• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Sürekli aynı rüyaları görmek

züleyhaa

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
sürekli aynı rüyayı görmek hep aynı rüyayı görmek sürekli görülen rüyalar
Herkese hayırlı akşamlar kardeşlerim. Ben devamlı, sürekli aynı rüyayı görüyorum. Allaha çok şükür ki benim tek derdim gönül meselesi, çok şükür ki sadece onunla imtihan oluyorum. Bu hayatta herşey çok yolunda ama bir beni üzen, şu kalbimi yakan sevdadır. Ben yıllar önce birini sevdim, namaza başladım onu diledim, dualar ettim işaretler istedim ve ben 3 sene boyunca hep rüyalarımda onunla kendimi barışmış gördüm. Ailesi beni isterken gördüm, düğün arabamızı gördüm, başka bir gün çocuklarımızı gördüm, 2 erkek çocuğu hep böyle devamlı aynı rüyalar. Son günlerde onu cüce olmuş vaziyette gördüm, sonra bir yatak odasında çıplak vaziyette gördüm ve ben ona diyordum ki biliyordum bir gün tekrar kavuşacağımızı deyip aynı yataga uzanırken gördüm. Sonra bana kızarken gördüm"nasıl hatırlamazsın diyordu bugün biizm evlilik yıldönümümüz" onunla rüyalarım hep böyle aynı rüyalar ve ben ağlayıp allaha yalvarırken bir işaret ver yarabbi bana, ne yapmam gerektiğini bilmiyorum, bu aşk beni bitiriyor deyip dua edip yatınca görüyorum. lütfen yorumlar mısınız? bunlar neyin nesi.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
hayırlı akşamlar kardeşim ,Sürekli aynı rüyayı görmek olarak tanımlanan tekrarlanan rüyalar çoğunlukla bir mesaj içeren rüyalardır.
Genellikle sezgisi güçlü ve samimi olan insanların gördüğü bu rüyalar iyi değerlendirmeleri tavsiye ederim..
Bu rüyalarda birbiri ile ilgisiz,Farklı konular gibi görünselerde aslında bize gelecek için, bize mesaj vermek isterler...

Amaa Bazen de Günlük yaşamları içinde belli bir konuyla çok fazla haşır neşir olan kişiler sürekli olarak bu konuyla bağlantılı rüyalar görüyorlarsa;
bu da beynin ve aklin, kalbin gün boyunca meşgul olduğu şey rüyaları da etkilemektedir. Bilinçaltı bir şekilde rüyalarımıza yansıyabilmekte..
Akliniz, kalbiniz,Dualariniz bile ;karışık, dağınık...

Rüyaniz Hayr olsun..
"onu cüce olmuş vaziyette gördüm, "
güclükler,engeller,zorluklar olarak yorumlanir..
Kendini;Hayatın,kaderin Akışına Bırakın!Sakin Ve Dengeli olmak... hakkınızda Herşeyin hayırlısını dileyin ve Kaderin Sahibi teslim olun...Selametle..

züleyhaa

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Evet kafam sürekli olarak o konuyla meşgul ama çok dua ettiğim zamanlarda böyle rüyalar görüyorum. Hatta bir keresinde o kadar yalvarmış ağlamıştım ki sabaha kadar, rüyamda bizim eve bir çiçek satıcısı geliyor ve ben istemiyorum onu evimde, gitsin bu diye bağırırken adam sana bir çiçek vereyim çok seversin diyor, tam istemem derken adam bana elindeki saksıyı bana uzatıyor. Dilim tutuluyor, o nasıl güzel bir gül öyle ömrümdei gerçek hayatta bile öyle bir gül görmedim ben. Çiçeklerden etkilenen biri değilim ama o gülün güzelliği karşısında gerçekten dilim tutulmuştu. Bu benim, onu deli gibi dilediğim zamanlarda görmüş olduğum rüya ve aradan yıllarda geçse ben o gülü hala unutamam.

Üst Alt