• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

İstihare rüyası

nrdn85

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
halen Hayat yolunda o erkek arkadaşiniz ile misiniz..sizce 1 yıl önceye binaen Sizin icin hayırlı biri mi..
Gelecekte, kendinizi Onun ile birlikte görebiliyor musunuz..?cevabinda yorumunuzu inş.. bulacaksiniz ...

evet hala birlikteyiz. ben rüyada hayırlı olup olmadıgı konusunda biraz şahibedeydim. ve rüyamda rahmetli babasını görmüş olmam konusuna takıldım aslında.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Gelecekte, kendinizi Onun ile birlikte görebiliyor musunuz...görüyorsaniz "rüyamda rahmetli babasını görmüş olmam "
bir cok Büyük badireleri birlikte atlatabilirseniz ...
deve ve hendek arasındaki münasebetin de en önemli noktası badireleri birlikte atlatabilmek...

hani bazen olur ya bir noktaya gelirsin, şöyle geçmişe bir göz gezdirirsin.hayatta atlattığın badireleri düşünürsün.vay be bunlarda geçip gitmiş hayatımdan diye.
etkilerinden kurtulduğunu zannedersin...atlatmışsındır,atlatmasına ama hayatına çizikler atmıştır.artık o eski sen olmayacaksındır..gençtik,saftık ve mutluyduk...
Hayat bize dersini verdikce hayata ve insanlara farklı açılardan bakmayı öğreniriz..
ondan dolayi da hayırlı biri mi değil mi bize bunu ZAMAN mutlaka gösterecektir...
Kissadan Hisse...

merva

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
istihare rüyası

öncelikle merhaba.. benim evlenmeyi çok istedigim ve aklımdan bir türlü çıkaramadığım bir adam var. ablamı istihare rüyasına yatırdım. ilk gün bembeyaz hacdan gelmiş gibi giyinmiş bir kadın ve elinde bir demet çiçek görmüş huzurlu uyanmış. ikinci gün sadece bir tane kırmızı ama koru olmayan bir ateş görmüş yine huzurlu uyanmış. üçüncü gün ise büyük tencerelerde düğün yemeginin kuruldugunu piştigini görmüş beyaz pilav ve ekşili siyaha yakın bir yemek yine huzursuzluk hissetmedigini söyledi. sizce yorum nedir ? lütfen yardımcı olun aylardır o kişiyi bekliyorum sürekli dua ediyorum hayırlısı için rabbim atmıyor kalbimden. şimdiden teşekkürler...

Metnar1987

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
İstihare Rüyası

Selamun aleyküm. Eski sevgilim hakkımda hayırlımı diye saat akşam 9 da istihare namazımı kılıp sağ tarafıma yattım. istihare rüyasında, sokakta üniversite mezuniyet partisi gibi bir yerdeyim, tanımadığım bir kız bana yaklaşıyor benden hoşlandığını düşünüyorum, sana önemli birşey sormam lazım diyor. Ben onu sol kolumun altına alarak kalabalığın arasından çıkarmaya çalışıyorum, gençler partinin etkisiyle yol vermek istemiyorlar en önlerindeki sarı saçlı bir genç çekilmiyor, benim sağ elimde pet bardakta su var gencin omzundan aşağı su döktükçe yolu aralıyorlar. Sonra ben gence kusura bakma başka çarem yoktu sen mecbur ettin diyorum. Sonra kızı bir köşeye çekiyorum, benim kulağıma eğilerek bağlama büyüsü yapan bir tanıdığın varmı diyor ama sesi aynı tuğçe'nin sesi ve kulağıma çok güzel geliyor, ben düşünüyorum böyle şeyler doğru değil aklımda var birisi ama ona yok diyorum, üzülüyor. Kız bir anda tuğçe oluyor, ben içimden çok üzülüyorum, sevdiğim kız başkasını seviyor diye. Ona diyorum ki, sanırım bu çocuk sınıf arkadaşın, nasihat veriyorum benim işyerinde bir ablanın kızı var diyorum bir anda onun telefonu çalıyor, annesine hemen yemeğimi hazırla diyor sonra kapatıyor, ben tekrar nasihate başlıyorum bunlarla uğraşma o kız gibi (gerçek hayatta böyle bir kız var) iffetini kaybedersin diyorum ve sonra o bana 50-100 metre sol tarafımızda uzakta birşey olduğunu söylüyor ve korkuyor, bende oraya bakıyorum birşey yok diyorum ama orada cin olduğunu biliyorum ve ona ben varım korkma diyorum, onu sol kolumun altına alarak yürüyerek oradan uzaklaşıyoruz...(Uyandığımda saat gece 11:30'u gösteriyordu)

