• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

sevdiğimi görmek

necmiye

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun aleyküm, rüyamda sevdiğim kişiyi gördüm. Ünv bir hoca dans eşleştimesi yaparken ikimizi seçmiş. Onla beraber kıyafet alıyoruz sonra o beni kendi evine götürüyor ailesi ile tanışıyorum. Annesi beni öperken gelinim bu mu ne güzelmiş diyor. Annesi beyazlar içinde ve çok mutluydu. Kızkardeşileriyle tanışıyorum falan uyandığımda hala tebessüm ediyordum. onu 5 yıldır seviyorum ama o benle hep arkadaş olmak istedi sizce bu rüyanın anlamı nedir? çok merak ediyorum..saskn..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
sevmekpfp.jpg

ve Aleykum selam Hosgeldiniz Kardesim HAYIRDIR ins.
Ruyanizi tabir etmeden once biraz muhabet edelim isterseniz
Bildiginiz gibi rüyalar üç türlüdür.
Biri şeytanîdir. Bu tür rüyalarda şeytanın telkiniyle korkutucu ürkütücü utandırıcı sahneler yaşanır...
Kâbuslar karabasanlar..gibi..insana vesvese..
SIKINTI verirler sanki...

İkincisi boş hayâllerden ibâret. Kurânımızın tâbiriyle “edgasü ahlâm” yani “hayâl demetleri.” Ciddi bir anlamları yok bunların .. İnsanın hayâl gücü türlü tasvirler yapar...
mesela Tv de gordugumuz ucak kazalari soygun gibi olaylardan etkilenip Günlük olayları ve görüntüleri çeşitli biçimlerde bir araya getirir kurgular. Bazen yıllar önce aynı vakitlerde yaşanmış hâdiseleri hatıra getirir sonraki olaylardan derlenmiş ayrıntılarla süsler...

Bazen de ruh dünyandaki dalgalanmalar rüyalarına yansır. Meselâ öfkeyle yatarsan uykun boyunca kavgalar edersin. Düşmanlık duygularıyla doluysan rüyanda köpekler yılanlar kovalamacalar görürsün...
veya sevdigini Kirip kirildigimizda ruyamizda Onun ile baristigimizi ..vicdanimizin derinliklerinde soylemek isteyip soyliyemediklerimizi haykirir o sekilde davraniriz..
Mide hararetiyle yatmışsan rüyana dereler çaylar pınarlar akar.misali...

Kimi ruhbilimcilerin “bilinçaltının dışavurumu” diye tanımladıkları bu tur rüyalar bu türden olsa gerek.

Geldik üçüncü kısım rüyalara. Bunlara “sâdık rüya” denir...
yani hic dusunmedenakla hayale getirmedigimiz farkli guzel salih olan ruyalardir...

Zorla değil zamanla sevdirmektir...
Sevgi denen şey aşk gibi değildir...Aşk bir anda gelir...
Bu yüzden ya gelir ya hiç gelmez...
Ama sevgi gerçekten emek ister, sabır ister,fedakarlik,anlayis, özveri ister...
Çünkü onun, her ne şekilde olursa olsun mutlu olması her şeyden önemlidir...
Onunda sizi sevmesini beklersiniz zamanla...
Bazen hiç umrunuzda olmaz sizi sevip sevmediği...
Sadece beklersiniz, zamanla ya sever ya sevmez...
ama her zaman icin O ve Ailesi Senin icin bir dostun olacagina delalettir......

necmiye

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Ağzınıza sağlık maşallah çok güzel anlattınız ben bu kişiyi 5 yıldır seviyorum ve hiç bir beklentim olmadı. O beni arkadaşça sevdiğini ve hiç kaybetmek istemediğini söyledi böyle 4 yıl arkadaş kaldık. rüyama gelince hiç düşünmüyorum yeter ki o mutlu olsun diyorum nasip bu işler demek ki hayırlı olan o değilmiş rüya değil gerçekmiş gibi geldi sadece ondan etkilendim:)

Üst Alt