Vuslat'a Hasretim ...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Vuslat'a Hasretim

islamevimc.jpg

“Allah’ım, hayatım ve ölümüm şüphesiz, hepsi Senin içindir.” (En’am Suresi 162.Ayet)

… Allah’ım, ellerimiz Senin kudret elindedir. Sen kullarına karşı çok merhametlisin, bizler için en güzel olanı istersin, bizlere en temiz olanı verirsin. Kırık kalbim avuçlarımın içindedir. Ne olur Allah’ım, avuçlarıma yağdır rahmetini, esirgeme bizden şefkat ve merhametini.

… Allah’ım Sen kullarını çok seversin. Sen bizlere yetersin, kimselere muhtaç etmezsin, Ne olur Allah’ım, Sen kaldır ki bizi, kimseler düşürmesin. İklimi huzur olan geniş coğrafyalarda yaşat ki, ruhumuz üşümesin.

“Allah’ım, Sen bizim Rabbimsin, senden başka ilah yoktur, sadece sana tevekkül ettik ve dönüş sanadır.” (Rad Suresi 30. Ayet) <!-- /haber -->
[/INDENT]

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör

Rabbimin ayetlerinden daha guzel kelam mi olur?

Ruhlar âleminden vuslata hasretliğimiz mirassa da ..hasrete vurgun..büyük bir yanımız...
Vuslatta Hasret tutkun bu yürek...
Kimi zaman hasretliğinin ne olduğunu bilmese bile...
kgüll..,<!-- /haber -->

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ya Rahman ne güzel kulların var ben onlardan olamadım..
bir turlu..
ağlıyorum sessizce. Sanki oturduğum yerde ölümümü bekliyorum. Yok misali yasıyorum..
Her vasıtaya bindik fanide simdi sıra tabut denen cansız ata binmekte...
Son animda Şehadet ile emanetimi vermektir.. arzuhalım! nasib edermisin Ya Rahman cennette cemalinle şereflendirirmisin bu acizi...
RAHMETIMDEN GAZABIMDAN USTUNDUR buyurmuşsun. Rahmetinle muamele eyle bizlere biz aciz kullarınız..
Öylesine bir ölüm nasip eyleki Azrail as geldiğinde hoş gelsin ve geldiğinde o görevini yerine getirmeden sen bizlerden Razı ol İnşAllah(c.c.)...

Üst Alt