• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyamda kucağıma bebek aldım

nehir

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
s.a
merhabalar benim adım nehir bugün bir rüya gördüm rüyamda okulun bahçesinde bir çocuğa yardım ettim annesi babası yoktu bırakıp gitmişlerdi galiba çocuk 1-2 yaşında filandı yemesi için bir şey verdim kız erkek olduğunu hatırlamıyorum . daha sonra öğretmenimi gördüm öğretmenimin kucağında bir çocuk vardı 1-2 yaşındaydı kız mı erkek mi hatırlamıyorum öğretmenim erkekti ve bana dediki ;işin yoksa çocuğu alıp odaya götürür müsün ? dedi yardım etmem için ,tamam dedim ! aldım odaya götürdüm yedirdim içirdim yanımdaki kadında bana yardım ettim bu çocuğuda annesi babası bırakıp gitmiş o yüzden hoca bana verdi hocaya çocuğa ne yapmam gerektiğini sormak için yanına gittim konuşamadım sonra yeniden gittim etrafı kalabalıktı hoca arabaya bindi bende arabanın yanına gittim camına yaklaştım hocaya durumu anlattım hoca bana tamam çocuk o odada kalsın dedi yada tamam yapacak başka bir şey yok dedi ve gitti yanlış hatırlamıyorsam hocam bana yardım edin bu rüya ne anlama geliyor yanlış hatırlamıyorsam sizde İmam hatip mezunuydunuz bende İmam hatip okuluna 9.sınıfa gidiyorum kendinize iyi bakın Allah yar ve yardımcınız olsun rüyama cevap verdiğiniz için şimdik ten teşekkür ediyorum

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Hosgeldiniz genc kardesim.. evet Ben de imam hatip Lisesine baslamis ve ilk 3 senesini normal okuyup son 4 senesini disaridan iki senede bitirmistim..
Yani Disaridan imam hatp mezunuyum..
Neden mi oyle yaptim..?
Cunku ilk okullu cok basarili bir sekilde bitirmis ve normal ortaokul liseye kaydimi yaptirmis ve Eylul ayini bekler iken gecirdigim Kaza sonucu..12 ile 14 yas arasini Istanbulda Cerrah pasa hastahanesinde gecirdim..
yani tam iki sene Hastahanede kalir iken orada Rabbimin Takdiri ile ilk kez Şule Yüksel Şenler ablamizi hastahanede tanimis ve Onun vesilesi ve ruyalar ile de islamiyette yonelmistim Hamd olsun..
O iki sene hastahanede iken okumadigim Dini kitap, Roman kalmamisti sanirim..
ilk okudugum dini kitap Yüksel ablamin hediye ettigi Huzur Sokağı idi..
neyse Ordan cikinca senin yasinda olmustum..14 yasinda ve ben okulla gitmeden once Dinimi ogrenmek icin iki sene Tuba KIZ Kur`an kursunda yatili kaldim.. yani Tam islamiyetti yasayabilmek icin Rah. Babamin islama karsi olmasindan kurtulabilmek icin oraya Aziz Mahmut Hudai Vakfi tarafindan yerlestirildim...
Hafizligimi orada bitirip ciktigimda 16 yasinda olmustum..
HAFIZ oldugumu pek kimseler bilmez.. Ama Rah. babam sarkici oldugundan Sesim cook guzeldir Kur`an okuma yarislarina da Eyyup de bir cok kez katilmisimdir..
neyse ama Hafiz olmam beni hic bir Kuran kursuna Hoca olmami sagliyamayinca Orta ve lise diplomasi gerekli oldugu icin 16yasinda imamhatip lisesine baslamistim..
Dusunun her kes 12 yasinda ben 16 yasinda bir genc KIZ o yuzden kompleksi de cok iyi bilirim..
19 yasinda okuldan ayrilip disaridan bitirmek zorunda kalmistim..
Sonrada universitte imtihanlarina hic hazirlanmadan girip Muhendislik, mi bilmem neyi kazanmistim ben oysa ilahiyat veya edebiyat Fakultesi istiyordum..
Olmadi.. sonrada anlasmali evlilik ve Ben Universite, yuksek PHD imi burada BATI da yapmak zorunda kaldim..
Yani Allah istemedikce biz istiyemeyiz..
Ruyaniza gelelim..

Hayirdir insallah...
Kucaginda çocuk görmek; sevinç ve zinette..
Kalbinizde ilk sıraya Allah'ı koymazsanız;hem Allah'ı kaybedersiniz, hem de kalbinize ilk sıraya koyduklarınızı.. seklinde yorumlanir..
Herseyin bir Hikmeti sebebi ve zamani vardir...

Gerçekte evlât insan için bir imtihan vâsıtasıdır. "Mal ve çocuklar birer fitnedir."
8/Enfâl..
ne isterseniz HAYIRLISINI isteyin...

Sayısız saplantılar, sıkıntılar ,celiskiler ortasında belki de çatlamak derecesine gelen onca derdin kederin içinde
Sabr edip Allah a siginabilirseniz ..
kalbinizin nasıl da yıkanıp arındığını hayretle, ibretle seyredeceksiniz.
Görüp yaşadıklarınıza tek tek şükredeceksiniz. Huzur budur..
Hayirli Gunler...

Üst Alt