YÖNETİM/DUYURU: https://www.islamiforumlar.net/yonetimden-duyurular/32566-duyuru-ozel-durum.html#post76937

İLiM DiLeNcİsİ

Rüyalar aleminden
Süper Mod
Aleykümselam Metnar1987, eski sevgilim demek bitmiş,geçmiş bir olayı ifade eder. Ayrılmışsanız rüyanız bir şey ifade etmez, bilinçaltınızdaki üzüntülerden kaynaklıdır. İstihare rüyaları genellikle rüyada görülen renklere ve kişinin rüyadaki hislerine göre yorumlanır. Rüyanızda bir renk olgusu göremedim. Çok karışık bir rüya olduğu için sıkıntı ve endişelerinizin dışa vurumu olabilir.

casmen

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
istihare rüyası

Selamün Aleyküm, bundan bir kaç ay önce görüştüğüm birisi vardı, gayet ciddiydik ama sonra ayrıldık. Bende istihareye yattım ilk gece üstünde beyaz tişört ve mavi kapri vardı daha sonra yattığımda ise siyah tişört vardı üstünde ama beraber hamur açıyorduk.

Enfal

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Merhaba, İyi günler
Görüştüğüm kişi için istihareye yattım rüyamda ortadan ikiye bölünmüş haşlanmış yumurta ve kahverengi kuş tüyü gördüm rica etsem rüyamı yorumlayabilir misiniz ?

Evvelleringünü

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Merhaba benim 2 senedir sevdiğim var. Biz en son konuştuk hayatımda biri var dedi ama ben unutamıyorum. Ben de istihareye yatmaya karar verdim. İlk gece rüyamda yeşil gördüm ve beyaz gelinlik üstünde kırmızı vardı kan gibi. İkinci ve üçüncü gece ki istiharede hiç görmedim. 4. gecede siyah takım elibise beyaz gömlek ve yeşil kravat gördüm. Sizce bu kişi benim için hayırlı mı hayrsız mı?

Nehirr66

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Merhaba, ben geçenlerde istihareye yatmıştım 2. Ya da 3. Günü birşey gördüm ama normal rüya mı istihare mi bilmiyorum. Eski sevgilimin hakkımda hayırlı olup olmadıgını ögrenmek icin.
Rüyamda bir sınıftayım üniversitede, sınıfın duvarları bembeyaz içerisi bir pencereden güneş ısıgı alıyor. Bir adam var siyah takım elbiseli, beyaz gömlekli. Arkası bembeyaz. Adam bana kesinlikle eski sevgilime dönmemem gerektigini söylüyor, rüyamda ona çok değer veriyorum sevdiğim bir hocaymış.
Daha sonraki günlerde bir odadayım ve hoca gibi bir adam var. Ona soru soruyorum. O da dileğini şu suya bakarak içinden geçir biz duyarız diyor. Çalışma masasında bir tas, içinde su tasın içinde kül, yanda sigara izmariti vardı sanırım. Çalışma masası kağıt ve kitaplarla doluydu. Adam bana bakıp " bu işe biz bile güç yetiremeyiz bizi aşar" diyor. Ağlamaya başlıyorum " ama ben çok istiyorum dua ediyorum " diyorum. Sonraki günler devam edemedim. Bu rüyalar neyin işareti ?

elass5

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
istihare ruyasi

Selamun aleykum hocam ben istihareye yattim ilk gunumdeyim. Sevdigim erkek icin yattim cunku iliskimiz belirsiz, kendime yol cizmek istedim. Ruyamda arkadasimla bir evdeydik ve cinlerin var oldugunu hissettik, duvara biseyler yazmislardi garip garip seyler oluyordu odada. Ben dua ettim, durdular cok koktum manasi nedir yorumlarsaniz sevinirim.

ghkyn

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
İstihare

Selamın aleylüm ben istiharede saçımı yeşile boyatmış gördüm ama daha sonrasında eski bir arkadasımı da saçını siyaha boyamış gördüm. Bunu nasıl yorumlamam gerekiyor ve ne yapmam gerekiyor? Şimdiden tesekkür ederim.

