• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Selamun Aleykum HAKKINIZI helal edin..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
sensenol.jpg

Baskanim ruya yorumlari birikmis ama Bugun 4 saat toplantida kalmak zorunda kaldim insallah..
Allah-in izni ile simdi anca tek, tek cevaplamaya calisacagim...
Bugun is yerimde Toplantida biraz terlettiler beni...sırıtık.:,
ama ne fark ettim biliyormusunuz...
Evet, acı her zaman olacak, o hayatın bir gerçeği ama en azından pozitif ve negatif acıyı seçme özgürlüğüne sahibiz... Birşeyler kaybetmek uğruna bile olsa bizi geliştiren acıları seçin diyorum ben...
Çoğumuz acı çekmemek uğruna bir çok hata yaparız.
Bir yanlış, başka bir yanlışa sebep olur. Herşey mutlu olmak, acı çekmemek içindir ama insanoğlu hep acı çeker.
Mutluluğu ne kadar kovalarsak kovalayalım, acı bizi esir alır. Hatta daha çok kovaladıkça daha çok acı çekeriz.
Hayatımızda mutlu anlardan çok, mutsuzluk görürüz.
Ve bu bir süre sonra bu kısırdöngüye dönüşür. İçinden çıkılamaz bir hal alır.

Turab

Teknik Ekip
Yönetici
Admin
Aleykümselam,

Önce iş ve sorumluluklar sonra yorumlar. Yorumların acelesi yok. Ömür biter yorumlar bitmez.:tamam:.

"Hayatımızda mutlu anlardan çok, mutsuzluk görürüz."

Fakat geriye dönüp bakınca hep mutlu anlar hatırlanır. En azından bende öyle.:)

Aynen ben de sadece mutlu Anlarimi hatirlarim...
bu yazdigim BATI psikolojisinden bugunku Toplantida konusulan bir cumle idi...
Birşeyler kaybetmek uğruna bile olsa bizi geliştiren acıları seçin diyorum ..
Acılar yaşanırken uzun, hatırlanırken kısadır.
Mutlu anlar yaşanırken kısa gelir,
uzun uzun hatırlanır.Bu da Allah'ın bir lütfudur ..
Acılar insani olgunlastirir.. tecrübe
kazandırır.

Turab

Teknik Ekip
Yönetici
Admin
çook kommiik iyi de sen yazını benim mesajın içine yazmışsın gönül sızım. Şimdi iyice anladım işte, bugün seni fena yormuşlar!sırıtık.:,

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
çook kommiik iyi de sen yazını benim mesajın içine yazmışsın gönül sızım. Şimdi iyice anladım işte, bugün seni fena yormuşlar!sırıtık.:,

cddvb..utngc..utngc..kusura bakmayin evet yanlis yazmisim..nasil duzeltilir onuda bilmiyorum..
evet bugun 4 saat toplantida olmak beni SIKTI..daraltti!!ve ben inandigim fikirleri savunup ispatlamaya calisinca cook terledim...cddvb..
konu basli basina beni daralmisti ..inancima, prensiplerime aykiri..ama mecburen..katilmak ve bir uzun dosya hazirlayip kendi dusuncelerimi savundum..
birde tesseturlu musliman hanim olunca artik tepkiyi anlarsiniz sanirim...mrhbba..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Selamun Aleykum Baskanim..su an
"Gençliğin sorunu deprasyon ..." adli bir müzakeredeyim.. ins.. 2 saat sonra Ruya ve Muhabbet bolumundeki O kardesime Cevap yazmaya niyetliyim...
Selamet ile Hayra Kalin...

Turab

Teknik Ekip
Yönetici
Admin
Selamun Aleykum Baskanim..su an
"Gençliğin sorunu deprasyon ..." adli bir müzakeredeyim.. ins.. 2 saat sonra Ruya ve Muhabbet bolumundeki O kardesime Cevap yazmaya niyetliyim...
Selamet ile Hayra Kalin...

