• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada ayetel kürsi okumak

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam ,Rüyaniz Hayr olsun..
Rüyada Ayetel kürsi okumak;
gerçek yaşamında tüm belalardan uzak kalacağına, murada ermeye, şerefli, saygın bir yaşam sürmeye ..
-bazen de Akıl, idrak iradenizin hakkını vermeniz sabıra işaret eder..

kararlarınızı bilmem nereden gelen talimatlar doğrultusunda alıyor ve kendi iradenizin hakkını ver(e)miyorsanız;
aklınıza ve kalbinize Kur'an ve sünnetle ile abdest aldırın...Selametle..

Huzur Yolcusu

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada Ayetel Kürsi okumak

Selamün aleyküm, dün sabaha yakın annem bir rüya görmüş Allah hayırlara getirsin inşallah...

Rüyasında bana Ayetel kürsi'yi sana bir okuyayim takıldığım yerler var sanki demiş, bende tamam demişim. Ayet-el Kürsi'yi okumaya başlamış, tamamen okumuş hani anne hiç bir yerde takılmadın eksiğin yok atlamadan okudun demişim. Tam hatırlayamadığını ama sanki sonrasında da beraberde okuduk dedi. Tabiri nedir?

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam ,Rüyaniz Hayr olsun..
gerçek yaşamında tüm belalardan uzak kalacağına, murada ermeye, şerefli, saygın bir yaşam sürmeye ..

Rüyada Ayetel Kürsiyi Okumak;
oldukça hayırlı ve güzel bir rüyadır. ... Korktuğundan emin olur ve her türlü tehlikelerden korunur. ... bazende etrafınızdaki tehlikelere de işaret eder. .

Ayetel Kürsi her korktuğumda yüksek sesle okumaya başlarım ..devamli evden Çikarken Ayetel Kürsi okur evimi,kendimi,Çocuklarimi Allah'a emanet edip
etrafima sağıma, da soluma da, üflerim..
Üzüntü ve keder ,korku anında Ayetel Kürsi okur “Ya Hayyu Ya Kayyum”( Allah’ım Senin Rahmetinle yardım istiyorum )isimlerini çokça kalpten zikreder ferahlayıp huzura kavuşurum..ya ben ayetel kürsi okuyunca kendimi güvende ve mutlu hissediyorum okumadığım zaman sanki etrafimda biri var bir korku hissediyorum..

Efendimiz (SAV) buyurdu ki; “Her kim, her farz namazın arkasından Ayet-el Kûrsi’yi okursa, Cennete girmekten onu ancak ölüm men eder. Her kim onu yatacağı zaman okursa, Allah’u Teâlâ ona kendi evi, komşusunun evi ve etraftaki evler hakkında güvence verir.” (Beyhâki)

Görmüş olduğu rüya;
içinde bulunduğunuz gizli korkularınızdan Allah'a sığınıp, dua etmek ve ona sığınmakla kurtulacağını temsil etmektedir..
Selametle..

Zümrüdü Anka

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada Ayetel-Kürsi okumak

Selamunaleyküm, Öncelikle bundan önceki rüyamı yorumladığınız için çok teşekkür ederim. Bu soracağım rüya benim değil annemin rüyası. Annem ben doğmadan önce rüyasında beni emziriyormuş ve üstüme Ayet-ül Kürsi okuyormuş devamlı. Bu neye işarettir?

Selam ve dua ile.

Teşekkürler...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyasi Hayr olsun
"Annem ben doğmadan önce rüyasında beni emziriyormuş ve üstüme Ayet-ül Kürsi okuyormuş "
Rüyada Ayetel kürsi okuması, Sizin gerçek yaşamınızda tüm belalardan uzak kalacağınıza, murada ermeye,Allah'ın izniyle şerefli, saygın
bir yaşam süreceğinize işaret eder..
Her gece yatmadan hemen önce abdestli olarak;E'ûzü Besmele ile Fâtiha Felak nas Âyetelkürsî okumayi da ihmal etmeyin..
Selametle..

Zümrüdü Anka

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Ayetel-Kürsi

Selamunaleyküm, Öncelikle rüyamı yorumladiğınız için çok teşekkür ederim.Ama son tabir ettiginiz ruyada:"Her gece yatmadan hemen önce abdestli olarak;E'ûzü Besmele ile Fâtiha Felak nas Âyetelkürsî okuyun" diye bir deyim kullanmışsınız bu özellikle söylediğiniz bir şey mi? Yoksa özel bir anlamımı var...

Selam ve Dua ile.

