• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Selamun Aleykum HAKKINIZI helal edin..

Floral

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
cocuklardakarinagrisi.jpg

Selamun Aleykum Baskanim ve Gönül Dostlarim cocuklarim mide gribi olmuslar..kusma, ishal, baş ağrısı, eklem ve kas ağrısı icinde kivraniyorlar..
o yuzden Rüya yorumlari gecikmeli olacak ins..
Hayirli gunler...

Acil şifalar dilerim

Buğra

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Aleyküm Selam abla salgın var sanırım ben de geçirdim, çevremden falan da oldu öyle Allah şifa versin.

Turab

Teknik Ekip
Yönetici
Admin
Aleykümselam, acil şifalar inşAllah. Sorun yok Gönül Sızım rüya yorumları beklesin. Önce sağlık...

Ekrem

Yönetici-Admin
Yönetici
Süper Mod
Üyemiz
Aleyküm selam adminim, çok çok geçmiş olsun ALLAH(cc) acil şifalar inşallah.

Deruni

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Aleykümselam hocam,
Çok çok geçmiş olsun, acil sifalar inşaAllah.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
emanet.jpg

Selamun Aleyküm New Yorka gidiyorum!! İki gün yokum ...
İslamiforumlar.net ailesini ,Sizleri ve kendimi Allah'a emanet ediyorum Selametle...

Turab

Teknik Ekip
Yönetici
Admin
Aleyküm selam, hayırla git, hayırla gel inşAllah...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
waltdisney290x240.jpg
tatil293x240.jpg

Selamun Aleyküm başkanim burada aşırı soğuklar nedeniyle okullar bir hafta tatil edildiİ..
Ben de fırsattan istifade çocuklarımi 5 günlüğüne Walt Disney World, Floridaya tatile götüreceğim..
inşallah Bizde yarın yola çıkacağız
İslamiforumlar.net ailesini ,Sizleri,çocuklarımi ve kendimi Allah'a emanet ediyorum Selametle...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
iyiaksamlar300x267281x250.jpg

Allah'a Emanet Olun!
Vedalaşırken çokça kullandığımız Allaha emanet etmek sadece ayrılırken veya vedalaşırken mi kullanılır veya kullanmalıyız.
Allah sadece ayrılanları mı emanet altına alır. Onun himayesindeki emanete kim zarar verebilir ve kimin gücü yetebilir ki..
Her zaman her şeyimizi o Allaha emanet Etmeliyiz. Çünkü o emanetçilerin en güveniliri. O hiç bir emanete hıyanet etmez. Ona emanet edilen sahibine eksiksiz geri verilir.
O yüzden ben de islamiforumlar.net Ailesini Allah'a Emanet ediyorum..
Selametle...

Ekrem

Yönetici-Admin
Yönetici
Süper Mod
Üyemiz
Sizlerde Allah'a emanet olun hocam. İyi tatiller inş.
Hakkınızı helal edin, çünkü gidipte dönememek, dönüpte bulamamak var.kgüll..,

Turab

Teknik Ekip
Yönetici
Admin
Selamun Aleyküm başkanim burada aşırı soğuklar nedeniyle okullar bir hafta tatil edildiİ..
Ben de fırsattan istifade çocuklarımi 5 günlüğüne Walt Disney World, Floridaya tatile götüreceğim..
inşallah Bizde yarın yola çıkacağız
İslamiforumlar.net ailesini ,Sizleri,çocuklarımi ve kendimi Allah'a emanet ediyorum Selametle...

ALEYKÜMSELAM, Hayırlı tatiller inşAllah, kendinize dikkat edin, gönül dostlarınızı fazla bekletmeyin.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
yenikap400x300.jpg

Selamun Aleyküm Selametle bir,iki günlüğüne yola çıkıyorum..
İslamiforumlar.net ailesini ,Sizleri ve kendimi Allah'a emanet ediyorum Selametle...

acilangul1

Turab

Teknik Ekip
Yönetici
Admin

minayildiz

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Geçmiş olsun,Allah şifa versin Gönül Sızım ...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
kalpvesk300x300.jpg

Selamün Aleyküm yarın yokum ...Zaman her zaman gebedir. İçindekini en kısa zamanda,zamani geldiğinde görürsünüz...
İslamiforumlar.net ailesini ,Sizleri ve kendimi Allah'a emanet ediyorum..
Allah'ın hoşnutluğunu dilersen halkın eziyetine razı ol; sabret Allah, birçok şeylerle tecrübe eder. O şeylerin hemen hepsi, kulların eli ile gelir.
Sabırlı ol, üzülme. Allah'ın âdeti böyledir. Sevdiği kullara imtihan yolunu açar.

Gönlünün geniş, kalbinin hoş olmasını istersen, halkın dedikodusunu işitme. Onların sözlerine bakma. Onlar, yaratanlarına bile laf atıyorlar, bilmiyor musun? Senin ne önemin olur?
Yaratanına kafa tutmak isteyen senden memnun olur mu?
Görmüyor musun, onların çoğu, ne iman bilir, ne aklını çalıştırır, ne hakkı görür, ne de doğruya gider. Durmadan yalan söyler. Ve daima inkâr yoluna saparlar.

Hak’tan başkasını tanımayanlara uy. O'nun gayrini bilmeyenlere tabi ol. Asıl insan onlardır. Onlar asıldan ayrılmayan bir topluluktur
Selametle..

acilangul1

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Selamün Aleyküm Gönül Dostlarim Hamd olsun ki bu Kutlu ve beklenen gün de geldi..inşaAllahu Rahman bu gece Mekke-i Mükerreme'ye doğru yola çıkıyoruz...
böylesi mübarek bir ayda Mekke’de Medine’de bulunmak nasıl bir lütufdur Rabbim...Hâl-Ene inanamiyorum..

