Sessiz ÇığLıkLarım Var Benim...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
39794495ya3_1244404328_1256216950.gif

Susariz!!
kucuk acilar konusulurda buyuk acilar dilsizdir..Dile getirilmeyen aci ve izdiraptir

suskunluğumuz…
Öylesine yaralanmışızdır ki sevdiklerimiz tarafindan, susariz..
Ve biliriz ki hiçbir söz acıtamaz, yaralayamaz ve kanatamaz kimseyi bir suskunluk kadar…Ve susmak en acımasız..
Hassas ve kırılgan bir uyaridir…Küçücük bir hatırlatmadır belki…
Fark edilmesi ve onarılması incelik ister…Ya yeniden bir kazanıştır yada aleyhte bir delil olarak kalır karşımızdaki için…
Susarız…
Bir duruş, bir soluklanmadır susmak…Ortak geçmişin değerlendirilmesi ve geleceğin muhasebesidir…
Bir içe kaçış ve söylenemeyenlerin biriktirilmeye başladığı yerdir susmak
Sessiz bir onaydır susuşumuz…Biraz utangaçlık belki ama içten bir katılıştır söylenenlere…
Dillin degil yuregin konusmaya birakilmasi ,kalp gozunun gorup gonul kulagin duymasidir ,susmak
Susarız…
Sessiz bir bekleyiş olur susmak…Ya kendimize yada sevdigimize verilen bir fırsattır sessizliğimiz…Yada birinin bizi fark etmesi, doğru algılayabilmesi için tanınmış bir süre… Susan için endişe ve olasılık hesapları arasındaki gel git lerle biraz da huzursuz bir bekleyiştir susmak…
Susarız…
Ayağımız yerden kesilmiş, bulutların üstündeyizdir ve çiçek çiçek bahardır yüreğimiz…artik her guzeligi muhtesemlestiren Sevdiğimizle yan yana ve can cana yızdır Can dostum.…Öyle bir ruhsal bütünleşmedir ki hiçbir söz tanımlamaya yeterli gelmez hissedilenleri ve susarız…Sadece yüreklerin ve gözlerin konuştuğu yerdir suskunluğumuz…
Susarız…
Bir gidişi kabullenmektir susmak, bir aciyi,huznu yureginde yasamak icin Susarız…
Susmak; bazen anlatilamiyan gerceklerin erdemli bir sekilde caresizce ,cocuk masumlugu ile ifadesidir..
bazen bir cok sozun anladamadigini, suskunlugun bir cok seyi anlatmasidir.
her suskunlugun bir nedeni vardır ve her suskunlugun içinde pek çok sesi, duyguyu, yuregi ciglik ile hapseden sessiz bir eylemdir
kgüll..,<!-- /haber -->

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Eyyy Dünya ,ne zaman bir soru sorsam..bana cevabını hep ıstedıgı zamanda verdın..
benım bekledıgım zamanda degıl....
ve verdigi cevabsa...yaşlılık ve yanlızlık oldu...<!-- /haber -->

Elifgül

Uzman Kardeşimiz
Üyemiz
Susarız…
Kabul edilmiş bir hata yada suçtur susuşumuz ve söylenecek her söz kaybetme riskidir…Korku eşlik eder suskunluğumuza…

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Oraya gitme demedim mi sana, seni yalnız ben tanırım demedim mi?
Demedim mi bu yokluk yurdunda hayat çeşmesi ben'im?
Bir gün kızsan bana, alsan başını, yüz bin yıllık yere gitsen, dönüp kavuşacağın yer ben'im demedim mi?
Demedim mi şu görünene razı olma, demedim mi sana yaraşır otağı kuran ben'im asıl, onu süsleyen, bezeyen ben'im demedim mi?

Ben bir denizim demedim mi sana?
Sen bir balıksın demedim mi?
Demedim mi o kuru yerlere gitme sakın, senin duru denizin ben'im demedim mi?
Kuşlar gibi tuzağa gitme demedim mi?
Demedim mi senin uçmanı sağlayan ben'im, senin kolun kanadın ben'im demedim mi?
Demedim mi yolunu vururlar senin, demedim mi soğuturlar seni.
Oysa senin ateşin ben'im, sıcaklığın ben'im demedim mi?
Türlü şeyler derler sana demedim mi?
Kötü huylar edinirsin demedim mi?
Ölmezlik kaynağını kaybedersin demedim mi?
Yani beni kaybedersin demedim mi?
Söyle, bunları sana hep demedim mi?

Mevlana Celaleddin Rumi

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
331027457670cc7d80ca.jpg

Gül gül dedi bülbül güle gül gülmedi gitti
Gül bülbüle bülbül güle yar olmadı gitti
Aşk kelimesinin aslı 'ışk'tır. Işk, sarmaşık demektir. Sarmaşık nasıl bulunduğu yeri sarıp sarmalarsa, Aşk da içine düştüğü bedeni ve kalbi öyle sarar...
yuregimde rahmet yagmurlari cosmus cagliyan gibi akiyor..icimde, kimseye soyliyemedigim Ask,izdirap Sir-i kahir var..
insan kendisinin asıl bulunması gereken yerde olmadığını hisseder aslında belkide tamda bulunması gereken yerde olduğu için kabul etmek istemez !

Üst Alt