• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

selam almak vermek

selin123

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun aleyküm hocam ben bir kaç saat önce bir rüyamı anlatmıştım fakat. orada selam vermem gerektiğini bilmiyorudum. açıkçası çevremden de bununla ilgili bir uyarı almadığım için pek bir bilgim yoktu siz çok güzel anlatmışsınız bundan sonra bu konuda daha dikkatli olucam teşekkür ederim fakat ben rüya yorumları yada mesejlar tam olarak nasıl gönderiliyor bilmiyorum o rüyamaıda çok merak ediyorum bana biraz yardımcı olursanız beni çok mutlu edersiniz. tam olarak rüyamın cevabını nereden alacağı bilmiyorum, cevaplar mısınız onu da bilmiyorum ama yardımcı olursanız bana biraz çok mutlu olurum çünkü hayatımın tam dönüm noktasındayım sınavlara hazırlanıyorum ve çok kuşkuluyum herşeye arşı bu rüyamında yorumunu çok merak ediyorum bana biraz yardımcı olursanız gerçekten çook sevinicem tekrar teşekkür ediyorum hayırlı günler

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
insanunutmaz.jpg

Aleykum selam..
kardesim Siz orada iyi gunler demissiniz...bu yeterlidir...Bir konuya baliklama atlamak baska bir sey. mesela siz okumus akilli bir insansiniz...bir topluma girdiginizde mutlaka ilk once bir acilis kelimesi soylemeniz medeni oldugunuzun belirtisidir...
mesela merhaba, selamun aleykum, hayirli gunler, gunaydin gibi...
bilginiz olmadigina inaniyorum cunku gunumuzde genclik biraz farkli ve pek sosyal yetismiyor..
varsa yoksa cep tel. IPOD,IFHONE, PC vs sanki hayatti kendi kendilerine yasiyorlar..denizi, ruzgari, kuslari gunesin dogusunu, batisini,
yagmuru gormuyor hissetmiyor etrafindaki guzeligi fark edemiyorlar.. ayni bir robot gibi Sinav..SINAV..ayni yaris atlari gibi sadece kosusturuyorlar..
ama nereye bu gidis desen bilmiyorlar??Ne olacaklarini, ne olmak istdiklerini sordugunda hep bir celiski, korku, endise, suphe bir bosluk icinde donup dolasiyorlar..
sanki uyusturulmus gibi..
Allah cc. genclerimizi korusun, akil, fikir insanlik, merhamet vicdan versin...
Kafalarinda yüzlerce, milyonlarca düşünce... kafalarinin içinde "her kafadan bir ses.."
Çok kuşkulu olmak güvensizlikten gelir insanlari tanidikca onlara güvenip veya güvenemediginizi anladiginizda ins..bu kuşkularda yok olacaktir..
Hamurunu bildiğim insanların ; şekilleriyle ilgilenmiyorum artık...
Hayirli gunler...
sizin ruyaniz burada..

https://www.islamiforumlar.net/ruya...yada-tanimadigin-birisiyle-sevgili-olmak.html

selin123

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun aleyküm. ben lise son öğrencisiyim söylediğim gibi sınavlara girmeme 2 ay kaldı dualarınıza çok ihtiyacım var sizden ricam bana dua eder misiniz. benim yapmam gereken özel bir dua var mı bilmiyorum. şimdiden teşekkür ederim hayırlı günler

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Allah cc. Yar ve yardimciniz olsun Tabiki Size ve Sinavlara giren butun kardeslerime Dua edecegim.. bunun SIKINTISINI ben de cok iyi bilirim nerden mi? Kendi KIZIM da bu yollardan cook gecti, yiprandi, gecesini gunduzune katti calisti, emek verdi..
arkadaslari partide, gezmede iken o kutuphanede ders calismasi icin kendini gunlerce haps etti.. ama su an TIP Fakultesinin 3. sinifinda Hamd olsun..
demek ki azmin, emegin ve calismanin HAKKINI Allah zaten insana veriyor..
Biz Hayatta verdigimiz emek, zahmet miktarinda da Hayat bize verdigimiz kadarini da geri aynen iade ediyor kardesim..
asagidaki konuyu okursaniz sinav oncesi dua var okumanizi tavsiye ederim...
Hayirli aksamlar...

https://www.islamiforumlar.net/dua-kosesi/25225-derslerde-basari-icin-okunacak-dua.html

selin123

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
selamun aleyküm. peki bu duaları okurken abdestli olmak şart mı?

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam gerekmez ama tabi abdestli olmanın her zaman için fazileti vardır yatarken bile abdestli olmanın mükafatı vardır..
Allah hepimizin hakkında hayırlı olanı nasip etsin...

Üst Alt