• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

rüyamda karmaşık şeyler görüyorum

busram.

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
öncelikle herkeze günaydın. hergün rüya görüyorum lakin bilmiyorum iyi rüyalar mı kötü rüyalar mı alakası olmayan insanları görüyorum dualarımı okuyup uyuyorum faydası olmuyor.
rüyamda konuşmadığımız dayımları gördüm kızı anneme iftira ediyordu ben karşı geliyorum ama inkar etmiyor bir türlü annemler felan dayımlara gidiyorlar ben gitmiyorum onların bahcede ağlıyorum biri geciyor büşra diyor bakıyorum konşumuzun oglu sarılıyorum ona öpüyor beni (ikinci oldu bu rüyam hep komsumuzun oğlunu görüyorum beni öperken) ardından annnemgil evden cıkıyor otobüse biniyoruz fazla kalabalık bir otobüs biri sürekli bana dolmuşa otobüse 3 kişi binerseniz öleceksiniz diyor ama o kişiyi göremiyorum sürekli bunu diyor bana eve geciyoruz apartmandan gizli bir yer varmış herkezi orda buluyorum gizli işler yaparken hepsi köşelere sinmiş kimi 40 yaşında 18 19 yaşında kızla buluşuyor. kimi dedikodu yapıyor. bende o komşumuzun oğlunu çağırıyorum şok oluyor gördüklerine. teşekkür ederim şimdiden. çok rüya görüyorum hangisini yazacagımı bilmiyorum yardım edin yorumu nedir bu rüyanın neden sürekli komşumuzun oglunu görüyorum.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Hayirli Gunler Kardesim Hosgeldiniz.. Isminiz de cook guzelmis..
Büşra Arapça da beser mubesirun dan gelir yani
Müjde, sevinçli haber ...

Hayirdir insallah...
"neden sürekli komşumuzun oglunu görüyorum ?" gercekten Neden bunu anca Siz acikliyabilirsiniz.. yasini, adini kunyesini bilmedigim icin tam olarak yorumliyamiyorum..
ama erkek cocuklari masumiyetti Dini, imani, ahlaki da simgelemektedir..
Salih olan bir insana olan ozleminizde olabilir..
Her tarafta dağınıklık ve düzensizlik hüküm sürmektedir.. aynen bu ruyanizin sizin de bu gunlerde yasadiginiz iç dağınıklık
ruyalariniza da yansidigi gibi...
Her türlü duygumuz bilinc alti ve vicdanimizda üzerine yansır, ve titreşim ...seklinde hissederiz..

Biz kimseyi değiştiremeyiz. Biz sadece kendimizi değiştirebiliriz.
Kendimizi değiştirdiğimizde de cevremizde kediliginden değiştirmiş oluruz.. nasil mi bizim bakis acimiz ile.. artik onlara KIZMAYIz sadece ACIRIZ...

"Şu dünyadaki çatışma, önyargı ve husumetlerin çoğu dilden kaynaklanır. Sen sen ol, kelimelere fazla takılma. Aşk konusunda dil zaten hükmünü yitirir. Âşık dilsiz olur.""

"Yaşadığım hayatı değiştirmeye, kendimi dönüştürmeye hazır mıyım diye sormak için hiçbir zaman geç değil.
Kaç yaşında olursak olalım, başımızdan ne geçmiş olursa olsun, tamamen yenilenmek mümkün.
Tek bir gün bile öncekinin tıpatıp tekrarıysa yazık. Her an her nefeste yenilenmeli. Yepyeni bir yaşama doğmak için ölmeden önce ölmeli."
Tebrizli şems

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Allah Bizi toplasın!"
Eskiler böyle dua ederlermiş hep ,
Ne güzel bir duadır bu ya Rabbi çağa karşı!
"Allah Bizi toplasın!"
Gözünü..Kulağını..Aklını..Yüreğini..Hayalini..
Toplasın ağyardan..
Sana "el" olan sınırlardan..
"Allah Bizi toplasın!"
Toplanmazsan dağılacaksın çünkü..
Dağılınca da dağıtacaksın!
İşte toplumlardaki kargaşaların sebebi hep bu "dağınıklık"
Her parçamız bir yerdeyken,
Ne kendimiziz ne de kendimizdeyiz..
Üstelik "biz"i bitirdiğimiz gibi "gayrımızı" da bitirmekteyiz..
İşin esası Tevhid,anlayana..

"Topla bizi ya Rabbi!"
Elimizi, dilimizi, gözümüzü, kulağımızı, aklımızı, hayalimizi,
Topla yüreklerimizi ne olur..
Vakittir dua olsun çağa karşı,
Hala diri kalan bir yürek yarımızdan..
Habibin Hürmetine Bizleri Topla Ya Rabbi,
Hemde İlk Yarattığın Günki Gibi ..

busram.

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
çok teşşekür ederiz GÖNÜL SIZIM gercekten annem ve benim tercümem oluyorsunuz. Hayirdir insallah...
"neden sürekli komşumuzun oglunu görüyorum ?" gercekten Neden bunu anca Siz acikliyabilirsiniz.. yasini adini kunyesini bilmedigim icin tam olarak yorumliyamiyorum.. adı Tunahan yaşı 23. hiç bir şekilde konuşmuşluğumuz yok bazen annesiyle konuşuyoruz. tunahan ı görmüyorum desem yeridir
çok teşekkürler tekrar.

kalabalık bir otobüs biri sürekli bana dolmuşa otobüse 3 kişi binerseniz öleceksiniz diyor. bunu yorumlarsanız çok seveniceğim gercekten en çok bunun etkisinde kaldım

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Kainattaki her şey birbiriyle ilişkilidir iç içedir. Hep sarmaş dolaştır ...ayni insanlar gibi...
Aslında birbirimize ne kadar da yakınız. Birbirimizin kapılarını açacak nice anahtarlara sahibiz...
Belki küçük gördüğümüz bir ikram bir selam bir tebessüm kısa bir ziyaret ufacık bir hediye veya bir tel mesaji kisa bir mail notu...ile de Gonul baglarini kurabiliriz..Yeter ki Birbirimizi SEVME-ye niyet edelim...
Tunahan ile aranizdaki Bagi anca O bagi Yaradan Muhabbetin ve Ruyalarin SAHIBI Rabbim bilir...

"3 kişi binerseniz öleceksiniz diyor"
otobüse binerseniz mutlu olursunuzama ,sayet nereye gideceğinizi bilirseniz.
Kalbiniz ve Nefsiniz arasinda kaldiginizda Ruhunuzun , benliginizin sesini dinleyin..
Hayirli gunler...

Üst Alt