Merhaba arkadaşlar siteye yeni üye oldum başlığımda da yazdığım sorunlarım var o yüzden tavsiyeye ve deneyimli arkadaşların bilgilerine çok ihtiyacım var. Ben 27 yaşında evli bir çocuğu olan ve çalışan bir bayanım. Eşimle çok severek evlendik, ayrı memleketlerdeniz. Ailem eşimi istemedi ilk başta o yüzden eşim benim yaşadığım memlekette yaşamaya başladı, birde işe girdi evlendik. Başta iyiydi her şey ama tartışmalarımız oldu ben biraz sinirli bir yapıya sahibim bu tartışmalardan sonra dahada kötü duruma düştüm, hayata karşı soğudum. Eşim aslında iyi bir insandır ama aşırı derece dediğini yaptırma özelliği var ağzından ne çıkarsa unutmamam gerektiğini söylüyor ve o hatayı bir daha yapmamam gerekiyormuş. Birde çok eleştiriyor kusur buluyor o yüzden çok yıprandım bu durumdan kurtulmak istiyorum daha çok sinirli alıngan bir yapıya dönüştüm en ufak şeylere üzülüp ağlıyorum, kafaya takıyorum, toparlanmaya çalışıyorum yavaş yavaş, eşim değişmiyor ben değişmeye karar verdim başladım bile biraz değişmeye nikimdede yazdığım gibi saliha bir eş olmak istiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar.