• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

rüyamda sevdiğimi görmek

vuslat87

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selam Aleyküm Gönül hanım rüyamda iş ortamından platonik olarak sevdiğim kişiyi gördüm.Benim parmağımda nişan yüzüğü vardı be o bu parmağımdaki yüzükle oynayıp ellerimi tuttu ben arkadaşlarımdan çekindiğim için ellerimi masanı altına çekip sımsıkıca el ele tutuştuk.Sevdiğim kişinin yüzüde gülüyordu. Ne anlama geliyor acaba bu gördüklerim...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam hosgeldiniz kardesim..
Ruyanizi tabir etmeden once biraz muhabet edelim isterseniz
Bildiginiz gibi rüyalar üç türlüdür.
Biri şeytanîdir. Bu tür rüyalarda şeytanın telkiniyle korkutucu ürkütücü utandırıcı sahneler yaşanır...
Kâbuslar karabasanlar..gibi..insana vesvese..
SIKINTI verirler sanki...

İkincisi boş hayâllerden ibâret. Kurânımızın tâbiriyle “edgasü ahlâm” yani “hayâl demetleri.” Ciddi bir anlamları yok bunların .. İnsanın hayâl gücü türlü tasvirler yapar...
mesela Tv de gordugumuz ucak kazalari soygun gibi olaylardan etkilenip Günlük olayları ve görüntüleri çeşitli biçimlerde bir araya getirir kurgular.
Bazen yıllar önce aynı vakitlerde yaşanmış hâdiseleri hatıra getirir sonraki olaylardan derlenmiş ayrıntılarla süsler...

Bazen de ruh dünyandaki dalgalanmalar rüyalarına yansır. Meselâ öfkeyle yatarsan uykun boyunca kavgalar edersin. Düşmanlık duygularıyla doluysan rüyanda köpekler yılanlar kovalamacalar görürsün...
veya sevdigini Kirip kirildigimizda ruyamizda Onun ile baristigimizi ..vicdanimizin derinliklerinde soylemek isteyip soyliyemediklerimizi haykirir o sekilde davraniriz..
Mide hararetiyle yatmışsan rüyana dereler çaylar pınarlar akar.misali...

Kimi ruhbilimcilerin “bilinçaltının dışavurumu” diye tanımladıkları bu tur rüyalar bu türden olsa gerek.

Geldik üçüncü kısım rüyalara. Bunlara “sâdık rüya” denir...
yani hic dusunmedenakla hayale getirmedigimiz farkli guzel salih olan ruyalardir...
belkide Onu dusundugunuz icin boyle ruya gormus olabilirmisiniz ?Allahu Alem...

Hayırdır inşallah deyip ruyanizi Allah-in izni ile yorumlamaya calisacagim
Insanlara kendimizi zorla sevdirip kabul ettiremeyiz...
Eğer insanlara olmaları gerektiği gibi davranırsak onlara yapabileceklerini görmeleri için yardimci oluruz..
Sizin kalbinizdeki murad istek oldugu gibi Rabbimin de sizin icin en guzeli olan bir plani kaderi Takdiri var..
Hakkinizda Hayirlisi olani icin dua edin..kardesim..
RABBİM HAKKINIZDA HAYIRLI OLANI NASİP ETSİN

Rüyada sevdiği kişiyi görmek o kişiden güzel bir haber alacağınızın işaretidir .Allahu Alem..
Sabir edip olgunlasirsaniz inşallah. Kar kazanc ve kalp kapilarinin acilmasi seklinde yorumlanir...
Herşey gönlünüzce olsun RABBİM güzellikler ihsan eylesin ..

Sevmek Sevgiliyi bir beyaz güvercin gibi avuçlarına alıp nazikce okşamak ve yüreğine bastırıp korumaktır...
Ama sevgiliyi daha güzel ufuklar bekliyorsa onu salıverip o`nun mutlulugunu kendi sevginden one koymaktir..
Onun uçsuz bucaksız gökyüzünde kanat çırpışlarından sonsuz haz duyup Rabbine emanet ederken..o`nun icin mutlu olmaktir..
O`nu Goge salar iken.. Birakiyorum ama Seni Sevmek-ten vaz gecmiyorum diyebilmek-tir..
Onun kendisinden uzaklaşmasına üzülmek değil gerçeğe uçmasına hakikate yaklaşmasına sevinmektir...
"Beni bırakıp nereye gidiyorsun" demek değil "gittiğin yerlerde ins. mutlu olursun..
dualarımla seni koruyup hep seni yuregimde tasiyacagim diyebilmektir..
sevdigini kendi nefsinden once koyabilmektir...

rüyagezgini

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada sevdiğimi görmek

Selamun aleykum.rüyamda arka sırada oturmuş bayan arkadaşlarla muhabbet ediyordum.sevdiğim ön sırada oturuyordu.onun olduğu yöne döndüm . o da tam o esnada bana döndü ve çok güzel bir şekilde gülümsedi ben ise suratımı asarak arkadaşlarıma döndüm sabah uyandığımda içimde bir pişmanlık hissediyordum.
Allah razı olsun yorumlarınız için teşekkür ederim

