• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

rüyamda mezar taşında kendi ismini görme

mesut_xx

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamünaleyküm

Öncelikle kurban bayraminiz kutlu olsun Ben dün rüyamda ilk önce birinin öldüğünü gördüm. Odadayız herkez ağlıyor kimse benimle konuşmuyor. Neyse mezara gidiyoruz ve ölen kişi gomülüyor. Mezar taşında benim adım ve ölüm tarihim yazıyor 2014

Eda yildiz
Yaş 16
Öğrenci
Adana

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Hos geldiniz size de
HAYIRLI BAYRAMLAR...
aslinda Bayram yogunlugu icindeyiz.. ama Uyeliginizi Gordum.. Uyeliginiz hayirli ve Daim olsun..
Hayirdir insallah...
Rüyada mezar görmek İnsanın iç dünyası, manevi hayatıyla ilgili mesajlar verir, rüyada mezarlar, mezarlık gezmek, kabir, mezar kazmak, mezara girmek,
kişinin işlediği günahlar ve hatalar yüzünden dolayı vicdan muhasebesi içinde olduğunu işaret eder...Anne, baba ve sevgili her kesin yeri yerli yerince
Her konuda adil ve vicdan ile dogru olani yapmaniz gerekli..

Kendi mezarını görmek düşmanlarınızın sinsice ve dikkatli bir sekilde izledigini ve eger dikkat etmezseniz sizi yok etmek icin her şeyi yapacaklarini işaret..
fakat sizin en buyuk dusmaniniz kendi Nefsiniz dir Bunu unutmayin!!
Lutfen Allah RIZASIicin cevrenize cevrenizdeki seytan kilikli insan ve Disilerden uzak durun... Her seyin bir zamani var.. Siz halen cook toy ve Ham genc bir kardesimizsiniz..
Bugun Yaptiginiz hata Size yillar boyu vicdan azani kabristaninda huzursuz edebilir...
2014 yillinda siz 18 yasinda olacaksiniz..
Lutfen bu iki sene icinde Sahte dost, sevgili ve insanlardan uzak durun..
2014 yillina kadar kendinizi korudunuz korudunuz sonrasi ins.. Sizin icin bir Cennet bahcesi kadar guzel ve olgunluk getirecektir..
Genc Kardesim 18 yasina kadar resit degilsiniz.. O yuzden her an Hayattinizi sarsabilecek buyuklukte hata ve yanlisliklar yapabilirsiniz...
2014 yillina kadar Sabir ve olgunlasma donemi bir imtihan surecinde oldugunuzu unutmayin...
Okullunuza devam..Sakin okullu bir sene birakayim da ise gireyim gibi.. geleceginizi riske almayin..
Allah Cc. Yar ve Yardimciniz olsun...
Bu Forumda kalirsaniz Sizin ile 2014 yillina kadar Bu Hayat yolculugunda beraber olmak.. Size dert ortagi, rehberlik bir abla, anne, dost gibi yaninizda olmak isterim musaade ederseniz.. niye mi?
cunku 2014 yillinda size bir sey soylemek isterim.. simdi degil.. ins.. gelecekte..merak etmeyin..
Kader Yolculugunuzda Sizin ile olmak isterim.. Hayirli gunler...
................

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
İnsanın nefsiyle olan mücadelesi en azim en zor ve en çetin mücadeledir.
Bu mücadeleden galip çıkmak bir insanın en asli ve en birinci görevi olmalıdır.
İnsan ilk önce kendi nefsini kontrolu altina almaya calismalidir..
Bunu başarmayan neyi başarabilir ki?
İşte bunun için “tek rakibim nefsimdir” diyorum...

mesut_xx

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Tesekkur ederim Allah razi olsun rüyamda bide benim odadaydı ölen kişi kefene sarıktı tarih de netti 10.03.2012. Neyse hayirli aksamlar saglicakla kaliniz

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
"Mezar taşında benim adım ve ölüm tarihim yazıyor 2014 "
ruya yorumunda bunu yazmistiniz...
Bende Oyle yorumlamistim..
burada 10.03.2012.yani 10 mart 2012 yi mi gormustunuz..Bu Tarih size bir sey hatirlatiyor mu?
bilincalti bir tarih veya 12 sayisi ile ilgili bir sey Allahu Alem.. ama ne zaman Öleceginizi sadece Allah cc. bilir Siz, ben bilemeyiz..
Hayirli Geceler..

mesut_xx

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Günaydın 2014 yazacagima 2012 yazmışım çok özür dilerim bu aralar kafam karışık sizide meşgul ettim inşsallah affedersiniz gününüz hayırlı olsun

