• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

rüyamda yangın cıktıgını gördüm

busram.

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
iyi günler;
rüyamda okuldaydım arkadaşlarımı izliyordum başka sınıfa gecerken kız bebeği gördüm sevdim ardından ben başka sınıfa girmeden cıktıgım sınıftan yangın cıkmaya başladı herkez beni zorla götürüyordu kız bebeği kurtarmaya çalıyordum tutuyorlardı beni. ateşler bi yerle sınırlı kaldı hiç bir yere sıcramadı ben de karsısında izledim yardımcı olur musunuz? :)

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Iyi gunler Kardesim..Hosgeldiniz Uyeliginiz Hayirli ve daim olur insallah..
Hayirdir insallah..
Siz okullu veya bir kursu disaridan mi okuyor veya oyle bir planiniz ,dusunceniz mi var?
Sakin oyle bir sey yapmayin..sonradan pisman olursunuz...

Rüyada Yangın Görmek;Yangın rüyaları birkaç şekilde yorumlanır. Rüyada bir konağın yandığını görmek, uzaktan sizi tedirgin edecek haber alacağınıza yorumlanır.

Yanan şeyden sadece beyaz dumanlar çıkıyorsa, bu herkesi ilgilendiren bir olaydır.
Kara duman çıkıyorsa, büyük derttir. Yangında sadece alev gözükmesi, zengin ve bir gun cok basarilli olunacağına yorumlanır...
Yanmadığınız sürece, zenginlik ve mutlu bir aile hayatının simgesidir.
Eğer yanarsanız, yanlış davranışlarınızdan dolayı zarara gireceksiniz demektir. Şayet rüyada eviniz yanıyorsa sizi seven ve sayan bir eş ve söz dinleyen çocuklar olarak yorumlanır.
Çok çok büyük bir yangın görmek iş adamları için sonsuz başarı ve para, sanatçılar için onur ve kazancını denizden sağlayanlar için de kazançlı bir yolculuk anlamı taşır.

Hayirli Gunler..

busram.

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
teşekkür ederim gönül sızım evet dışardan üniversite okuyorum :)

lütfen kusuruma bakmayın okumamıştım belirteyim yaşım 18 ögrenciyim ankarada yaşıyorum adım büşra. lütfen kusruma bakmayın üstünüze yüklenmek istemem 2 rüyamı daha yazdım sizi yormak istemezdim özür dilerim. gününüzün çok güzel olması dileğiyle....

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
"Siz okullu veya bir kursu disaridan mi okuyor veya oyle bir planiniz dusunceniz mi var?
Sakin oyle bir sey yapmayin..sonradan pisman olursunuz..."

Selamun Aleykum yukarida demek istedigim..Ben Sizin okullu icerden normal okudugunuzu sanmistim.. oldugunuz sekilde devam edin...diye uyarmistim...
mademki disaridan okuyorsunuz SAKIN HAAAA !!!bitirmeden de okullu Terk etmeyin.. yoksa bir gun Pisman olursunuz...

"ateşler bi yerle sınırlı kaldı hiç bir yere sıcramadı ben de karsısında izledim "

ates burada guc ,kuvvetir oldugunuz bulundugunuz yolu izleyin.. hayirli gunler...

busram.

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
teşekkür ederim hayırlı günler..:)

Üst Alt