Bir ışık yaksak etrafımızı daha iyi görüp, düzgün ilerleyebileceğiz

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
asma.jpg

Her an değişim içinde olan şu alemde insan olarak kalabilmek o kadar zor ki?
Ruhunu temizlemek…Sevginin, saygının, duru bir vicdanın hakkını vererek, onları en kıymetli yerinde tutabilmek gönlünün...
Ve oraya başka hiç bir düşünceyi, boş endişe ve hedefi sokmamak...
En küçük bir toz, bir kırıntı ile bozulabilen hislere sahibiz...
Bir bakış, bir ses, bazen küçük bir hatırlamayla bambaşka alemlere dalan, bir anda kendini unutan nefislerimiz nasıl bulacak doğru yolu?
Kalbimizin vicdanimizin sesini hakiki manada hangimiz dinleyebiliyoruz?
En kizgin ofke animizda bile adaletli ve sefkatli hangi birimiz davranabiliyoruz?
Başkalarını eleştirirken biraz da aynı eleştiriyi kendimiz için de yapabilsek.
Aslında hepimiz değil ama çoğumuz karanlıkta el yordamıyla yürüyen insanlar gibiyiz.
Bir ışık yaksak etrafımızı daha iyi görüp, daha düzgün ilerleyebileceğiz.
Ama bu ışık kalp vadisinde yanmalı...
Önce orayı aydınlatmalı. Eğer kalp gözüyle bakabilsek şu aleme ve olup biten her hadiseye; daha güzel yer bulabiliriz belki kendimize ..
Layık olabiliriz bize verilen şu hayata. Kendi kendini düzeltip, tamir edebilen belki de tek varlık insanoğlu. İnsanın bozulması da, iyileşmesi de çok kolay…Velhasil...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Hay :maasallah:Bana Yahu bu yazilara simdi nasil 10 yildiz vermez bu Fakir..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
adalet ve Sefkat ne kadar guzeldir..ama ofke aninda daha bir guzeldir derdi rah. annem..Ahh anacigim Sen merak etme bunu bana cocuklarim ogretti.. cunku en KIZGIN animda adil ve sefkatli davranmasam onlari kaybedecegimi anladim...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
5 yıldız siz, 5 yıldızda ben verirem olur 10 yıldız beyaw,
Demokraside çare tükenmez:D

Hay Allah sadece 5 yildiz varmis megerse yeni fark ettim.. bana ne bana ne ben Gokyuzundeki butun yildizlari istiyorum derdim cocukken.. ehh insan 7 sinde ne ise kirkinda da aynisi...dfgtn

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
rah. annem de neden KIZIM semadaki butun yildizlari istedigimi sordugunda..oyuncagi olmiyan benim gibi butun fakir cocuklarina dagitacaktim anne! diye cevap verdigimde rah. annemin gozleri dolar..
Gul yuzlum NuR kIZIM Rabbim yuregini de yuzun gibi guzel yaratmis derdi..Uzgunnn

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Fakirin halinden anca fakir olan yetimin halinden de anca yetimler anliyabilir...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aslında hepimiz değil ama çoğumuz karanlıkta el yordamıyla yürüyen insanlar gibiyiz.

Üst Alt