Saygılarımla

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Selamunaleyküm, Öncelikle rüyamı yorumladiğınız için çok teşekkür ederim.Ama son tabir ettiginiz ruyada:"Her gece yatmadan hemen önce abdestli olarak;E'ûzü Besmele ile Fâtiha Felak nas Âyetelkürsî okuyun" diye bir deyim kullanmışsınız bu özellikle söylediğiniz bir şey mi? Yoksa özel bir anlamımı var...
Selam ve Dua ile.
Saygılarımla

Aleykümselam bu bir deyim değil!! özellikle söylediğim bir şey ben burada asla hiç bir şeyi sebepsiz ,gereksiz ,laf olsun diye YAZMAM!!!
Her gece yatmadan hemen önce abdestli olarak;E'ûzü Besmele ile Fâtiha Felak nas Âyetelkürsî okuyun"
okumazsanız zaten zaman ile neyi demek istediğimi anlarsınız ..

Her rüyanın, zahiri ve bir de bâtını vardır...
(her görünen tarafı olduğu gibi birde görünmeyen tarafı vardır.)

Zümrüdü Anka

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Selamın aleyküm,
Iki cihanı ve onu bize bahşetme gücünü elinde tutan Allah'a hamd olsun.Şüphesiz o Peygamber Efendimizi alemlere rahmet olsun diye gönderdi.

Hz.Peygamber(s.a.v) buyurdu: "Zaman yaklaşınca, mü'minin rüyası, neredeyse yalan söylemeyecek. Esasen mü'minin rüyası, peygamberliğin kırk altı cüzünden bir cüzdür." Buharî'nin rivayetinde şu ziyade var: "Peygamberlikten cüz olan şey yalan olamaz."

Buharî, Ta'bir 26; Müslim, Rüya 8, (2263); Tirmizî, Rüya 1, (2271); Ebu Dâvud, Edeb 96, (5019).

Hocam bu işi hayır için yaptığınızı ve bir menfaat beklemediğinizin farkındayım.Yaşım 19 ve bazı konularda işlerim hiç rast gitmiyor.Ayetül Kürsü ile ilgili rüyamdaki meseleleri bana daha iyi açıklarsanız, alınacak tedbirleri yerine getirmede hem daha disiplinli hemde daha istekli olacağım.

Selam ve dua ile.

Saygılarımla

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam "işlerim hiç rast gitmiyor " keşke mesele sadece iş olsa dün akşam bir genç kardeşimiz ziyaretimize geldi MaşaAllah terbiyeli, edepli, başarali,bir business man işadamı ama bu genç kardeşimiz de bir şeyler eksikti ama ne olduğunu bir türlü çıkaramadım ...bu insanin ,gönlünde huzur ve sükûn,sekine yoktu...

iç dünyasında ki; çatışmalar, kaos kargaşa dış dünyasını olumsuz etkiliyordu...
Her başarının anahtarı, etkili iletişim ,halk ile insanlar ile iletişim,How to deal with People.insanlari anlamak, onlar ile iletişim kurmak, empati yapmak ,her insanin dilini bilmek...gibi meziyeti olmiyanlar Hiç bir konuda başarılı olamıyorlar..

Önce kendi Beden evinde başarılı ve huzurlu ,sakin ol.
Allah’ ın yardımını iste ve buna layık ol.Dürüstlüğünden hiç bir zaman ödün verme.
Bir yargıya varmadan önce her iki tarafı da dinle.
Bilen kişilere akıl danış.

"Annem ben doğmadan önce rüyasında beni emziriyormuş ve üstüme Ayet-ül Kürsi okuyormuş devamlı."
bunu devam ettirmelisiniz ..daha Siz doğmadan önce rüyasında okuyordu ise bunun bin hikmetti var...
bu rüyasının yorumunu bana değil annenize sorun hamilelikte nasıl bir ruh haline sahip olduğunu o bilir..
.....................
Her rüyanın, zahiri ve bir de bâtını vardır...
(her görünen tarafı olduğu gibi birde görünmeyen tarafı vardır.)
selametle..

Zümrüdü Anka

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Hocam sordum Anneme.Herhangi bir olağanüstü bir durum sezdiysen söyleyin lütfen.O sadece benim yüksek bir makama geleceğim yönünde tabir ettirmiş.

Selam ve dua ile.