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam Hayırdır inşallah deyip ruyanizi Allah-in izni ile yorumlamaya calisacagim
Insanlara kendimizi zorla sevdirip kabul ettiremeyiz...
Eğer insanlara olmaları gerektiği gibi davranırsak onlara yapabileceklerini görmeleri için yardimci oluruz..
Sizin kalbinizdeki murad istek oldugu gibi Rabbimin de sizin icin en guzeli olan bir plani kaderi Takdiri var..
Hakkinizda Hayirlisi olani icin dua edin..kardesim..
RABBİM HAKKINIZDA HAYIRLI OLANI NASİP ETSİN

"rüyada suratımı asarak arkadaşlarıma döndüm " Gecici gam ve keder dir..
Olduğunuz gibi görünün ve hata yapmaktan korkmayın !!
Farkında Olduğunuz Yada Olmadığınız Kötü Alışkanlıklariniza dikkat edin ve bir an once vaz gecmeye ugrasin..

dünyalar güzeli bir prenses varmış bu prenses çok güzelmiş ve bu prensesi herkes çok severmiş hergün onu istemeye gelirlermiş ama prenses hiçbirini beğenmez ve daha yakışıklı birini istermiş bir gün genç bir adam daha gelmiş prenses onu da beğenmemiş ama onu da üzmek istemiyomuş...
prenses adama büyük bir miktar para söylemiş bunu bana getir ben de senin ile evleneyim demiş!!
adam fakir olduğu için bu parayı bulamamış ve başka bir ülkeye çalışmaya gitmiş aradan yıllar geçmiş ve adam parayı tamamlayıp dönmüş ama döndüğünde prensesin evlendigini öğrenmiş adam çok merak etmiş hiç kimseyi beğenmeyen bu prenses nasıl oldu da evlendi kimmiş bu yakışıklı diye prensesi arayıp bulmuş prenses küçük kötü bir evde yaşıyormuş ve evin bahçesi tamamen kırmızı güllerle kaplıymış adam prenses ile konuşmuş prenses yaşlı çirkin fakir bir adamla evlenmiş adam prensese aklına takılan soruyu sormuş ''sen kimseyi beğenmezdin nasıl oldu da bu kadar yakışıklı insanın içinden böyle biriyle evlenebildin'' demiş prenses şöyle yanıtlamış

'' şu bahçeden bana en güzel gülü kopartıp getirirmisn demiş ama aralarından en güzeli olacak ve gittiğin yolun gerisine dönmeyecekdin'' demiş adam gitmiş gitmiş tam güzel bir gülü kopartacak iken ilerde daha güzelini ve parlağını görüyomuş ona gidiyim ona gidiyim derken yolun sonuna gelmiş..
ve yolun sonunda da ölmüş ve kurumuş kötü güller kalmış maalesef o güllerden birini almak zorunda kalmış.adam gülü götürdüğünde prenses gülmüş ve;;

İşte ben de senin gibi kimseyi beğenmedim ve en sonunda böyle kötü bir adama kaldım demiş.Şimdi de o insanlara yaptıklarımın acısını çekiyorum demiş

siz de bir gün o prensesin düştüğü duruma düşebilirsiniz adımlarınızı iyi atın ve sonradan pişman olacağınız şeyler yapmayın çünkü HAYAT ÇOK KISA...ve dönüşü YOKTUR...
Hakkiniz da Hayirlisi...Hayirli gunler..

rüyagezgini

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Allah razı olsun çok teşekkür ederim

SİMA

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyamda sevdiğimi gördüm

güüll.,güüll.,Selamın Aleyküm . Çok değişik ve mutlu olduğum rüyalar gördüm. Allah hayırlara çıkarır inşallah. Bu rüyamın anlamını merak ettiğim için size başvurmak istedim.

Sahilde böyle hafif yağmurlu bir havada yürüyüşe çıkmışız. Ben,sevdiğim adam ve annemle birlikte. Bayağı mutluyuz ve gülüşüyoruz. :) Daha sonra o bizden izin isteyerek evine gideceğini söylüyor ve bizden gülerek ayrılıyor.
Daha sonra annem babam sevdiğim kişi ve ben bir tatile çıkmayı kararlaştırıyoruz. Arabayla tatile giderken yollarda birsürü asker görüyorum. ama ortada bi savaş yada karışıklık yok sadece nöbet tutuyorlar. önce camdan bir asker bana selam veriyor ve bende bunun üzerine tüm askerlere sıra sıra el sallayarak geçiyorum oradan arabayla onlar da bana el sallıyor. daha sonra tatil yapacağımız yere geliyoruz ve ben arabadan iner inmez havuza girip yüzüp çıkıyorum. daha sonra da otelin içine giriyoruz çok güzel bir yermiş. daha sonra da uyandım =)) Bu rüyamın anlamını yorumlarsanız çok memnun olurum iyi günler =)))