İnşAllah diyelim, kolay gelsin, herkes merakla sizi bekliyordur sanırım:tamam:.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
pembegul.jpg

Baskanim Selamun Aleykum bu konularda ne dediginizi duyar gibi oldum..
Su an isyerimdeyim saat oglenden sonra 3.45 ve onumde Psikoloji Psikiyatri (Ruh ve Sinir Hastalıkları)ve kisisel Gelisme hakkinda Dosyalari incelemeliyim.. derken begendiklerimi de Turkceye cevirip Forma ekliyioorum insallah belki birisi okur da faydalanir diye..ekliyorum..
Deprasyona girenler, cikanlar yanindan gecenler beni delirtiyorlar anliyacaginiz...cddvb..xxzzl..
birazdan disari cikacagim.. bunca olumsuzluk icinde daraldim biraz..
“İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olanıdır”Haduisi serifi uzre bu konulari burada da paylasmak istedim..
Selamet ile Hayra Kalin..

Turab

Teknik Ekip
Yönetici
Admin
evveeet bende tam onu soracaktım, hayırdır bugün ruhsal bunalım takılıyorsunuz diyecektim. Demek i siz benden çok yaşayacaksınız. Amman dikkat ha birde sizi düşünmeyelim. Üzüm üzüme baka baka kararır derler. Depresyon, bunalım, psikoloji derken sizi de kaybetmeyelim! Şaka bir yana hem destek verdiğiniz üyelerimiz hem de bizler her zaman size duacıyız. Allah hizmetinizi daim etsin. Kolaylıklar nasip etsin

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
cayci.jpg

Baskanim Ben Yazilarimdan Sizlerin ne dusundugunu bile okuyabilirim hee.dfgtn
Üzüm üzüme baka baka kararirmis..
bugün ve her gün pozitif enerji doluyum kendimi çok iyi ve enerjik hissediyorum...nasil mi dünya bes para etmez..
Ustad necip,hayatti fazla ciddiye almam icinden sag cikacak degilim" dedigi gibi degerinden fazla onemsemiyorum.. cunku Bugun agladiklarim icin
Bir gun Gulup gececegimi cok iyi biliyorum..
ADMİN BANLAMAZ ÜYE AZMADIKÇA ÜYE BANLANMAZ ADMİN KIZMADIKÇA ..dayi;.:
yani kisinin ruh ve moral halli kisinin haal ve davranislarini da etkiledigini biliyorum...
Duydum ki çok güzel sesiniz varmış .Hadi şimdi bize 2 çay söyleyin de bir yorgunluk atalim..sırıtık.:,

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
niagara+2003.png

Bugün Cumartesi Benim alışverişe gitme gunum..
aboow gidecek yine benim paraciklarim..cddvb..
Saka saka Cocuklarima Can kurban!!
aslina bakarsaniz cocuklari bahane edip en cok da kendi sevdigim yiyecekleri almaktayim..:tamam:.
ehh 6 yasinda oglusum da var yanimda paketleri o tasir.. bazen markette alisveris arabasini iterken kisa boyu gorulmediginden insanlar arabanin tek basina pesimden geldigini sanirlar...sırıtık.:,
Neyse Hayirlisi ile cikmaliyim..
Cunku BUGÜN BENIM GERİYE KALAN HAYATININ İLK GÜNÜ....:tamam:.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
eatonscent.jpg

aboow gidecek yine benim paraciklarim..cddvb..
Saka saka Cocuklarima Can kurban!!
aslina bakarsaniz cocuklari bahane edip en cok da kendi sevdigim yiyecekleri almaktayim..:tamam:.
ehh 6 yasinda oglusum da var yanimda paketleri o tasir.. bazen markette alisveris arabasini iterken kisa boyu gorulmediginden insanlar arabanin tek basina pesimden geldigini sanirlar...sırıtık.:,
Neyse Hayirlisi ile cikmaliyim..
Cunku BUGÜN BENIM GERİYE KALAN HAYATININ İLK GÜNÜ....:tamam:.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
bublees%20gun.jpg