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
"çok özür dilerim bu aralar kafam karışık "
est kardesim de benim uzuldugum sizin kafaniz bu kadar karışık ise kalbiniz, iciniz disiniz Allah bilir
ne kadar karışık ve daginiktir...
ic dunyanizin karışıkligi dis dunyanizi da etkiledigini biliyormu idiniz?
Size dedigim gibi Allahu Alem.. 2014 bu iki sene icinde kendi nefsinizi kontrol altina almaya calisin..
sonrasi Allah Kerim..
Gercekten çok enteresan bir rüya acaba kimi veya kim tarafindan incindiniz..
Yani Size Masallah diyorum..
Öleceğimiz tarih bizlere ayan olmaz. Bu bildirim varsa keramettir ki bizde keramet Sahibi olacak kadar saf apdal ve masum insanlar degiliz...
bugun yaptiklariniz haal ve davranislariniz yarininizi iyi veya kotu yonde etkiliyecegi seklinde ruyaniz yorumlanir..

Eskiler böyle dua ederlermiş hep , Ne güzel bir duadır bu, ya Rabbi çağa karşı! …
Allah seni toplasın!” Gözünü.. Kulağını.. Aklını.. Yüreğini.. Hayalini..
Toplasın ağyardan.. Sana “el” olan sınırlardan..
Allah seni toplasın!” Toplanmazsan dağılacaksın çünkü..

Dağılanca da dağıtacaksın! İşte toplumlardaki kargaşaların sebebi hep bu “dağınıklık” Her parçamız bir yerdeyken,
Ne kendimiziz ne de kendimizdeyiz.. Üstelik “biz”i bitirdiğimiz gibi “gayrımızı” da bitirmekteyiz..

İşin esası Tevhid,anlayana..
Topla bizi ya Rabbi!” Elimizi, dilimizi, gözümüzü, kulağımızı, aklımızı, hayalimizi, Topla yüreklerimizi ne olur..
Vakittir dua olsun çağa karşı, Hala diri kalan bir yürek yarımızdan…

"Teslimiyet yalnız inanılanadır."

aslan015149

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleyküm selam Rüyada mezar görmek İnsanın iç dünyası manevi hayatıyla ilgili mesajlar verir ..
Mezar taşında isim görmek ;Ablanizin sevdiklerini kaybetme korkusunu yasadigina isarettir..
Rüyada sis görmek;sıkıntı, dert, üzüntü, kederdir. Sisler içinde kalan ve etrafını göremeyen kimse hata üstüne hata yapar ve güç duruma düşer...
Bizi, ölmeden önce ölenlerden eyle YA RABBİ. HAYIRLI GECELER

aslan015149

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Aleyküm selam Rüyada mezar görmek İnsanın iç dünyası manevi hayatıyla ilgili mesajlar verir ..
Mezar taşında isim görmek ;Ablanizin sevdiklerini kaybetme korkusunu yasadigina isarettir..
Rüyada sis görmek;sıkıntı, dert, üzüntü, kederdir. Sisler içinde kalan ve etrafını göremeyen kimse hata üstüne hata yapar ve güç duruma düşer...
Bizi, ölmeden önce ölenlerden eyle YA RABBİ. HAYIRLI GECELER

kardeşim çok korkuyorum annemin öleceğini düşünmek bile deli ediyor 1 aydır içim içimi kemiriyor babam daha yeni vefat etti 5 ay oldu anneminde erken ölmesinden çok korkuyorum.. ablamın rüyaları tutuyor genelde babam vefat etmeden öncede onunla ilgili bi rüya görmüştü ve babam 1 ay sonra vefat etti ablam çok saf kalbli birisi bu rüyası gerçek olabilir mi yani o tarihte vefat eder mi annem?

Turab

Teknik Ekip
Yönetici
Admin
kardeşim çok korkuyorum annemin öleceğini düşünmek bile deli ediyor 1 aydır içim içimi kemiriyor babam daha yeni vefat etti 5 ay oldu anneminde erken ölmesinden çok korkuyorum.. ablamın rüyaları tutuyor genelde babam vefat etmeden öncede onunla ilgili bi rüya görmüştü ve babam 1 ay sonra vefat etti ablam çok saf kalbli birisi bu rüyası gerçek olabilir mi yani o tarihte vefat eder mi annem?

Bu soruya kim cevap verebilir ki? ==> ablam çok saf kalbli birisi bu rüyası gerçek olabilir mi yani o tarihte vefat eder mi annem?

Bunu ancak Allah bilir kardeşim! İnsanlara böyle soru sorma!

Üst Alt