Biz günümüz Müslümanları her şey hazır ağzımıza konsun istiyoruz! Sahabe ile aramızdaki fark bu olsa gerek...
Onlar mücadele ediyorlardı, analarını, babalarını, canlarını feda ediyorlardı, biz ise daha garantici, daha tedbirciyiz! Bu bir üstünlük mü acaba?yoksa iman zayifligi mi Yorum-suz...
Burada BATI da 1996 da universittelerde Musliman ogrencilerin Cuma Namazini kilabilmek icin mescid gibi ozel bir ibadethane odasi icin dekana basvurmuslardi O yillarda ben de universitede ogrenci idim.. tabiki Dekan izin vermedi sebebi ise..size izin verirsek diger Din taraftarlari da istiyebilir gerekcesi idi..
tmm efendim Yahudi ve hiristiyanlarda gunde 5 vakit ibadet namaz Farz ise onlarada Eyvallah Onlara da acalim demislerdi...
ama Onlar haftada bir gun pazar gunu bizim mescidi de kullanabilirler demistik.. Yook efendim olmaz diye tuturduklarinda 5.000 Musliman ogrenci Cuma saatinde Universitenin ortasinda.. salonunda araba parkinda Namaza durduklarinda her kes sok olmustu..
yabancilar izliyor ve ne yaptiklarini sorup arastirmaya Islamin her kesin agzinda oldugunu gorduklerinde Hamd olsun..
ilk mescidimiz 1996 yillinda her universitede.. liselerde acilmistir..
Su an sene 2012 her okulda gunde 5 vakit mescidler ogrencilere aciktir ve her okullun bir gonullu genc imam ve muzezzini vardir.. Allahu Ekber..
Korkmayin Ya hu.. bakin genclik hep genc ve deli kanli olmus ve burada da aynen deli KAN-li kalmis sadece imanli bir nesil olarak gelecege hazirlanmaktadir..
her yaz da genclik umreye gider..
bu sarkiyi anliyamazsaniz tercume etmek isterim..
diyor ki Kiz Kadin arkadasim yok Cennet Analarimin ayaklari altindaki Kadini Annem en iyi arkadasimdir...
Stony Brook MSA - Regular everyday MSA brotha - YouTube
tabiki