Selamun aleyküm tolunay kardeşim,
Anneciğin nasıl oldu? sağlığı yerinde mi? aklıma geldi de bir sorayım dedim, Allah biliyor ya, annen aklıma gelince ona içimden hep dua etmek geliyor, vefalı, cefalı annelerimize Allah şifaların en güzelini versin, benim yerime de öp annenin mübarek ellerinden....
Allaha emanet olasın kardeşim...
Aleyküm selam benim gönlü güzel can kardeşim, rutin rahatsızlıklar devam ediyor ilaçlarını kullanıyor. Şimdilerde dizinde bir ağrı acı başladı, sebebini bilmediğimiz hafta içi bir randevu alıp götüreceğim. Bunun dışında Allah'a bir değil bin şükür daha iyi, sorduğun için duaların için Allah senden razı olsun vefalı kardeşim. İlk işim senin için ellerinden öpmek olacak kardeşim iyi ki varsın Allah razı olsun.
Duana yürekten amin kardeşim, inşallah Rabbim Şafi ismi şerifinin hürmetine annelerimize şifalar nasip eylesin, uzun ömürler nasip eylesin. Streslerinden sıkıntılarından üzüntülerden kurtulmalarını nasip eylesin Rabbim.
Dualarımız karşılıklı inşallah kardeşim, bende aklıma geldikçe seni böyle güzel gönüllü yetiştiren annen için dua ediyorum. İnşallah o'da iyidir kardeşim sağlığı sıhhati keyfi morali yerindedir. Sende benim için ellerinden öp seni böyle güzel gönüllü yetiştirdiği için Rabbim annenden razı olsun.
Sende Allah'a emanet ol benim gönlü güzel kardeşim...