Sesler duymak ve o seslerle konuşmak

G

gerçek

Kayıtsız
Misafir
Selamünaleyküm hocam 1 yıla yakın zamandır sesler duyuyorum, ilk başlarda sürekli gelmiyen ara ara duyduğum seslerdi. Gündelik yaşam tarzımı eleştiriyordular, alışık oladığım bir durumdu zamanla sesler sürekli gelmeye başladı, o kadar sürekli olmuştu ki her saniye beni konuşur, yaptıklarımı tartışıyor oldular ister istemez konuşmaya başladım bu seslerle.

Bir iki kişinin sesi değildi bir gurup insan sesi duyuyorum ve konuşuyorum, aslında benim takıldığım en büyük nokta hocam görmeden konuştuğum bu seslerin hepsini normalde canlı olarak görüp konuşmuş olmam. Kendileri devlet tarafında üst mevkilerde olan insanlar bunu ilk defa buradan açıklıyorum çünkü insnlara bunlardan bahsettiğim durumda deli veya şizofren damgası yiyeceğimi bildiğim için yapmadım, yapamıyorum. Kimseye bu insanlaın benimle iletişime geçtiğini söylemedim belki hastayımdır diye düşünyorum ama davranışlarım hareketlerim her şey çok sağlıklı bir şekilde.

Sizden yardım ummamın tek sebebi belki daha önce benimle aynı durumu yaşamış bir insanla karşılaşmış olursunuz diye bu sesler bana bir vaadde bulunuyor beni kendilerine katmaya çalışıyorlar ama bu zamana kadar yaptıklarını ve dediklerini anımsıyorum. Bu sadece 23 yaşında olan, bir gece hasta bir hayata sürükleyip şizofren yapmak olduğunu görüyorum ve var sayıyorum takıldığım nokta hocam bu insanlar polis devletin imkanlarını kullanarak benimle iletişime geçiyorlar.

Bana yardımcı olacağınızı umuyorum inşallah bu yazdıklarımı ciddiye alırsınız bahsedebileceğiniz başka dostlarınız varsa değinmenizi istiyorum çünkü bu insanlar bana yapmaya çalıştıkları bu kötülüğün cezasını çeksin istiyorum. Değindiğim konu gerçekten olan bir şey ve halen yaşıyorum nasıl onlara ulaşacağımı bilmiyorum hasta değilim buna inanıyorum yardımcı olursanız sevinirim çünkü ilk değindiğim kişi sizsiniz imkanlarım kısıtlı bu insanlar polis, ulaşılması zor yerdeler ve benim elimde şuan bir kanıtım yok, zamanla bulacam ama ilerde bir yerde duyarsanız benim bu. Yardım bekliyorum bu yazdıklarımı okuyan başka insanlar varsa ses duyan başka insanlar gerçekte şuan ülkemizde polisler bunu çok iyi yapabiliyor ses hatta gözünüzün önünde görüntü, tanıdığınız insanların ses tonunda konuşmalar ve daha da ötesi geçmişte yaşadıklarınızı izliyebiliyorlar evet saçmada geliyor ama ses duyuyorum diyen insanlar bu söylediklerimi mantıklı bir şekilde kavrayacaklardır.

Bana yardımcı olacak biri yada birileri olursa lütefen cevap olarak yazsın kimlik bilgilerimi de açıklarım sorun değil. Bilmek istediğim tek nokta şu, evet böyle birşey olabilir yada olmuş duyduk gördük yada okuduk. Ben bu insanları zaten tanıyorum her şeyin hesabını soracam yardım etmenizi bekliyorum şimdiden teşekkürler hocam bir cevap yazacağınıza inanıyorum.

Yeşil-ELMA

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Aleykümselam.
Bu tür olaylar yaşanmış olaylardır. Ancak tanımlamak için değişik testler yapmak lazım.

Rahmani mi şeytanimi onu siz bir takım testlerle anlayabilirsiniz. Öncelikle Rahmani olan şeyler insana huzursuzluk vermez aksine çok huzur verir. Şeytani olan şeyler de insan ruhunda hep bir korku hep bir endişe ve genelde sıkıntı hasıl olur.

Zaten siz de bunu belirtmişsiniz. Cinler zaman ve mekan kavramında insanlara göre daha farklı durumlara sahipler. İnsanlarla diyaloğa geçebilirler. Tanıdık insan kılığında olabilecekleri gibi bir çok formaya da bürünebilirler. Polis asker zabıta hekim vb kılıklarda görünebilirler.

Duyulan sesler illa cin işi demek doğru olmaz. Şehidlerin de salih insanlarında seslerini duyabilrsiniz. Fakat endişe korku var ise bu cin işidir. Sizi kendilere katmak istemeleri çok tehlikeli bir durum. Size korku ve endişe vererek katma ihtimalleri var.

O sesleri duyduğunuzda veya bir takım görüntülerle karşınıza çıktıklarında ayetel kürsü felak nas okuyun.

Ashab-ı Bedir ve Ashab-ı Uhud’u okumanızı tavsiye ederiz. (İnternette bulabilirsiniz)

Bu bir hastalık değil. Ancak eğer cinler devrede ise size yanlış şeyler yaptırmaya zorlayacaklar ve sonunda sizin beyin neronlarınızı kontrollerine geçirmeleri muhtemel olacaktır.

Müslüman cinler insanlara zarar vermezler ancak kafir cinler zarar verebilir. Namazlarınızı aksatmayın. Evde sesli kuran okuyun. Siz okuyamadığınız zaman internetten açın. Kabe imamları ve Mısır karilerinden Mustafa İsmail, minşevi, Abdussamed, Ahmed Naina ve Tuhi yi dinleyebilirsiniz.

Eğer sizin sorularınıza cevap veriyorlarsa siz de soru sorun. Cinler genelde yalan söylerler. Bazan doğru söyleyip peşinden yalan eklerler.

Sizin durumunuz hassas bir durum. Kesinlikle alanda uzman hocaya gitmeniz şart. Bazı hekimler bu ilmi biliyorlar. Bu konuda en güvenilir olanı Dr. Mecit Çalışkan

Kendinizi hasta olarak görmemeniz güzel. Aynı şekilde bu olayları nörolog ile görüşmeniz de yine sizin hasta olduğunuzu göstermez. Çünkü beynimiz son derece kapasiteli. Biz çok azını biliyor ve kullanabiliyoruz. Siz bu konuda bir adım daha önde olabilirsiniz. Ancak bu da yine beynin kontrolünün çok sağlıklı yapılmasıyla alakalı.

Eğer bu durum çok kontrolden çıkarsa yeni yapılmış sıfır bir binaya ve sıfır bir daireye taşınmanızı tavsiye ederiz.

Allah hakkınızda hayırlı olanı lütfeylesin.

Üst Alt