Selamün aleyküm;Hani suçlular için olay yerine mutlaka döner derler ya filimler de benim de kıymetimi zamanın da anlamayanlar jetonları düşünce:tüüh:, peşime düşer oluyorlar..aassd..
Sevmeyi bilmeyen ,hele ki bir kadın nasıl sevilir bilmeyen ,keseri kendine yontup egosunu tatmin için yaşayan ,paylaşmak,anlaşmak bilmeyen insanlar ya yine yalnız kalıyorlar bu kötü huylarından dolayı ve kürkçü dükkanına dönmeyi garanti sanıyorlar
ya da beni enayi sanıyorlar.ilginç::.Kendi ellerinizle bitirdiklerinizin, bitirmek için canla başla çalıştıklarınızın, karşınızdaki insandaki değerinizinde bittiğini ,bitirdiğinizi hatırlayarak geri dönmek isteyin!!! ben çocuk oyuncağı değilim İNSANIM!!!
Ben herkese hakkımı gönülden samimiyetle helal ederek ayrılıyorum,
ayrılmak zorunda bırakılıyorum karşımdakilerin tüm olumsuzluklarına Allah rızası güderek sabır gösteriyorum ama karşımdakiler benim bu halimden nasipdar olması şöyle dursun daha zeytin yağı gibi üste çıkıp hak aramaya kalkıyorlar.İnsan kendine verilen nimetin kıymetini anlamassa kendi dilleri,elleri ile Allah cc o nimeti ellerinden alıveriyor.Kendi dilleriyle beni istemediğini söyleyen insanların şimdi ne oluyor da Hümeyra'ya yöneliyorlar.
Ben her işimde son damlasına kadar mücadele ederim eğer daha olmuyor sa bağlar koparılıyor ise de artık geri dönüp bakmam önümde ki yollarıma bakarım.Verilen emeği değeri vaktinde anlamayınca kıymeti kalmıyor.Her şey değerini kaybediyor.
Bu konu çok uzun ve derin mevzu ben hepsini kocaman bir bohçanın içine topladım ve ahiret günü Rabbim huzurunda açılmak üzere rafa kaldırdım.Dediğim gibi geri dönüp bakmıyorum çünkü ilahi adaletin işleyişine tevekkül edenlerdenim işimi Allah cc emanet edince zaten geri dönüp bakmam.Selametle dostlar...
Sevmeyi bilmeyen ,hele ki bir kadın nasıl sevilir bilmeyen ,keseri kendine yontup egosunu tatmin için yaşayan ,paylaşmak,anlaşmak bilmeyen insanlar ya yine yalnız kalıyorlar bu kötü huylarından dolayı ve kürkçü dükkanına dönmeyi garanti sanıyorlar
Ben herkese hakkımı gönülden samimiyetle helal ederek ayrılıyorum,

Ben her işimde son damlasına kadar mücadele ederim eğer daha olmuyor sa bağlar koparılıyor ise de artık geri dönüp bakmam önümde ki yollarıma bakarım.Verilen emeği değeri vaktinde anlamayınca kıymeti kalmıyor.Her şey değerini kaybediyor.
Bu konu çok uzun ve derin mevzu ben hepsini kocaman bir bohçanın içine topladım ve ahiret günü Rabbim huzurunda açılmak üzere rafa kaldırdım.Dediğim gibi geri dönüp bakmıyorum çünkü ilahi adaletin işleyişine tevekkül edenlerdenim işimi Allah cc emanet edince zaten geri dönüp bakmam.Selametle dostlar...