• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

yorumlanmayan rüya :)

Esra1992

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
hayırlı geceler Gönül sızımm benim rüyam yorumlanmadı sabahdan beri bekliyordum girmediniz zannettim ama başka rüyaların yorumlandıgını görünce anladım ki girmişsiniz.. hata mı yaptım bişey mi yaptım bilmiyorum ya da yazım yanlışı flan mı yaptım acaba farkında degilimm.. ama çok merak ediyorumm söyleyeceklerinizii... sabırla bekliyorum :)

Ekrem

Yönetici-Admin
Yönetici
Süper Mod
Üyemiz
Gönül Sızım hocam foruma giriş yaptıysa ve acil bir işi yoksa yorumlanmadık rüya bırakmaz hele hele senin rüyanı yorumlamadan heç getmezzz.

Rüyan bumu? hele bi TIKLA bakalım.

Bir daha böyle şikayet istemiyorum şikayet etmeden önce yazdığın satırlardan aklına geleni üst sağda isminin bulunduğu yerde arama diye bir yazı var oraya tıkla gelen menüye hatırladığın satırları yaz arama yap.
eğer bulamazsan bana telefon aç fındık toplamayı bırakır gelir senin rüyanı bulurum oldumu esraaa kardeşimislikcalan

Esra1992

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
ayyy çok utandım ekrem abi şimdi ben o kadarda baktım nasıl görmedim kii :)neyse sizde görmezden geliverin bu seferlik :) bir daha olmaz :) hayırlı gecelerr :D

Esra1992

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Gönül Sızım hocam foruma giriş yaptıysa ve acil bir işi yoksa yorumlanmadık rüya bırakmaz hele hele senin rüyanı yorumlamadan heç getmezzz.

Rüyan bumu? hele bi TIKLA bakalım.

Bir daha böyle şikayet istemiyorum şikayet etmeden önce yazdığın satırlardan aklına geleni üst sağda isminin bulunduğu yerde arama diye bir yazı var oraya tıkla gelen menüye hatırladığın satırları yaz arama yap.
eğer bulamazsan bana telefon aç fındık toplamayı bırakır gelir senin rüyanı bulurum oldumu esraaa kardeşimislikcalan

gülümsememe sebep olan insanları severim hemide çokk o yüzden sizide seviyorum :) sagolun :)utngc..

Ekrem

Yönetici-Admin
Yönetici
Süper Mod
Üyemiz
Esra kardeşimin ve rüya yorumu için konu açan tüm kardeşlerimin dikatine...!!!

çook kommiik

Edit: Yorumlarını okuyan rüyacı kardeşlerimin yorumlarını okuduktan sonra alttaki şu
post_thanks.gif
butonuna tıklamakla farenizin imlecine zarar gelmez ;)

Ekrem

Yönetici-Admin
Yönetici
Süper Mod
Üyemiz
ayyy çok utandım ekrem abi şimdi ben o kadarda baktım nasıl görmedim kii :)neyse sizde görmezden geliverin bu seferlik :) bir daha olmaz :) hayırlı gecelerr :D
Hadi beh okadarda baktın ama göremedin demi? tabi göremezsin demekki alıcı gözüyle bakmamışsın:)
Şaka bir yana biz de seni seviyoruz ve yazılarına onun için espri yapıyoruz.
Anlayışın için teşekür ederem ;)
Birazdan sabah olacak veben fındık toplamaya gidecemgghhn.. şimdilik hayırlı geceler sütten ağzı yanıp ayranı üfleyerek içen kardeşim A.E.O.

Üst Alt