• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyamda sevdigim kızın ailesini görmek

mstf

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun aleyküm, rüyamda sevdigim ama şu an ayrı oldugum kızın ailesi ve akrabalarından bir kaçını gördüm. Sevdigim kızın kuzeninin küçük bir kız çocugu var dondurma yiyordu, ben onu yanagından öptüm ve sevdigim kızın ablası bana gülüyordu. ne anlama geliyor acaba, yazarsanız sevinirim hayırlı akşamlar.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykum Selam rüyaniz Hayr olsun inş.
Bu tip rüyalar bilinçaltından çıkkıp gelirler. Sanırım sevdiğiniz kızın ailesi ve kendi aileniz ile ilgili bazı sorunlar yaşadiniz !!Bunlar sizi çok etkilemiş olmalı..

Evlilik, ferdin duygu ve düşüncelerinin dağınıklıktan kurtarılması, cismânî ,kendini toplamasidir..
Yaşınız 36 evlilik karariniz için neyin doğru olduğuna sadece kendiniz karar verebilirsiniz..
Bu evlilik plan ve kararina kendi Ailenizi kariştirmayin!!

Rüyada dondurma görmek; Aile hayatındaki mutluluğun kaybına ve bu olayların sizi çok üzeceğine yorulur..
Rüyamda sevdigim kızın ailesini görmek ;Ayri olduğunuz insan ile aranizda hal edemediğiniz bazi olay ve vukuatlar olmuş,bunlardan ders alin..
ayni hatayi bir daha tekrarlamayin!!bir kızın kalbine giden yol Ailesinden Geçer...sırıtık.:,
hayırlı akşamlar.

Üst Alt