Saygılarımla

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Dün akşam bir genç kardeşimiz ziyaretimize geldi MaşaAllah çok terbiyeli, 26 (Yirmialtı) Yaşında bu yaşta başarılı bir iş adamı ve kendisi
Samsunlu, Çarşamba ilçesinden ve burada Kuzey Amerikada başarılı bir iş adamı ..benim gözümde büyümemiş bir çocuk görüyordum...
neyse Annesini, buraya İlk geldiğimde onunla tanışmıştım.

Annesi Ona hamile iken, daha bebek doğmadan önce rüyasında onu, emziriyor ve üstüne Ayet-ül Kürsi okuyor ve Allahtan cc. evladini,
Nefsinin şerrinden,Cin ve şeytanın şerrinden koruması için dua ediyormuş.

Bu ne tevvafuk...bu genç kardeşimize de aynısını söyledim;
sadece Maddi değil manevi, mânâ aleminde yüksek bir makama gelmek için kişi yaradılış hakikatını bilmeden,yol alamaz ..

cenin , cin ve ruhu insan. şimdi babamızda cenin-dik ,alak ile anne rahmine teslim edilip orada suret giyerek mülk alemine geldik.
ben bunlari Size anlatsam da şu an Siz idrak edemezsiniz!!!

Beden Arzını Temiz tut...ve her gece yatmadan hemen önce abdestli olarak;E'ûzü Besmele ile Fâtiha Felak nas Âyetelkürsî okumayi da ihmal etmeyin..

Ben söyledim söyleyeceğimi ister tatbik edin isterseniz etmeyin!!Nasihat dinlemek istemiyorsaniz ,Hayat zaten bu konuyu size zor ve sancılı bir şekilde öğretecektir..

Sen ne kadar bilirsen bil,Senin bildiğin karşındakinin anladığı ve nasibi kadardır yazılanlardan kendince,kabınca doldur bir şeyler...

Zümrüdü Anka

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Üstadım sen Risale-i Nur ile konuşuyorsun onun dili ile.Beni bu kadar küçümseme bu yaşta Risale-i Nur külliyatını ve çeşitli dini kitapları ve Kuran meallerini, Hadis kitaplarından bir miktar okudum eğer sen işin mana alemini açmanda benim hayati bir sakıncam yoksa açabilirsin...Ben senin dediğin sureleri gece yatmadan önce okuyacağım ama asıl merak ettiğim illa abdestli mi olmak gerekir birde diğer sorum annem Hz.Peygamber'in soyundan bunun bir etkisi var mıdır? Ayrıca eğer özel bir durum ise isterseniz mail yoluylada ulaşabilirsiniz.

Selam ve dua ile.

Saygılarımla

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Üstadım ben Risale-i Nur ile konuşmuyorum!!ne dili ile konuştuğumu bilenler bilir..
"illa abdestli mi olmak gerekir "
Bedenin abdesti su ile, Nefsin abdesti gözyaşı ile,Aklın abdesti ilim ile, Ruhun abdesti aşk ve muhabbet iledir..
evet Gönül abdesti alarak,beden Arzınızı temiz tutarak her gece yatmadan ;E'ûzü Besmele ile Fâtiha Felak nas Âyetelkürsî okumayi da ihmal etmeyin!!

Bu konuyu burada kapatiyorum..
Unutmayin "her ev penceresi kadar ışık alır" her şey nasip, kismet, idrak, meselesi ve Allah-in lütfettigi kadardir...
Her insan,kendi kabı, kalıbı kadar mana ve Hikmet doldurur...

hekim00094

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada ayetel kürsi okumak

Rüyada ayetel kürsi okumak tabiri.
Meraba, bir ara sanki boyle ruya görmüştüm, biri bana mağaraya girersen üç harfli sana musallat olur girme demisti. Bende korktum girmedim ama dun gece girdim. Sonra musallat oldu ama ben hep ayetel kürsi okudum, bu yuzden ne zarar verdi ne de gitti. bunun tabirini merak ediyorum kötü birsey mi? Hatta arada gülüyordu, degisik bir canliya benziyordu hayvan gibi ama hayvan degil.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba Rüyaniz Hayr olsun.
Rüyada mağara görmek;
hayatınız boyunca korunma, sakınma ihtiyacınız olacağini gösterir. kimden yada Neyden bunu zamani gelince
anlıyacaksınız zaten...........

Rüyada evde üç harfliler görmek;
Gördüğünüz rüya, ; size hainlik yapmak isteyen, cahil birisini işaret etmekte. zararlı bir insanı tasvir ediyor olabilir
kalbini Allah ile meşgul ederse daha o kalbe bir şey girmez ve Seni rahatsız edemez..

