• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyamda pesimden ayrilmayan küçük erkek çocugu?

M

Meliha

Kayıtsız
Misafir
Merhabalar ablacigim, öncelikle yorumladiginiz için sizden Allah razi olsun.
Ben geçenlerde rüyamda bir erkek çocuk gördüm, o kadar tatliydiki gerçekten ama ben ondan kaçiyordum. Beni çok seviyordu ve bende ondan saklanmak adina kendimi odama kilitliyorum oda kapinin önünde aglamaya basliyor, annemde odamdaydi ve bana yazik üzme diyor, bende kapiyi açip ona sariliyorum. Bu küçük erkek çocuk benim sevdigim erkegi andiriyor sanki, gözleri onun gibi mas maviydi.

Meliha Ulubayrak, Mersin.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba Guler yuzlu, daima neseli olmaya calisan kardesim..
Hosgeldiniz.. Hayirdir insallah..
pesinize takilan erkek çocuk görmek; sevinç ve zinete, hazan da rüya sahibinin kendi evladi oldugu takdirde mal sebebiyle fitneye düsmesine ...
oglan çocuklarini görmek; mal, hanim .es ve birbiri ardinca çikacak çok hayra delalet eder.
kadının doğasındaki sürükleme ve erkeğin doğasındaki sürüklenmenin iyi hesaplanamadığı durumlarda elektrikler kopabilir...cddvb..hy..
"fazla naz aşık usandırır bilesin ...cddvb..:tamam:.aassd..

rüyada görülen göz kisinin dini ve hidayet ve sapiklik yolunu gören İnsanın iman nuruna kalb gözüne feraset ve sezgi gücüne delalettir..
Güzel göz sevinç neşe ve akllılığa iman ve ilim aydınlığına;
Mavi göz görüldüğü takdirde aileniz içinde muhabbetin ve nazarin işaretidir.
ve gozleri mavi olan sevdiginizin bir seye cook sevinecegi..

ayrica Rüyada göz görmek: “Mümin erkeklere söyle gözlerini (harama bakmaktan) sakınsınlar ve ırzlarını korusunlar.”
(Nur 30) mealindeki âyet-i kerimenin gereğince Allahu Teâlâ’nın emir ve yasaklarını tutmaya delâlet eder.

İmam Cafer Sadık (a.s): Rüyada göz görmenin yedi tabiri vardır:
1-Aydınlık
2-Hidayet
3-İslam
4-Evlat ve es
5-Mal
6-İlim
7-İman

Hayirli aksamlar..

Üst Alt