• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyamda eşimin ölmesi

SİBEL YILDIZ

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün Aleyküm;
Bundan yaklaşık 3 ay önce rüyamda işe gitmek için hazırlanırken eşimin patronu arıyor tuncay sabah kaçta evden çıktı diye soruyor bana (tuncay eşim) bende her zamanki saatinde diyorum oda bana tam saati soruyor 6:30 diye cevaplıyorum. Tuncay kaza yapmış yanında polisler var ara sor istresen deyip telefonu kapatıyor. ben arıyorum ama cevap veren olmuyor derken kapı çalınıyor kapıyı açtığımda polis eve gelmiş beyaz traktörle cenazeyi getirmişler ben feryat edip eşimin cenazenin yanına gitmek istiyorum beni göndermiyorlar derken bir yolunu bulup gidiyorum traktörün arkasında siyah fermuarlı bir poşet gibi birşeyin içinde olduğunu görüyorum hemen fermuarı açıyorum üzerinde siyah penye eşofman takımı var kaldırıp üztüne bakıyorum her yeri çizik içinde yarabere içinde ben orda yine feryat ediyorum . bir bakıyorum ki eşimin gözleri kımıldıyor ölmemiş ölmemiş yaşıyo diyorum sonra diyorumki ben bağrınca canı sıçradı diyorum eve getiriyorum evde amcamın eşi yengen ben ve kızım var ama ben biliyorum ki eşim ölecek o anlatıyor başından geçenleri polis benim öldüğümü söylemiş ben ölmedim yaşıyorum diyor gülerek sonra kızımın yanına gidiyorum kızım 11 yaşında kızım gel babanı son kez gör diyorum kızım gelirken ayağını çarpıyor ben eşim üzülmesin diye bişey yok diyorum oda bana kızıyor yine neptın çocuğa diyor derken eşim hala anlatmaya devam ediyor başından geçenleri anlatırken yavaş yavaş sağ tarafına yatarak ölüyor ben burda yine ağlamaya devam ediyorum ölürken yine üzerinde siyah penye eşofman takımı var ben rüyamda ağlarken gerçektede ağlamışım eşim beni zor uyandırmış aradan bu kadar zaman geçmesine rağmen hala etkisindeyim. hatta ilk gün eşim gerçenten öldü sanıp içim sürekli yandı yemek bile yapmak istemedim.
yorumlarınız için teşekkür ederim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam..kardesim Hosgeldiniz.
Bazen insanin gordugu ruyalar Onu oyle etkiler ki uzun bir sure moralini bozar..
bir daha boyle olumsuz ruya gordugunuzde hemen Allah Hayirlara cevirsin.. Allahim esimi, ailemi, cocuklarimi Koru diye O na siginin..
Bu tur ruyalar ya bazen endiseli,kaygi ettigimiz icin bazen de dis cevreden etkilendigimiz icin gorebilmekteyiz..

Hayirdir insallah...
Rüyada eşinin öldüğünü görmek: ölüm korkusu çektiğinize veya yalnız kalma duygusu yaşadığınıza işaret eder.
Bu tip rüyalar genellikle depresyon yaşadığınız dönemlerde sık görülür ve sevdiklerinizi kaybetme korkusu vardir..
İnsan hayat evrelerinde doğar büyür öğrenir iş sahibi olur evlenir bir insan ile hayattini birlestirir..
hayatta bundan boyle her seye beraber yasarlar..
hayatta pek çok acı tatlı zorluklari beraber asarlar..
Allah cc. mutlulugunuzu huzurunuzu daim eylesin..
Allah esinizi basinizdan ailenizden eksik etmesin..

"kızım gelirken ayağını çarpıyor ben eşim üzülmesin diye bişey yok diyorum oda bana kızıyor "

Esiniz cok iyi yardimsever altin kalpli biri ama sinirlendiginde dili ve sözleriyle herkesi incitip kırdigindan kul hakkina girdigi seklinde yorumlanir...
ayrica esiniz oldukca olgun ve arif biri hep dogrulari soylemeye calisiyor.. cok HAKLI!!!
ama soyleyis sekli, uslubu,tavri,tarzi,ani parlamalari..
yuzunden sevdiklerini zaman, zaman kaybediginin farkinda degil...
Yılan çıktığı deliğe girer..incittigimiz kadar da incitiliriz...

"İncitme sen kimseyi kimseye incinme hem
Güler yüzlü tatlı dil her ağızın balı ol

Nefsine yan çıkıp da Ka’be’yi yıksan dahi
İncitme gönül yıkma ger uslu ger deli ol

Sibel kardesim.. belki sizin de sinirleriniz yasadiklarinizdan yipranmis olabilir ama siz yine de
"Güneş gibi şefkatli yer gibi tevâzu’lu
Su gibi sehâvetli merhametle dolu olun ki "
Allah-in rahmettine, ve inayettine, nail olasiniz...

Kaderin ne olduğunu anlatamam" dedi Şems...
Ama ne olmadığını
anlatabilirim: Kader, hayatımızın önceden çizilmiş olması demek değildir.
Bu sebepten 'ne yapayım kaderimiz böyle' deyip boyun bükmek cehalet göstergesidir.
Kader yolun tamamını değil, sadece yol ayrımlarını verir.
Güzergah bellidir ama dönemeç ve sapaklar yolcuya aittir...
Öyleyse ne hayatının hakimisin, ne de
hayat karşısında acizsin... '
Hayirli gunler...

Üst Alt