• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyamda dişlerim dökülüyordu

hamza ünlü

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Öncelikle hayırlı günler dilerim.
Cumartesi gecesi saat gece saat 4:00 gibi yattım saat 6:30 gibi gördüğüm rüya neticesinde kalktım. Gece rüyamda hatırladığım; üst dişlerimden kopek dişi veya köpek dişinin azı dişi tarafındaki dişim sallanıyordu, bende çekip çıkarayım dedim ve üst dişlerim sanki bir ipe dizili bir şekilde üst taraf sağımdan soluma kadar hepsi söküldü, acı hissetmedim kan akmadı. Bu sırada uyanıp saate baktığımda saat 6:30 veya 6:40 civarıydı vakit geçmeden sabah namazımı kıldım. O günden beri aklımda ve internetten bakmış olduğum yorumlar bana tam manası ile uymadığını düşünüyorum, yardımcı olursanız sevinirim.

Sosyal yaşantımda ortağımla aramda problemler var ayrılmayı düşünüyorum, kendisi ayrılmak istemiyor. Ve 22 yaşında hafız biriyle konuşuyorum. Ailesi beni istemiyor ve geçerli bir sebepte sunmuyorlar, sadece çok sinirli göründüğümü ve kızlarını üzeceğimi düşünüyorlar.
Bunları anlatmamın sebebi ben kızla pazar günü ilk defa buluşmaya gidecek olmam ve o sabah rüya görmüş olmam sebebiyle tam manası ile rüyamı yorumlaya bilmeniz için bahsettim. Hayırlı günler dilerim.

Üst Alt