Yüce Mevlamız’ın yarattıkları içerisinde zaman ve mekan açısından en değerli, en faziletli zaman ve mekanlar vardır. Bu zamanların içinde en değerli zaman Ramazan-ı Şerif ayıdır,
en değerli mekan da Haremeyn-i Şerifeyn yani Mekke ile Medine’de bulunmak..çok şükür çok şükür bugünü de gördüm ya artık ölsem de gam yemem...
Bana göre Umre; boyut ,mekan değiştirmek gibidir.. Mekke'de Allah'ın misafiri, Medine'de Sevgili Peygamberimiz'in misafiri olmak...
Ramazan ayında Kabe’de bulunmak ,Ramazan ayında çok farklı bir atmosfer vardir orada.oruç ve umre ibadetini birleştirmek insanın maneviyattini, ruhaniyettini anlamak..

İnsanda mantığa sığmayan bazı sırlar var..bunlari burada Batı da bulamadım..Sanki evvela psikolojik olarak kendimi anladım, daha sonra biraz insanı anladım,
ondan sonra tekrar kendi derinliklerime şöyle bir daldım! ve bir ben vardır bende benden içerü bu beni arayışını başladı ...
insan çok katlı bir yapıya benziyor. Nefs katları denilen bu katmanlarda yükselmeyen insanda, aynı kattaki yatay uğraşılarına rağmen bir tatminsizlik başlıyor.
Yükselme ruhaniyetti devreye girmediği müddetçe bu derinleşiyor; hatta daha aşağıya, karanlık katlara doğru inebiliyor kendini her konuda yetersiz ,gereksiz hissedebiliyor...
Nefsi çok katlı bir binaya benzetirsek, sürekli alt katlara doğru bir iniş var. Daha karanlık, daha ümitsiz, daha kaygı veren Çelişki ,korku katlara doğru bir iniş bu.
Terapiye gelen hastaların büyük bir çoğunluğu kronik evham ve kaygı, panik atak, anksiyete ağırlıklı depresyon yaşayan hastalarda iman ya da inanç, eksikliği bulunuyor ya da
İslam-i yanlış tanıyor ve biliyorlar..İslam, nefs katlarında aşağıya doğru inmeyi durduran tek geçerli sistem; ayrıca yükselmeyi sağlayan sistem de yine İslamdir ...

Hayatı sabit katta kalmış ve yaşlandıkça yavaş yavaş aşağılara doğru inmeye başlamış bir insan çok yoğun biçimde ölüm korkusu yaşıyor.
Bireyin psikolojik açıdan iki temel fonksiyonu var. Birincisi nefs katlarında yükselmeyi sağlamak, ikincisi ölüm korkusunu azaltmayi araştırırken psikolojide Tasavvufla karşılaştım..
insanın beyni elektronik sistemler, TV, cep telefonları, Ipod,Ifhone,laptop,sürekli veri bombardımanı altında. Bu haldeyken insanın sekîne, kendini dinleme, duyma halleri yaşaması zor.. bunlari evde bırakıp bir müddet sekîne,Felahı yaşamak istiyorum..

Allah'ım! Sen benim dualarımı, Bana dua edenlerin dualarını, Benden dua isteyenlerin dualarını ve... duasını kabul eyle..Aminn..
inşaAllah 20 Temuz Pazar günü eve Bayram için dönüyoruz..herşeyin hayırlısı...

acilangul1

https://www.youtube.com/watch?v=6JgFW-zU4cE

Hümeyra

Süper Kardeşimiz
Üyemiz
Hayırlı yolculuklar selametle gidip gelin inşallah Allah cc ibadetlerinizi kabul etsin bizleride dua ettiklerinizden hatırladıklarınızdan eylesin inşallah istihare yorumum vardı ama yetişemedim geç kaldım galiba nasip hayırlısıyla gidip gelin Efendimiz sav ALLAHÜMME SALLİ ALA SEYİDDİNA MUHAMMED VE ALA ALİ SEYYİDİNA MUHAMMED GÖNÜL DOLUSU SELAMLARIMIZI ULAŞTIRIRSINIZ İNŞALLAH SELAMÜN ALEYKÜM

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Selamün Aleyküm Gönül Dostlarim Ailevi sebepten dolayı Cuma da dahil Hafta sonu yokum!!
İslamiforumlar.net ailesini ,Sizleri ve kendimi Allah'a emanet ediyorum..Selametle Hayırl Cumalar..

acilangul1

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Selamün Aleyküm Gönül Dostlarim Ailevi sebepten dolayı bir Hafta Hafta yokum!!
İslamiforumlar.net ailesini ,Sizleri ve kendimi Allah'a emanet ediyorum..Selametle Hayırl Cumalar..

Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr"
"Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır"
amin korkuyorum...Rabbim kolaylaştır zorlaştırma yakınlaştır uzaklaştırma ..

duaa..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Kurban Bayramı Yaklaşırken

kurbanbayramimsj400x253.jpg

Selamün Aleyküm Gönül Dostlarim Kurban bayramına yaklaştığımız bu günlerde Kurban bayramın ruhuna hissiyatina girebilmemiz,
Çocuklarıma Gurbette iyi bir Bayram hazırlamak için ,Rüya Yorumlarına Bayram sonrasina kadar ara verilmesini istirham ediyorum.. Selametle..

acilangul1

Üst Alt