Floral

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada sevdiyini görmek

Merhabalar,nasılsınız?Rüyamı paylaşmak istiyorum.
Bizim okullar şimdi tatil. Rüyamda okulların açıldığını görüyorum. Sevdiyime aşık olduğum ilk zamanlarmış. Bana çok iyi davranıyordu Hal-hatrımı soruyordu,konuşuyordu falan işte. Tabii ben de bir az şaşmışdım. (Ona aşık olduğumdan haberî yok. Konuşmayız.Sadece,ben ona baksam da bakmasam da bana bakdığonı görüyorum, o kadar)Bi de tarih ve îng. öğretmenimî gördüm. Beni kontür almaya yolluyorlardı.

Lütfen,zahmet olmazsa, yorumlar mısınız?

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba kardesim Hayirdir insallah..hakkinizda Hayirlisi..
mevlâ görelim neyler.neylerse güzel eyler sen hakk'a tevekkül kıl sabreyle ve râzı ol...
Rüyada sevgiliyi görmek; güler yüzlü ise ondan güzel bir haber alacağınıza, sinirli ise bir dedikodu yüzünden ufak bir tartışma yaşayacağınıza yorumlanır.
Rüyada sevdiğini görmek;insallah Hayirlisi ile Ondan bir sekilde haber alirsiniz veya onun ile ilgili bir bilgi....
belkide bilincalti ozlem ve hasret, merak da olabilir Hayirli geceler..

duaa..

Floral

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Çook ama çook teşekkür ederim. Hayırlı geceler.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Hayirdir ins.
Ya sahildesiniz Yada Havuzda bu ne tevvafuk!!"
rüyada mutlu olmak ;
mutlu olduğunu görmek gerçek yaşamınızda üzüntü ya da stres altında iseniz bu rüya uyanık hayattaki sıkıntınızı telafi etmeye çalışıyor olabilir.
Sizin sizin mantiksal dunyanizi akli basinda olmanizi ve manevi duygusal ve ruhsal durumunuzdaki boslugu sembolize eder ..
Sahilde olmaniz ise ;
akilla ilgili olmayan sizin duygusal kararsiz degisken sabit olmayansanki iki dunya iki karar ne kara da nede Denizde yim deriz misali..
her şeyin hayırlısı icin Dua edin..
Sahildesiniz kardesim Bu sevdiginiz insani maddi manevi duygusal olarak degerlendirip Kalbinize mukabil bir kalp olup olmadiginizi
anlayip artik bir karar verme gerekliligine de yorumlanir....

Hayatı boyunca pek çok olayla karşı karşıya kalan insan yaşadığı olaylarla sürekli olarak sınanır. Kendisine hayat veren sayısız nimet bahşeden
Allah’a yakınlığını imanını ve teslimiyetini bu olaylar vesilesiyle gösterir...Sabriniz ile imtihan ediliyorsunuz bunu UNUTMAYIN...
Sabrin sonu Selamettir..seklinde yorumlanir..
Rüyada havuzda yüzdüğünüzü görmek bir anda ortaya çıkacak moral bozukluklarına delalettir..moralinizi hic kimse icin bozmayin!!
Allahin izni ile insaallah hersey duzelecek...

orenbagyan20

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyamda sevdiğimi görmek

Selamünaleyküm hocam benim 2 seneden beri sevdiğim biri var aynı mahalledeyiz, ilişkimiz biteli 3 ay oldu ama ben hiçbir şekilde onu unutamıyorum sürekli rüyalarıma giriyor. Bir keresinde onun başkasıyla nişanlandığını gördüm, masada gelin ve damat oturuyorlardı ama sevdiğim halinden memnun değil gibi. Benim yanıma gelince o kişiyle mutlu olduğunu söylüyor, ben de uzaktan onları izliyordum. Dün geceki rüyamda da onun başkasıyla sevgili olduğunu görüyorum, sosyal paylaşım sitesinde fotoğrafları vardı, sevgi sözleri yazmıştı ama altına intikamdır gibi birşey yazmıştı, benden intikam almak içindi sanırım. Ben o fotoğrafları görünce çok üzülüyorum rüyamda, gerçekte de hiç unutamıyorum 2 senedir her an, her saniye aklımda. Rüyalarıma yorum yaparsanız çok sevirim hocam.

meryemaksum

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Sa aklin onda olduğu için rüyalarına geliyodur ama unutma allah büyüktür herşeyin hayrlisi de geç. Benimde sevdigim biri var ama ne yaspsam olmuyor, sabır ediyorum, dua ediyorum sende bunu yap. Allaha emanet ol inşAllah kavusrsunuz. Aminnn.

Üst Alt