Hayirli aksamlar Elif kardesim asil meslegim psikolojik danismanlik ama ruya ,hipnotizm, insan ve Alem konusunda yuzlerce, binlerce eser okumus arastirmalar yapmis bir insan olarak Forumda ruya soran kardeslerimin ruyasi ile birlikte iclerinde bulunduklari ruh hali ve psikolojilerini de okuyabilmekteyim..
okuyorum , okumasina da bu sefer bu yorumlar ulu orta yazildigi icin bazi konulari karsimdaki insanin beni yanlis anlamasini onlemek ve bazi kisisel ozel konularin herkesin anlamamasi icin hani buraya yazacagim sadece ruyanin Sahibi anlayabilsin diye nasil yazacagimdan bazen zorlaniyorum...
Kissa dan hissesini ve bu Muhacirden kendince, idrakinca nasiplensin diye..Nasip Cesmesinden Suyu O kardesimin kabina nasil dolduracagimi bazen kendim de teredutte kaliyorum..
ben de bazen bir soz bir video bir espiri ile kendimi anlatirmaya calisiyorum..
bir ruya ve O ruyanin Sahibi bir Alem iken.. kisitli bir yere bu insani nasil sigdirabilirim ki?
ote yandan 20 senedir BATI da ingilizce egitim gormus ve halen yabanci cocuk koruma servisinde calisan bir insan psikolojisi ile BATI ilmi ile Tassavuf ve Hamd olsun Dini kurallar icinde herseyi ic ice anlatmaya ,kullanmaya calisiyorum..
dileğinizin işiniz ile ilgili olmadigini biliyorum..ama kainatta hersey ic ice!!yasadiginiz bir olay diger isteginizi maddi, manevi ruhsal sagliginizi da etkiliyor.. Sebep,vesileler,Nasip, kismet Kaza, Kader hepsi bir butun dur...
ins. bir gun ne demek istedigimi anliyacaksiniz..
Stress, dert, SIKINTI kadinlarin ozel hallerini de etkiliyor.. rahatla, birak kendini Allah-in taksim ve Takdirine ki sıkışmış,TIKANMIS liktan kurtulasiniz...
"rüyadaki yeşilleri(renk niyetiyle yatılmış ikicisinde) dileğimin kabulu diye düşünüyorum sizce ? "
Eğer Allahü tealanın taksim ve Takdirin den razı olursanız ins. bir gun RIZA MAKAMINA varip Rabbim hakkinizda hayirlisini nasip eder seklinde yorumlanir...
Hayirli geceler...