• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

ruyamda sevdigim kisiyi gordum

mustafaozmel

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Merhaba,ben dun ruyamda yaklasik4-5 aydir gormedigim ve sevdigim bi kisiyi gordum o kisi bi bayandi ve yan yana oturmus bir seyler konusuyorduk ama ses yoktu yalniz ben konusurken heyecanlaniyordum nedenini bilmiyorum sabah kalktigimda ise hala ruyanin etkisindeydim bu ne demek sizce.? simdiden tesekkur ederim..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba hosgeldiniz kardesim..
Ruyanizi tabir etmeden once biraz muhabet edelim isterseniz
Bildiginiz gibi rüyalar üç türlüdür.
Biri şeytanîdir. Bu tür rüyalarda şeytanın telkiniyle korkutucu ürkütücü utandırıcı sahneler yaşanır...
Kâbuslar karabasanlar..gibi..insana vesvese..
SIKINTI verirler sanki...

İkincisi boş hayâllerden ibâret. Kurânımızın tâbiriyle “edgasü ahlâm” yani “hayâl demetleri.” Ciddi bir anlamları yok bunların .. İnsanın hayâl gücü türlü tasvirler yapar...
mesela Tv de gordugumuz ucak kazalari soygun gibi olaylardan etkilenip Günlük olayları ve görüntüleri çeşitli biçimlerde bir araya getirir kurgular.
Bazen yıllar önce aynı vakitlerde yaşanmış hâdiseleri hatıra getirir sonraki olaylardan derlenmiş ayrıntılarla süsler...

Bazen de ruh dünyandaki dalgalanmalar rüyalarına yansır. Meselâ öfkeyle yatarsan uykun boyunca kavgalar edersin. Düşmanlık duygularıyla doluysan rüyanda köpekler yılanlar kovalamacalar görürsün...
veya sevdigini Kirip kirildigimizda ruyamizda Onun ile baristigimizi ..vicdanimizin derinliklerinde soylemek isteyip soyliyemediklerimizi haykirir o sekilde davraniriz..
Mide hararetiyle yatmışsan rüyana dereler çaylar pınarlar akar.misali...

Kimi ruhbilimcilerin “bilinçaltının dışavurumu” diye tanımladıkları bu tur rüyalar bu türden olsa gerek.

Geldik üçüncü kısım rüyalara. Bunlara “sâdık rüya” denir...
yani hic dusunmedenakla hayale getirmedigimiz farkli guzel salih olan ruyalardir...
belkide Onu dusundugunuz icin boyle ruya gormus olabilirmisiniz ?Allahu Alem...

Hayırdır inşallah deyip ruyanizi Allah-in izni ile yorumlamaya calisacagim
Insanlara kendimizi zorla sevdirip kabul ettiremeyiz...
Eğer insanlara olmaları gerektiği gibi davranırsak onlara yapabileceklerini görmeleri için yardimci oluruz..
Sizin kalbinizdeki murad istek oldugu gibi Rabbimin de sizin icin en guzeli olan bir plani kaderi Takdiri var..
Hakkinizda Hayirlisi olani icin dua edin..kardesim..
RABBİM HAKKINIZDA HAYIRLI OLANI NASİP ETSİN

Rüyada sevdiği kişiyi görmek o kişiden güzel bir haber alacağınızın işaretidir .Allahu Alem..
Sabir edip olgunlasirsaniz inşallah. Kar kazanc ve kalp kapilarinin acilmasi seklinde yorumlanir...
Herşey gönlünüzce olsun RABBİM güzellikler ihsan eylesin ..
yaptiginiz is, meslek de ruh halinize olumsuz etkiledigine isarettir..
Hayirli gunler...

Üst Alt