Hamd olsun alışverişim de bitti eve sag salim biraz da hafifllemis geldim.. ehh para suyunu cekti...alkis:;:
Neyse Bugun okumayi biraz söktügü icin oglusuma istedigi bir seyi alacagima söz vermistim.. Oyuncakciya da ugradik!!Ahh be simdi bu zamanda cocuk olmak vardi..
yuzbinlerce oyuncak icinde oglusum Ben Oyuncak Tabanca istiyorum deyince .. Oglum baska bir sey alsak diye ellem ettim kullem ettim Hz isa diyor peygamber demiyor...cddvb..
icimden dedim ki Ben Tesseturlu Simdi bu tabancayi alirsam
Osama Bin Ladin yetistiriyorum diye dusunecekler..
Zaten Media sag olsun!!dfrt..
Her müslüman terörist değildir...ama her terörist kuvvetle muhtemelllen müslüman -dir yargisi var!!
Oglusum 4-ile 6 yas arasi sadece arabalara merakli idi yuzlerce arabasi var.. ama simdi fark ediyorum ki büyüdükce ilgi alani degisiyor ve kendi FItrattina yavas yavas dönüyor!!
artik Erkek oldugunu ve KIZLAR-dan uzak duruyor!!
Neyse Yine yalvardim annecigim lutfen Tabanca almiyalim o da demez mi tmm o zaman makinali Tufek alalim Aboww:bilmemm:.
hem Tabancayi ne yapacaksin dedigimde? Seni koruyacagim ki oyle Tatli deyisi varki...
aman oglum Senin Yaramazligini gorenler zaten dort nalla kaciyorlar tabancaya hic gerek yok...dediysem de dinleyen yok..
illa Tabanca illa Tabanca gel de mermi gibi patlama...

Çocuklar hayatla tanıştıkları andan itibaren gelişimlerini etkileyen en önemli faktör oyunlar ve oyuncaklardır.
Oyun oynamak çocuğun hayatı tanıması yolunda hiç kimseden
öğrenemeyeceği konuları kendi deneyimlerini oluşturarak öğrenmesidir.
Oyun oynamak öğrenilen bir eylemdir ve bu eylemin araçları da bilindiği gibi oyuncaklardır..
lakin Silah,tabanca, tüfek ,öldürme ,siddet, oyunlari vb nesneler de günümüzde Oyuncak diye gecmekte ama Ben bunu 6 yas icin sağlıklı bulmuyorum...
Ama Cocuklarimiza her seyi yasakliyamayiz bir seyi yasakliyorsak onun yaninda baska bir tercih hakki vermeliyiz..
neyse en sonunda Köpük Tabancası ile oglumu kandirdim Hamd olsun.. iste hem oynar hem evimin halilarini sabunla yikar...:tamam:.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Hayirdir insallah Ben de Dun gece ruyamda Taciz edilen cocuklar gordum iclerinde bir tanesi vardi ki 1 veya 2 yasinda dunya tatlisi bir sey..
Hemen onu kucagima aldim..Ve oradan ayrilmaya calisirken azman gibi biri HAYIR!! onu goturemezsin o Bize lazim diye benim ile tartismaya basladiginda
Ona ilk once yalvardiim Birakin bu Cocugu daha cook kucuk..Allah tan korkun deyince Guldu Ne Allah-i dedi.. ver cocugu..
Ben de olmaz vermem dedim.. cekil yolumdan Cocuk kurumumu cagiririm..birazdan polis ile gelirler cekil yolumdan..dedikce KIZIYORDU..
Ver cocugu yoksa seni de cocugu da öldürurum diye tehdit ederken uyandim..
Kabus gibi uyandim.. hemen Ayetel kursi okuyup selavaat Cektim.. Allah'ın kudretinin herşeye yeteceğine gönülden inanip kullarının şerrinden, O'na sığındim..
neyse Sabah oglusumu okulla birakirken Calistigim cocuk kurumu aradi.. ve 2 yasinda cinsel taciz edilmis..bir cocugun dosya ve olayini ustlenmemi istediler..
Allahim Hayirlisi.. Yar ve yardimcimiz olsun.. ayni ruyamdakileri mi yasayacagim acaba...
O yuzden Formu bazen aksatirsam bilin ki O olayin icindeyim.. Hayirli, Huzurlu bereketli gunler..

Kimya

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
gönül sizim, ALLAH yar ve yardimcin olsun , cok üzücü bir durum, RABBIM sabir versin.

