Evlilik Kararı...

Huzur Yolcusu

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun aleyküm tolunay kardeşim,

Anneciğin nasıl oldu? sağlığı yerinde mi? aklıma geldi de bir sorayım dedim, Allah biliyor ya, annen aklıma gelince ona içimden hep dua etmek geliyor, vefalı, cefalı annelerimize Allah şifaların en güzelini versin, benim yerime de öp annenin mübarek ellerinden....

Allaha emanet olasın kardeşim...

Aleyküm selam benim gönlü güzel can kardeşim, rutin rahatsızlıklar devam ediyor ilaçlarını kullanıyor. Şimdilerde dizinde bir ağrı acı başladı, sebebini bilmediğimiz hafta içi bir randevu alıp götüreceğim. Bunun dışında Allah'a bir değil bin şükür daha iyi, sorduğun için duaların için Allah senden razı olsun vefalı kardeşim. İlk işim senin için ellerinden öpmek olacak kardeşim iyi ki varsın Allah razı olsun.

Duana yürekten amin kardeşim, inşallah Rabbim Şafi ismi şerifinin hürmetine annelerimize şifalar nasip eylesin, uzun ömürler nasip eylesin. Streslerinden sıkıntılarından üzüntülerden kurtulmalarını nasip eylesin Rabbim.

Dualarımız karşılıklı inşallah kardeşim, bende aklıma geldikçe seni böyle güzel gönüllü yetiştiren annen için dua ediyorum. İnşallah o'da iyidir kardeşim sağlığı sıhhati keyfi morali yerindedir. Sende benim için ellerinden öp seni böyle güzel gönüllü yetiştirdiği için Rabbim annenden razı olsun.

Sende Allah'a emanet ol benim gönlü güzel kardeşim...

Ab-ı Hayat

Moderatör
Moderatör
Amin kardeşim, inşallah daha da iyi olurlar, annem eskiye göre daha iyi hamdolsun...

Allaha emanet, hayırlı akşamlar kardeşim..

gülcem

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Kusura bakma kardeşim ben yazıyı biraz bağlantısız okumuşum galiba.Geç saatlerde girince uyku sersemiyle anca okadar analayabilmişim demek :) Yazını tekrardan okudum şimdi,senin yazdığın şartlar koşulunda kıskançlığın bırak zararı karşı tarafın yararına olacak tarza.İşallah o yorumumla kırmamışımdır seni ben başka manadaki bir kıskançlığa itafen yazdım onu.Annen içinde Allah şifa versin işallah.Abıhayat sağolsun yazıp paylaştığı için bizlerden de dua almasına vesile oldu.Bu arada Abıhayat umarım sen de iyisindir işallah herşey yolundadır.Dualarımdasın işallah Rabbim gönlüne göre versin herzaman yar ve yardımcın olsun.Allaha emanet olun...

Ab-ı Hayat

Moderatör
Moderatör
Allah razı olsun gülcem kardeşim, iyi olacağım rabbimin izniyle, kendimi, nefsimi, hayatımı, yanlışlarımı, hayat yolumu tümüyle muhasebeye çekiyorum şu anda...

İnşallah rabbimin izniyle eski gaflet ve yanlışlarımın sonunu getiriyorum, kendime, hayatıma, yepyeni, bembeyaz bir sayfa açıyorum! bu kez daha aklı başında, daha gayretli ve bilinçliyim hamdolsun...

Dualarınızı eksik etmeyin bu aciz kula, sizde her zaman benim gönlümde ve dualarımdasınız kardeşlerim....

Gülcem kardeşim,
Senin de sıkıntın var bu günlerde galiba, paylaşmak istersen elimden geldikçe dertlerine ortak olmaya hazırım....

Allaha emanet ol kardeşim...

