim bir kız arkadaşım masasına geçip ders çalışıyor. Veremediği 3 tane sınavı varmış onlara çalışıyormuş. Orada bulunduğum için benimde veremediğim sınavlarım var sanıyor. Bende benim sınavım yok siz geçebilin diye dua' ya geldik gibisinden bir şeyler diyorum.Zaten sonra inşAllah geçersin gibisinden dua da bulunuyorum. Önünde kitap defter var. Onların yanında da bir kase zeytin yarısını yemiş çekirdekleri de masada duruyordu. Uzun uzun bakıyorum zeytinlere. Hem arkadaşım hem benim açımdan yorumunu merak ediyorum. Sizin bana sağladığınız yarar çok büyük. duaa..Şimdiden Allah razı olsun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun
Rüyada Zeytin Görmek;
rüyada görülen zeytin rengine göre farklı yorumlanır.
Rüyada zeytin görmek çok iyidir ve hayra yorulur. mutlu olacağınız anlamına gelir. İş hayatında büyük başarılara imza atacak, hoş sürprizlerle karşılaşacaksınız.
Rüyada zeytin yemek helal para kazanılacak demektir.
Bir kimsenin rüyada zeytin görmesi, ilme, hikmete, berekete ve menfaate, güzel rızka, mübarek bir zata ve güzel bir zevceye ,Sevda,sevgiye delâlet eder.
Çünkü zeytin mübarek bir meyvedir..
üzüntülerin sona ermesine ve her zaman sağlıklı yaşayacağına yorulur.

Rüyada zeytin çekirdeği görmek;
ikiniz açısından yorumunu ;
iş yaşamı, eğitim ,aile ,kişisel,hayatı ya da aile yaşantısında yapağı değişiklik veya geliştirmeler,kendinizi tamamlamak sayesinde daha başarılı, daha mutlu, daha itibarlı, daha güzel günlere kavuşacağına delalet eder.

Hayata Bakış Açınızı Değiştirin!!Sizi strese sokan şey belki de göründüğü gibi değildir. ...
Hayatı sadece siyah ve olumsuz bakarsanız, olumsuzluklar yaşarsınız...
Hayat, bakış açınızdan ibarettir.Hayatı nasıl görürsünüz?Bakış açınıza göre değişir, nasıl gördüğünüz.
Üzüntülü bakarsanız, kötü yani olumsuz taraflarını görürsünüz.
Mutlu bir şekilde bakarsanız, iyi yani olumlu taraflarını görürsünüz.
Eğer mutlu değilseniz, hayata baktığınız pencereyi değiştirmeye çalışın. Her zaman diyorum “değişim” zordur
.Ama bunu yapmaya çalışın, yoksa mutsuzluk ,stress, yanlizlik, deprasyon peşinizi bıramayacak..

İnsanların etrafa yaydığı enerji çok önemlidir.Ben her zaman pozitif enerji yaymaya çok dikkat ediyorum.Çünkü pozitif düşününce herşeyin
pozitife doğru gittiğine inanıyorum..selametle
..

Huzur Yolcusu

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada siyah zeytin görmek ne anlama gelir?
Selamün aleyküm ablacım nasılsın Rabbim her daim yardımcın olsun ve gönlünden geçen hakkında hayırlı olan bütün dualarını kabul buyursun inşallah. Abla bir rüya gördüm rabbim hayırlara getirsin inşallah.

Rüyamda bir evin odasındayım, oda dolusu küçük küçük beyaz köpek yavruları var hepsi birbirlerine sokulmuş çok güzel gözüküyorlar. Sonra ordan çıkıyorum kimin dediğini hatırlamıyorum ama rüyamda bana biri var ona sini üzerinde hazılanmış yiyecekleri götürmemi söylediler.

Bir apartmanın önüne gidiyorum aşağıdan sesleniyorum nasıl seslendiğimi hatırlamıyorum. 35-40 yaşlarda esmer uzun saçlı bir adam balkona çıkıyor gel bir şeyler yiyelim diyorum ben yedim diyor. Gel ya beraber bir daha yiyelim diyorum geliyor. Sinide büyük bir tabakta siyah zeytin dolu, yanında başka bir tabakta sanki salata gibi veya domates doğanmış gibi bir şey daha var.

Zeytinden 1-2 tane yiyorum, oda diyor ki bende zeytin yemiştim olsun beraber yiyelim işte dedim. Sonra uyandım tabiri nedir ablacım?

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun
Rüyada Zeytin Görmek;
rüyada görülen zeytin rengine göre farklı yorumlanır.
Rüyada zeytin görmek çok iyidir ve hayra yorulur. mutlu olacağınız anlamına gelir. İş hayatında büyük başarılara imza atacak, hoş sürprizlerle karşılaşacaksınız.
Rüyada zeytin yemek helal para kazanılacak demektir.
Bir kimsenin rüyada zeytin görmesi, ilme, hikmete, berekete ve menfaate, güzel rızka, mübarek bir zata ve güzel bir zevceye ,Sevda,sevgiye delâlet eder.
Çünkü zeytin mübarek bir meyvedir..
üzüntülerin sona ermesine ve her zaman sağlıklı yaşayacağına yorulur.

"oda dolusu küçük küçük beyaz köpek yavruları var hepsi birbirlerine sokulmuş çok güzel gözüküyorlar."

Yavru köpek yakınlarınızla ilgili mesajlar verir. Köpek yavrusu çocuğunuz, yeğeniniz gibi kimi çocukların sizinle daha fazla zaman geçirmek istediklerini, onlara biraz daha çok vakit ayırmanız gerektiğini temsil eder.

'Siz kendinizi değiştirmedikçe Allah da sizin durumunuzu sizi değiştirmez' selametle..

Üst Alt