• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyamda Peygamberimiz s.a.s görmek

nahide

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selam,iyi günler.Ben Nahıde,sizinle ikinci kez yazıyorum.İnşallah rüyamı yorumlarsınız.Ilk kez size yazdığımda Rusyadaydım,şimdi Azarbaycanda vatanımda misafirim.İlk kez benim rüyamı yorumladığınızdan sonra ALLAHIN ızniyle namazıma başladım,hala da kılılorum.Ben iki gün ard-arda rüyalar gördüm.İlk önce rüyamda ağzımdan kan geldiyini,kanın her yere dökülüyordu,bütün sokaklara,gitiyim her yere durmadan kan kustuğumu gördüm.kustuğum kanı analize verdiyimde,doktarlar kanımda cok küçük bir parça buldular ve bunun kanser olduğunu öleceyimi söylediler,ben korktum sonra doktor hayır ölmeyeceksin bu sana bir şey yapmayacak dedi.Ertesi gün rüyamda,çoçukluğumu geçirdiyim,babam öldükden sonra 18 yıl yaşadığım anaanemim evinde bir kaç kişiyle konuştuğumu,ancak yüzlerini hatırlamadığım insanlar gördüm.ben kendimi savunuyordum,bir şeyler anlatıyordum kendimi korumaya çalışıyordum ama yapamıyordum,bu sırada nerdeyse 45-50 yaşlarında olan,boyu nerdeyse170-180 sm arası,iri,güçlü,cok kısa saçları,hiç görmedyim bir kişinin çok sinirli bir şekilde eve girmeden konuştuğunu,beni korudugunu,benim haklı olduğumu söylüyordu.ancak eve girmiyordu,ben dışarı çıkıp cok üzgün kimsesiz,umutsuz bir şekilde sordum siz kimsiniz?O da bana ben s.a.s-mim dedi.Ben şaşırdım hangisi dedim.MUHAMMEDİM dedi.ben biraz şüpeyle,şaşkınlıkla ancak büyük sevincle ona sarıldım,boyum yetmediyi için iki göysünün üstünden öpdüm,bana sıkı-sıkı sarıldı.Sonrasında kendimi bir gemide kocamla gördüm,bir korku ,sıkıntı vardı anlamadığım.kocam esasda s.a.s beni korumak için endişeyle hızlı-hızlı yürüyordu ve sinirliydi,beni korumaya çalışıyordu.endişeyle uyandım.Rüyamı yorumlarsanız sevinirim,ALLAH razı olsun.SAG OLUNkgüll..,

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
ve Aleykum Selam,iyi günler evet Sizi hatirliyorum..
namaza başlayıp,hala kılmaniza cook sevindim Rabbim Sizi huzuruna gidenlerden Salih insanlardan eylesin ins.
Rüyada Kan görmek ;çatışmaları, Aile bağlarını, Hamileliği ve sağlik sorunlarini simgeler.
Rüyada kan kustuğunu görmenin bir kac yorumu vardir..
kisiden kiseye ve etrafndaki nesnelere gore degisir..
Bana kan kusturmaya yemin etmişler,derler ya..
Çok büyük sıkıntı ve eziyet çekmenize yorumlanir...

Rüyada kan kusarsa, o kimse günah islemekten vazgeçer veya haram bir mal kazandıgına pisman olur, yanında olan emaneti sahibine verir...
Kan Kusmak ; Gizli olan şeyleri açığa vurmaya da yorumlanır.

Rüyada kanser olduğunu görmek ; sağlık durumunun bozulmasına yorumlanır. Kendinize iyi bakmadığınız taktirde sağlığınızın ve hayatınızın kötü olacağına işarettir...
insanlar niye kanser olur biliyormusunuz..asiri uzuntu, stress, dert, gam, kederden dolayi..
Rüyada kanser olmak, kanser olduğunu görmek: umutsuzluk, keder, en ufak seylere TAKINTI yapmak onemli bir karar oncesi yasanan stresse de delalet eder.....

Bu rüya ayrıca hayatınızın bazı alanlarının sizi duygusal olarak sıkıştırıp yaraladığını gösterir.
ve size bir uyari..bir nasihat..herşeyin hiçbirşey olduğu an parçası gelmeden
Kendine gel kendine!!boyle her seyi kendine dert edinirsen buyuk mutluluklara nasil eriseceksin..
eften püften konulara kafaniza takip kendinize dert ederek hem kendini hem de sevdiklerini YIPRATMA!!!
Kafanızı sakin tutun. ... Problemleri dert etmeyin..zamani gelince zaten her sey kendi kendine cozulecektir..su akar yolunu bulur...
her zorlugun ardinda ferahlik ve nimet vardir!!!

Yaşadığımız her sıkıntının ardında gizli veya açık mutlaka bir hikmet ve hayır vardır.

Peygamber Efendimiz (s.a.v.) ruyasinda görmek;bu bir SIR ve hikmet yolu.. Ama ben kendi yasadigim hayat tecrubemden sunu ogrendim.
O'nu (s.a.v.) gorenler O'nu (s.a.v.) cook hosnut edecek bir davranis ve hizmette bulunduklari;
mesela evladini kaybettiginde sabredenler... Yetime kimsesizlere sahip cikmak... Gariplere yardim eli uzatip sahiplenmek..
O'nun (s.a.v.) sunnetlerini yasamak... Yaymak.. Etrafina anlatmak...gibi anca Gönül ve ibadet Ehli ve erleri görmekte.
Ruyaniz cok derin ve manidar....
Berzah aleminde açan Hz. Muhammed (s.a.v.) ve ekberiyetinden Allah razı olsun.

Rasûlüllah (s.a.v.)'i görmekte çok büyük faydalar vardır.
Bu öyle bir ikramdır ki rüyayı görenin durumu bilinir ve o kişi gafletten uyanır.
Kim ki rüyasında Peygamberimiz Efendimiz'i gördü ise görenin durumu iyi gönlü hoş iç dünyası huzurlu olur.

aslinda Sizin,rüyanıza benzerini ben de görmüştüm.
7 sene önce yabancı asılı kimsesiz bir bebeği evladlik almak istediğimde kendi ailem bile karşi cikmiş destek yerine affedersiniz köstek olmak istediler..
bilmem yok kimin nesi, kimin fesi bilmediğin DNA de ya sapik, ya engelli olursa vs.. vs..
Allah rizasi icin bir yetim daha annesiz ayaktan, ayaga vurulup kakilmasin diye bir insanin hayatinda Anne olmak ,
hayattinda FARK etmek !ben burdayim insanlik ölmedi diye el uzatmak istemiştim..
sadece kimsesiz bir yetim bebeği Allah icin Yaradandan ötürü sevmek istedim..

ama kiliseler, camide ayağa kalkip yapamazsin dediklerinde iki Dünya iki karar ,korku ile umut, Sevgi ile celişki arasinda kalince ;
Sevgili Peygamber efendimizi sav.beni savunduğunu görmüş ,bana karşi cikanlara da cok sinirli, kizgin ve kirgin oldugunu hatirliyorum...
parmaklarini göstererek bir Hadisi serifi buyuruyordu..
"Kim bir veya iki yetimi barındırsa, sabır etse ve sevabını da ümit etse, ben onunla Cennette şu iki parmak gibi olurum(Şehadet parmağı ve orta parmağını hareket ettirdi.)”
Selametle Hayra kalin.. Allah cc. Yar ve Yardimciniz olsun.. kalbinizdeki muradi versin...

Rabia4

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Masallah ne kadar güzel rüyalariniz var cok ama cok imrendim..

Üst Alt