Merhaba ben rüyamda sürekli sevdiğim adamı görüyorum ama farklı. İlk gördüğümde onunla evliydim, hamileydim derken bir anda başka bir kadınla evlenecek olmuş ve ben gocunmadan düğün için yardım ettim, biraz da onu benden aldı hala neden yardım ediyorum diye düşünüyorum. Sonra bunların bir çocugu oldu rüyamda, tabi kadın ilk kapalıydı sonra açık bir kadın gördüm ve ben kıskançlığımdan kadını havuz gibi ama dibini gördüğüm berrak bir suda baya öldürmeye çalıştım. önce öldü sandım ama daha sonra ölmediğini görünce hadi çıkalım dedim, o da çıkmadı beni öldürdümeye çalıştığını söyliyecem herkese dedi, sudan çıkmadı. Daha sonra ben çıkınca sevdiğim adam ve aynı zamanda kadının kocası, karıma ne yaptın diye bağırıken uyanmışım.... 1-2 gün sonrada tekrar rüyamda aynı adamdan 1 oğlum olduğunu gördüm ama başka bir kadından. Bu sefer kadın lise arkadaşim olur, ondan da kızı oluyordu ama arkadaşım benim oğlumu almaya çalışıyor benden. Kadının tabiri caizse saçını başını yoldum oğlumu almasın diye, sevdiğim adam araya girdi.. Ben buna senden boşanıcam 2 hafta sonra dedim, tabi başka bir kadın olduğunu görünce daha toplamda 1 ay evli kalmamız gerekiyor dedi ve güldü, hiç bişey açıklamadım. Bu arada bebek erkekti ve çok güzeldi ama ağlıyordu biraz, tam ikimizin arasında kutu gibi birşeyde yesil bir örtüyle sarılıydı.. Biraz uzun oldu ama merak ediyorum en kısa zamanda yorumlarsanız sevinirim.. Allah hayırlara çıkarır inşallah.. Şimdiden teşekkürler..