Selamun aleyküm ben 23 yaşında bir kızım her gün birilerinin yaptığı kötülükleri sinsilikleri duyuyorum her ne kadar benimle ilgili olmazsa da bu tür insanlar bana korkutucu geliyor. Etrafımda iki zengin görünen aile var bi görseniz konuştukları zaman elimi cebime attıp yardım edesim geliyor. Bugün ikisinin de çok zengin olduğunu ve geleceğe dönük yatırımlar yaptığını duydum. Çocukları özel üniversitelere gidiyor biliyorum ama onların sözüne inandım ve gerçekten çocukları için fedakarlıklar yaptığını düşünüyordum. Bugün birinin petrol alacağını öbürünün de çok sayıda arsalarının olduğunu duydum ve çok şaşırdım. Ben dostdoğru herşeyi söylerim ve önyargı düşmanıyım her zaman da böyle oldum ama bugün duyduklarım benim ne kadar saf olduğumu tekrar hatırlattı. Resmen kendimi kandırılmış ve aldatılmış hissettim. Insanlara karşı yeteri kadar güvensiz ve soğuğum zaten. Bi de bunları duydum bu tür insanların yüzüne bakıp nasıl konuşabileceğimi bilemiyorum. İlişkilerin tamamen yalanlar üzerine kurulu olduğunu görmek oldukça üzüyor ve bu insanlara karşı içimde genel olarak bir karamsarlık, bir korku giriyor ve ruhum daralıyor. BELKI ŞUANDA BU PAYLAŞIMIMA BAKIP GÜLECEK INSANLAR OLACAK AMA BEN GERÇEKTEN DAYANAMIYORUM
NE OLUR ARTIK INSANLAR KÖTÜLÜK YAPMASIN BIRBIRLERINE BEN ÇOK ÜZÜLÜYORUM.
Bu hassasiyet ve güvensizlikler yüzünden annemin de kalbini kırdım çünkü üstüme çok geliyor
Iki gün oldu beni aradı babamla ama o kadar kırılganım ki konuşacak takatim kalmadı
BEN ANNEMI, BABAMI VE KARDEŞLERIMI ÇOK SEVIYORUM. Onları asla kırmak istemiyorum ama elimde olmayarak öfkelenip, bağırıp çağırıyorum
(
Kendimden, yaşamaktan, insanlardan ... Herşeyden çok sıkıldım ruhum daralıyor artık
NE OLUR ARTIK INSANLAR KÖTÜLÜK YAPMASIN BIRBIRLERINE BEN ÇOK ÜZÜLÜYORUM.
Bu hassasiyet ve güvensizlikler yüzünden annemin de kalbini kırdım çünkü üstüme çok geliyor
Iki gün oldu beni aradı babamla ama o kadar kırılganım ki konuşacak takatim kalmadı
BEN ANNEMI, BABAMI VE KARDEŞLERIMI ÇOK SEVIYORUM. Onları asla kırmak istemiyorum ama elimde olmayarak öfkelenip, bağırıp çağırıyorum
Kendimden, yaşamaktan, insanlardan ... Herşeyden çok sıkıldım ruhum daralıyor artık