• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Selamun Aleykum HAKKINIZI helal edin..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
varyok.jpg

Selamün Aleyküm Gönül Dostlarim özel işlerimden dolayı birkaç gün yokum.. bir vardım bir yoktum Var la yok arasına sıkışmış, bir muhacir...
Bugün varız, yarın yokuz. Dünya fani... Bakî kalan bu kubbede hoş bir seda…
İslamiforumlar.net ailesini ,Sizleri ve kendimi Allah'a emanet ediyorum..Selametle Hayırl Cumalar..

acilangul1

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör

Ab-ı Hayat

Moderatör
Moderatör
Aleyküm selam abla, yakınınız herhalde vefat eden, Başınız sağ olsun.. Allah rahmet eylesin, taksiratını affetsin inşallah..
Hayırlısıyla gidip gelirsin inşallah..Allah selamet versin..
Sen de Allah'a emanet ol ablacım..

Chapell hill katliamındaki ölen kardeşlerimizin cenazesine mi katılacaksın abla?

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Chapell hill katliamındaki ölen kardeşlerimizin cenazesine mi katılacaksın abla?

evet Allah cc. nasip ederse ,Canım ,Ciğerim yandı...bu insanlarin tek suçu MÜSLÜMAN olmaları,kızım ile gideceğiz..selametle
Uzgunnn

HayalCAH

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
evet Allah cc. nasip ederse ,Canım ,Ciğerim yandı...bu insanlarin tek suçu MÜSLÜMAN olmaları,kızım ile gideceğiz..selametle
Uzgunnn

Allah niyetinize muvaffak kılsın ablacım. Sizde Allah'a emanet olunuz.

Allah'ın rahmeti üzerimize olsun...

Ab-ı Hayat

Moderatör
Moderatör
Allah razı olsun senden bu duyarlı davranışın için ... Anlattığına göre iyi insanlarmış, inşallah ahrette de halleri iyi olur..
Bu zulümü yapanlara gelince Allah'ın EL KAHHAR ismi bir gün onlar için tecelli edecektir.. Zalimler için yaşasın cehennem...
Cennet ucuz değil! cehennem dahi LUZÜMSUZ DEĞİL!!

Turab

Teknik Ekip
Yönetici
Admin
Allah razı olsun gönül sızım, Niyetini Allah kabul etsin, ecrini nasip etsin. Bu acı olayın yankı bulmayacağını; Kafirun suresinde zaten Rabbimiz bize söylüyor.

Not: Rüya yorumları bölümünü siz dönene kadar kapatıyorum, yazacak yorumlarınınız varsa isterseniz yazın. Kapattıktan sonra yorumda yazılmıyor biliyorsunuz... Selametle inş.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
waltdisney.jpg

Selamün Aleyküm Gönül Dostlarim özel işlerimden dolayı bugün Varım Yarın Yokum!!ertesi günü,Allah kerim bilmiyorum...Perşembenin gelişi çarşambadan belli olur ,cumartesinin gelişi Cuma’dan belli olur ama benim hayatımda cumartesinin gelişi Cuma’dan bilinmiyor....

İslamiforumlar.net ailesini ,Sizleri ve kendimi Allah'a emanet ediyorum..Selametle Hayırlı Cumalar..

acilangul1

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
baki-kalan-gc3b6kkubbede-hoc59f-bir-seda-gc3b6resel2.jpg

Selamün Aleyküm Gönül Dostlarim özel işlerimden dolayı bugün Varım ,sonra çarşambaya kadar yokum!!

İslamiforumlar.net ailesini ,Sizleri ve kendimi Allah'a emanet ediyorum..Selametle Hayırlı Cumalar..

acilangul1

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
photo-2-2-600x400.jpg

Selamün Aleyküm Gönül Dostlarim özel işlerimden dolayı bugün Varım ,sonra pazartesiye kadar yokum!!

acilangul1

Zümrüdü Anka

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
photo-2-2-600x400.jpg

Selamün Aleyküm Gönül Dostlarim özel işlerimden dolayı bugün Varım ,sonra pazartesiye kadar yokum!!

acilangul1

Nur abla sen ne zaman böyle yazsan içimi hep bir keder kaplıyor vicdanım sızlıyor gideceksinde sanki gelmeyeceksin gibi bizde mahrum kalacagiz hissi cok dokunuyor bana.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
3012715-kirmizi-guller.jpg

Selamün Aleyküm Gönül Dostlarim Bildiğiniz gibi bayram ziyaretleri ,ziyafetleri ve hemen ardından Türkiye'ye yolculuk umre derken inşaAllah ,Allah'ın izni ile Eylül'e kadar yokum!!

Artık demir almak günü gelmişse zamandan,
Meçhule giden bir muhacir kalkar bu Forumdan..

Ya şevk içinde harap ol..Ya aşk içinde gönül
Ya lale açmalıdır göğsümüzde, yahut gül..
Hây'dan geldik, Hû'ya gideriz ..

Zamanı geldiğinde gitmesini bilmeli İnsan, bavulunu ,kendini geleceğini ,amelerini toplamayı Allah'a emanet olun demesini bilmeli...

İslamiforumlar.net ailesini ,Sizleri ve kendimi Allah'a emanet ediyorum..Selametle Hayırlı Bayramlar..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
EP-150939910.jpg&updated=201509301255&MaxW=800&maxH=800&updated=201509301255&noborder

Selamün Aleyküm Gönül Dostlarim ,Bugün yokum, yarın varım..
Mevlana Oğlum Kanserli Çocuklar İçin yapılan koşuya katılacak bana da Onun yanında ,Gönüllü görevli olarak hizmet vermek yakışır...
Oğlum hayra vesile olacaksa bana da onu desteklemek düşer..!!

İslamiforumlar.net ailesini ,Sizleri ve kendimi Allah'a emanet ediyorum..Selametle ..

acilangul1acilangul1

tozduman

Moderatör
Moderatör
Allah cumlemizden razı olsun inşallah. Allah niyetlerinizi kabul etsin abla.

Üst Alt