Tesettürlüysen bunları yapamazsın

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
GsNJNwuI-UM.gif

ağzında sakızla sokakta dolaşamazsın.

Kahkahayla gülemezsin mesela.

Laubali olamazsın.

Beş metre öteden kokusu duyulan parfümü sıkamazsın.

Kaba olamaz,argo konuşamazsın.

Herkes atsa sen yere çöp atamazsın.

Başını örtüyorsan toplum içinde hatalarını en aza indirmek zorundasın.

Çünkü sen özelsin,büyük bir misyon sahibisin.

Rabbinin ayetlerini nice unutmuşlara hatırlatmalı,bilmeyenlere vakarlı duruşunla, eğilmeyişinle öğretmelisin...

Başörtüsü Takmak Önemli Ama O Örtüye Layık Olmak Daha Önemli !

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
aynen efendim..hani vicdan azabi cekiyorum konusunda yazmistim..Tesseturlu bir Anne Öfke patlamasi ile 6 yasindaki oglunun kolunu kirmisti diye..
simdi bu anne yargilaniyor..ve Başörtüsü var.demek ki Musliman!ve islami hayattinda tatbik eden bir Anne boyle olursa..demek ki muslimanlar ;öfkeli ,sinirli,asabi insan oldugu imajini veriyor..
Yorum-suz...

Ekrem

Yönetici-Admin
Yönetici
Süper Mod
Üyemiz
Başörtüsü var.demek ki Musliman!ve islami hayattinda tatbik eden bir Anne boyle olursa..demek ki muslimanlar ;öfkeli ,sinirli,asabi insan oldugu imajini veriyor..
Yorum-suz...
öfkeli ,sinirli,asabi insan oldugu imajini veriyor hariç Baş örtüsü var demekki müslüman ben buna katılmıyorum kardeşim, benim de kendime göre bir inanışım, bir düşüncem var, örneğin, sokakta gördüğün her sakallı hacı veya hoca değildirqqww..k
keza, her ilahi okuyan kişi okadarda dindar müslüman değildirqqww..k o ilahi okuyan kişilerin kafalarında, bugün hangi dul kadını kandırsam da biraz para koparsam gibilerinden kimbilir ne düşünceler vardırilginç::.
keza, sokakta gördüğün her başı örtülü kadın 5 vakit namazını kılan dindar müslüman değildirqqww..k neden? çünkü bazı kişiler sırf kendisine yakıştırdığı için (hobi olarak) sakal bırakıyor,
çünkü bazı kişiler (kadınlar) sırf imaj değiştirmek için, gösteriş için (tesettür) başörtüsü kulllanıyor.
Ve bugibi insanlar için kullandığımız bir ata sözümüz var.
EŞŞEK BİZİM EŞŞEK AMA SEMERİ (eğeri) DEĞİŞMİŞ!...
ama birde şu varki, sokakta gördüğün ve hiç ummadığın bazı kadınlar 5 vakit namazını kılıyor olabilir, onedenle tanımadığımız kişiler hakkında böyle dindar müslüman, veya müslüman değildir diye yanlış düşüncelere kapılmıyalım...

ayrıca süperrpaylaşımınız için, elinize emeğinize yüreğinize sağlık

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
öfkeli ,sinirli,asabi insan oldugu imajini veriyor hariç Baş örtüsü var demekki müslüman ben buna katılmıyorum kardeşim, benim de kendime göre bir inanışım, bir düşüncem var, örneğin, sokakta gördüğün her sakallı hacı veya hoca değildirqqww..k
keza, her ilahi okuyan kişi okadarda dindar müslüman değildirqqww..k o ilahi okuyan kişilerin kafalarında, bugün hangi dul kadını kandırsam da biraz para koparsam gibilerinden kimbilir ne düşünceler vardırilginç::.
keza, sokakta gördüğün her başı örtülü kadın 5 vakit namazını kılan dindar müslüman değildirqqww..k neden? çünkü bazı kişiler sırf kendisine yakıştırdığı için (hobi olarak) sakal bırakıyor,
çünkü bazı kişiler (kadınlar) sırf imaj değiştirmek için, gösteriş için (tesettür) başörtüsü kulllanıyor.
Ve bugibi insanlar için kullandığımız bir ata sözümüz var.
EŞŞEK BİZİM EŞŞEK AMA SEMERİ (eğeri) DEĞİŞMİŞ!...
ama birde şu varki, sokakta gördüğün ve hiç ummadığın bazı kadınlar 5 vakit namazını kılıyor olabilir, onedenle tanımadığımız kişiler hakkında böyle dindar müslüman, veya müslüman değildir diye yanlış düşüncelere kapılmıyalım...