Huzur Yolcusu

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Kusura bakma kardeşim ben yazıyı biraz bağlantısız okumuşum galiba.Geç saatlerde girince uyku sersemiyle anca okadar analayabilmişim demek :) Yazını tekrardan okudum şimdi,senin yazdığın şartlar koşulunda kıskançlığın bırak zararı karşı tarafın yararına olacak tarza.İşallah o yorumumla kırmamışımdır seni ben başka manadaki bir kıskançlığa itafen yazdım onu.Annen içinde Allah şifa versin işallah.Abıhayat sağolsun yazıp paylaştığı için bizlerden de dua almasına vesile oldu.Bu arada Abıhayat umarım sen de iyisindir işallah herşey yolundadır.Dualarımdasın işallah Rabbim gönlüne göre versin herzaman yar ve yardımcın olsun.Allaha emanet olun...

Estağfurullah kardeşim, kırılacak gücenecek bir şey söz konusu değil senin maksadın niyetin güzel bu yüzden sorun yok kardeşim. Allah razı olsun duaların ve güzel yüreğin için kardeşim, inşallah Rabbim seninde anne hastaların varsa onlara ve bütün kardeşlerimin hastasına Şafi ismi şerifinin hürmetine acil şifalar nasip eylesin. Seninde gönlünden geçen hakkında hayırlı olan bütün dualarının kabul olmasını nasip eylesin kardeşim.

Bu arada Abı hayat kardeşimin dediği gibi bir sorunun sıkıntın derdin varsa dinlemeye elimizden geldiğince yardımcı olmaya hazırız kardeşim. Allah'a emanet ol Allah her daim yar ve yardımcın olsun kardeşim...

gülcem

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Allah razı olsun sizlerden. Canınızın sağlığı, sormanız bile yeterli.Benim sorunlarım ne olursa olsun sizinkilerle kıyaslayamam bile ben çöpsüz üzümün tekiyim sizler ise birer anne ve babasınız, size muhtaç evlatlarınız var onların sorumluluklarının ağırlığı var. Varsın benim sorunum ne olursa olsun ben bişekilde dayanırım sizin yükünüz zaten ağır birde benimkine ortak olmaya çalışmanız emin olun etrafımdaki onca boş kalabalıkta hissettiğim yalnızlığı unutturdu bana Allah razı olsun sizden. Zaten daha öncede bikaç sıkıntımı paylaşmıştım burda o zamanda söyledim şimdi de söylim en sıkıntılı zamanlarımda yakınlarımdan görmediğim desteği burdaki arkadaşlardan gördüm. Allah hepinizden razı olsun. Allahım size çocuklarınızın eksikliğini göstermesin onlar için size güç sabır ihsan etsin. Rabbim hepimize hayırlı kapılar nasip etsin. Her daim dualarınızda dualarımda olmak dileğiyle işallah. Allaha emanet...

Ab-ı Hayat

Moderatör
Moderatör
Amin Gülcem kardeşim, yürekten duaların için...

Sen yine de bir sıkıntın olunca dinlemeye hazır bir kardeşin olduğunu unutma....acilangul1

Huzur Yolcusu

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Duaların için Allah razı olsun kardeşim, öyle düşünme bir derdin sıkıntın olduğu zaman Allah'ın izniyle dinlemeye ortak olmaya hazırız. Ayrıca kardeşim, yük bizim yükümüz dün vardı bugünde var ve yarında olacak herkes gibi ben en ağır yüklerde bile derdi sıkıntısı olan insanlarla birlikte olmayı konuşmayı elimden geldiğince destek olmayı seviyorum.

Bu yüzden hiç öyle düşünme ben her ne kadar yüz yüze bu kadar paylaşma potansiyeli olan bir insan olmasam da anlatmak paylaşmak yol tayin edebilip rahatlamak için çok önemli. Rabbim de inşallah seni içinde olduğun bütün sıkıntılarından kurtulup feraha erişmeni ve sabrının daim olmasını nasip eylesin. Gönlünden geçen hakkında hayırlı olan bütün dualarının kabul olmasını nasip eylesin kardeşim. Allah'a emanet ol...

Üst Alt