Turab

Teknik Ekip
Yönetici
Admin
Allah kolaylık versi kardeşim. Hangi ş...siz evladı minik yavruya kıydıysa Allah c.c onu Kahr-ı Perişan etsin. Gelişmeler den de bizleri haberdar edersiniz.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
amin ins. gelismeleri yazarim.. daha cocugu gormedim sadece dosyasini okudum ve inceledim..
toplumda saklanan konuşulması bile insanı ürperten hasta insanlarin, bu davranışları bu tacizleri aslinda taciz edenlerin de gecmisde
ayni tacizden gecerek yasadiklari bu travmayıda ne yazıkki masum yavrular ödüyor....
Ben Cocugun bir an once ailesinden alinip koruyucu aileye yerlestirilmesine ve Cocuga ve taciz edenin de psikolojik terrappi tedavi edilmesi gerektigi hakkinda yazili öneri verdim..
lakin cook olumsuz cevap aldim.. Taciz edenin guclu ve sayilir kisiligide goz onune alinarak boyle bir yontem uygulanamaz diye cevap verdiler..
Bende..Cocuk koruma servisi Yonetim baskanina yazarak sorunu anlattim ve simdi cevap bekliyorum..
cunku taciz edenlerde tedavi ve yardim gormeli aksi takdirde bu Halka seklinde hep doner dolasir devam eder gider..
Bir gun bu Cocuk buyudugunde ayni tacizi yapabilir..

Bir insanin Nereden geldiğini bilirsek nereye Dogru gittiğini de biliriz.. geldiği yonu degistiremezsek gidecegi yonu de degistiremeyiz..
Nereye gideceğini bilmiyorsan hangi yoldan gittiğinin hiçbir önemi yoktur.
Kim olduğunuzu bilirseniz ne zaman, nerede ne yapacağınızı bilir hayatınıza ona
göre yön verirsiniz....
Neyse olayin gelisimini gorecegiz Hayirlisi...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
kahvaltisofrasi.jpg

Selamun Aleykum
ama ondan once simdi cumartesi sabahi.. Cocuklarim ile soyle guzel bir kahvalti hazirlayip yapalim..sırıtık.:,:imkansiz:.
ama Nerde onlar cereal dokerler yerler ben ise halen istanbul kahvaltilarini hazirlarim..
peyniri, zeytini, receli, yumurta ve bahcemin taze aci biber kizartir ,yanina domates, salatalik keser, etrafinida kivircik salada ve nane limon ile suslerim..bir de taze ekmek yaptim!! Alllahhh!!bu sabah.. bir de demli bir guzel Turk cayi.. agzimin suyu akti...alkss
o yuzden Ruyalarda bulusmadan Dunyanin nimetlerinden faydalanayim dedim..sırıtık.:,dfgtn
Haydi ac olan herkes Buyursun Haydi Bismillah bu Halil ibrahim bereket Sofrasi...
bu hazirladigim kahvalti masasini görünce sabah sabah gözüm gönlüm açıldı..
Allahim ben ne kadar mutluyum.. bunca nimette de ne kadar sukr etsem azdir..
nimetleri verdin bunun yaninda saglik, huzur bu yemekleri cigniyecek saglam disleri
ve dilime, damagima tad verdin..Eyy Rabbim Sana sonsuzca Sukurler olsun..
hepinize afiyet olsun ben kactim..cfbrvo

Turab

Teknik Ekip
Yönetici
Admin
gghhn..Allah razı olsun afiyet olsun. Bizde birazdan kahvaltıyı edip çıkıcazagla..:,
dscf1080-800x600.jpg

:Dsırıtık.:,::komik..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
gucicek.jpg

Baskanim bu ne dervis Sofrasimi Hay masallah cook begendim..
bulasigi da az cikar..:tamam:.
Baskanim ben yarin yokum.. Kendi kendimi izinli yapiyorum..sırıtık.:,islikcalan
Yarin bizim veledi :D pazar okulluna camiye goturdugumde yaklaşan Kurban Bayramı'na yönelik hazırlıklarımiz var..
bildiginiz gibi caminin vakif ve yardimlasma heyettindeyim..
o yuzden aksam gec vakitte kadar camide olacagim.. beni goremezseniz Merak edenler olursa yani mesela diye yaziyorum..saskn..:imkansiz:.
Beni Merak edenlere selam olsun, yaşıyorum Hamd olsun..
Forumu once Allah`a sonrada sizlere emanet ediyorum..Gozunuz gibi bakin emi?sırıtık.:,

Turab

Teknik Ekip
Yönetici
Admin
sırıtık.:, he Halil ibrahim sofrası o bereketli olur:tamam:. Tamam bugün izinlisiniz. Kolay gelsin:tamam:.

Üst Alt