ayrıca süperrpaylaşımınız için, elinize emeğinize yüreğinize sağlık
aynen katiliyorum ama burasi Turkiye degil Firawn ulkesi malesef.. media ve basin devamli muslimanlari Terorist diye tanitan bir ulke...
demek ki hic kimsenin alninda Musliman.. Yahudi, hiristiyan yazmiyor anca dis gorunusune ve ismine gore hangi Dine Mensup oldugunu anliyabiliriz..
Burada iki cesit insan vardir..Dinini uygulayan ve tatbik etmiyen cagdas 21.Asrin insani..
yani siradan bir musliman Hanim burada ayni hareketti yappmis olsa idi fazla yadirganmazdi...insan-di nihayyetinde..
ama örtülü kadın yaparsa demek ki islami hayatinda tatbik eden dindar olarak Toplumda geciyor!
Cuma ve diger Namazlarda Rabbinin Huzurunda huzur ariyan ve kizdiginda kucucuk ,masum kendi evladinin kolunu kirabilecek kadar vahsette kapiliyorsa burada bir sey eksiktir..
Sizin dediginiz gibi Namaz kilip, Kur`an okuyan, kisi ayni zaman da islami lekeliyecek hareketler de bulunuyorsa bu
insanin kisiliginde, karekterinde veya imanin da tam kemalatta ermemistir malesef...
insanligin adi islamiyettir..Velhasili kelam...
daha cook yazacaklarim var ama bu Annenin yaptiginin sorusturma ve yargilanmasi beni cook geriyor...
niye mi? cunku kendim de Tesseturluyum ve Ben kimin Safhindayim Yarrabii?
Hakk-in ve adalettin...
Selamet ile Hayra kalin...

Hak şerleri hayr-eyler.zannetme <WBR>ki gayr eyler.arifanı seyreyler.
m<WBR>evlâ görelim neyler.neylerse güze<WBR>l eyler?"

Ekrem

Yönetici-Admin
Yönetici
Süper Mod
Üyemiz
aynen katiliyorum ama burasi Turkiye degil Firawn ulkesi malesef.. media ve basin devamli muslimanlari Terorist diye tanitan bir ulke...
demek ki hic kimsenin alninda Musliman.. Yahudi, hiristiyan yazmiyor anca dis gorunusune ve ismine gore hangi Dine Mensup oldugunu anliyabiliriz..

insanligin adi islamiyettir..Velhasili kelam...

daha cook yazacaklarim var ama bu Annenin yaptiginin sorusturma ve yargilanmasi beni cook geriyor...
Selamet ile Hayra kalin...
Evet hakılısınız, bende türkiye,deki bu tür görüntüler den esinlenerek hitap etmiştim,
insanligin adi islamiyettir..Velhasili kelam:tamam:.

soruşturmayla ilgili sizin yapabilceğiniz pek fazla bişey olmasada tahminime göre vijdanen rahatsızlık duyuyorsunuz ama kendinizi fazla yıpratmaya gerek yok derim çünkü bu allah(c.c)ın takdir-i ilahi,
yani sadece o çocuğun değil her insanın başına gelecek nevarsa hepsi alnına yazılı, tabikii bizde bunun önüne geçip engelleyemeyiz, hayırlısı neyse o olsun.

Üst Alt