Aslııı

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Merhabalar. İstihare için uykuya yattım. Rüyam çok kalabalıktı. Pembe seccadeyle evde namaz kıldım. Sonra elime beyaz tuluma sarılmış bebek verildi. Yorumlayabılır mısınız? Şimdiden Allah razı olsun:)

K

Kayıtsız Üye

Kayıtsız
Misafir
Nişanlımla evlenmem hayırlı mı diye istihareye yattım, rüyam çok karışıktı. Önce çok sevdiğim ama bir süredir küs olduğum bir arkadaşımla barıştığımı gördüm. Daha sonra, kendimi başka bir ortamda nişanlımla birlikte buldum, ve nişanlımdan hamile olduğumu öğrendim. Yine başka bir ortamda, birisi bana bir bardak ayran veriyor, ayranı elime aldığımda bardağın içinde gri renkte sülük veya kurt gibi bir şeyler olduğunu görüyorum, etrafımdaki insanların hepsi aynı ayrandan içiyor ama ben içmiyorum bardağı elimde tutuyorum. Rüyam ne anlama geliyor.

Glshaydn

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Istihare namazına yattim yatma sebebim sevdiğim kişiyle hayırlı bi evlilik yapicakmiyim diye yatmıştım cami imamının evinin yanında ağaçlık bi alan var heryer yemyeşil ben oraya doğru elimde bi poşetle gidiyodum sonra 9 yaşlarında erkek çocuğu var di oturuyodu poşeti ona verdim sonra evde oldum birden kucağımda halamın oğlu onu emziriyodum göğsümden süt akiyodu durmuyodu uzerimizde beyaz kıyafetler var di halam bana gulumsuyodu ne anlama geliyo bana acıklarmısınız acaba teşekkür ederim

Srkooo

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
İstihare Rüyası Sonucu

Merhabalar. Evleneceğim kadından ayrıldıktan sonra hayırlı mı değilimi diye Dün gece istihare için dua edip uyuduktan sonra şu rüyayı gördüm. Eski evimizde mutfakta lavabonun üstüne zippo çakmakları dolduran gaz kutusunu koydum ve ucundan sarı ateş çıkıp yükselmeye başladı. Ateş çıkınca üzerine su atmaya başladım ve kutuyu musluğu açıp suyun altına soktum. Sonra ateş evin dışında kapının üstünde olacak şekilde görünmeye başladı evde annem babam ve amcamla dışarı çıktığımızda rüya bitti

duaile

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
İstihare Rüyası

Selamün Aleyküm,

Dün gece önemli bir konu için istihareye yattım.
Fakat gördüğüm rüyanın manasını bir türlü çözemedim.
Rüyada babamın yanına gidiyorum ve babam kapıyı açıyor ve içeri girdğimde babamın belden altının çıplak olduğunu(mahrem yeri kapalı, sadece popo kısmı açık) görüyorum. Güler yüzlü bir şekilde içeri buyur ediyor ve girdiğimde belden üstü çıplak uzun boylu bir adamın diğer odaya hızlıca geçtiğini görüyorum.
Bu rüyadan ne mana çıkatacağımı cidden şaşırdım.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler, Allah razı olsun.

Beytullah

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamaleykum. Ben bi kitap okuyordum rüyamda ama kitabın içeriğini bilmiyorum. Hatırladığım tek şey bi paragrafı kırmızı kalem içine aldı. Daha sonra yanına burunlarına tandır külü gelen insanları görüyordum. Sabah uyandığımda içim rahattı ama sonra rüya aklıma gelince canım sıkıldı. Ama rüyada biri güven dur dlye de bişey deniliyordu ama bişeu anlamadım. Lütfen yorumlarsanız sevinirim

berkay

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
İstihare

Ben istihare rüyasında bı mahallede oluyorum bütün evler yeşil tonunda büyük büyük agaclar daha sonra bir yeşil evin demır kapısı gri oluyor sonra dıyorum acaba bu niye gri diye anında yeşil oluyordu.Daha sonra öteki rüyamda erkek bebek gördümm bembeyaz tenınde ama siyah saçlı siyah tshirti yorumlayabilcek varmı bu arada mülakatım için uyumuştum.

Üst Alt