Psikolojik olarak yorumu;
yoğun stres ve duygusal gerilim yaşadığınıza ve manevi eksikliğinize yorumlanir..
Beden arzınızı temiz tutun, cenabet Gezmeyin ,uyumayin!!

Bir kimsenin rüyasında cin görmesi; o kimsenin tehlikeli birtakım maceralara atılilirsa ;maddeten ve manen çökeceğine delalettir..

yatmadan once temiz abdestli olarak her gece
E'ûzü Besmele ile Fâtiha Felak nas Âyetelkürsî okumayi da ihmal etmeyin..
Vesvese, evham, stress ile cinler alemine KAPI aralamayin
.selametle..

nila_y

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada ayetel Kürsi okumak tabiri.
Selamün Aleyküm, hayırlı geceler kardeşim.

Ben bugün erken annemi hastahaneye götürmüştüm geldiğimde yorgun ve üşümüştüm biraz uzandım ve anlatacağım rüyayı gördüm.
Rüyamda eşimin benden gizli kayınvalideme yakın bir evi olduğunu öğreniyorum ve o evi kontrole gidiyorum. Tek odalı bir yer, orada birilerini görüyorum ama yüzünü hatırlamıyorum. Kayınvalideme geçiyorum, sıkıştığımı hissedip lavoboya gidiyorum ama yapamadan camından bütün etrafındakilerin gördüğünü hissedip çıkıyorum. Ev aklıma takılıyor o eve tekrar gitmek için kayınvalidemden ayrılıyotum, sokağa giriyorum fakat evi bir türlü bulamıyorum. Oradaki esnafa sormak için bir dükkana giriyorum, girince 4 genç görüyorum alkol ve tiner kokuyor etraf hemen oradan çıkıyorum. Yanımda yüzünü seçemediğim iki kişi oluyor onlara evi tarif ediyorum o anda içeride gördüğüm kişinin yüzü geliyor gözümün önüne hatta şu şekilde birisi vardı içeride diyorum. Yanımdaki kişilerden birisi biraz geri kalıyor, biraz sonra şekil değiştirmiş olarak bize yetişiyor, böylemiydi diyor, bir bakıyorum aynı gördüğüm kişi gibi ve çok korkuyorum. O sırada el arabasında satıcılık yapan bir araba görüyorum o kişi tekrar arabanın üstünde oluyor ve görüntüsü korkunç sen o evdeydin diyorum ve sen şeytansın, cinsin diyorum, hatırlıyamadığım bir dua okuyorum önce. Sonra Ayetel Kürsi okumaya başlıyorum, tek tek tane tane okuyorum, sapı kahverengi olan meyve bıçağına benzeyen bir bıçak geçiyor elime Ayete Kürsinin ilk ayetinde daha bıçakla 2 ye kesiyorum Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm deyip tekrar vuruyorum. Lâ te’huzühû sinetün ve lâ nevm deyip vuruyorum. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd yine vuruyorum. Menzellezî burdan sonra artık tek tek her deyişte vuruyorum bıçağı. Yeşfeu sesimin çıkabildiği kadarda bağırarak yüksek sesle okuyorum. Her kelimede bıçakla bir kez daha vuruyorum ve bunu 2 kez Ayetel Kürsi okuyarak aynı şekilde vurmaya devam ediyorum. Ayetel Kürsi bitiyor ve ben o mahluğu öldürüyorum o sırada zil çaldı uyandım ama tir tir titriyordum uzun süre kendime gelemedim.

Not. O mahkluklar bana rüyalarımda bildim bileli musallat olurlar ve ben her zaman 2. veya 3. Ayetel Kürsiyi veya Yasini Şerifi okurken uyanırım ama ilk defa onu öldürdüğümü gördüm.

Gecenin bu saati olmasına rağmen uyumaya korkuyorum.

Rüyamı yorumlayabilir misiniz. Size şimdiden çok teşekkür ediyorum Allah sizden razı olsun biraz uzun bir anlatım oldu hakkınızı helal ediniz.

Allah'a emanet olunuz.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam ,Rüyaniz Hayr olsun..bu ne tevvafuk...Bugün benim doğum günüm dün de gripten yatağa düştüm erkenden de yattım! yatmadan ,uyumadan önce de yarın benim doğum günüm ya;Başkalarını değil, kendimi hesaba çektim artısını, eksisini ,toplamasını, çıkartmasını, bölünmesi...
Bu yıla neler sığdırabildim ? eksiklerim ne oldu acaba ?yoksa koca bir hiç mi..? yoksa sadece kendimi mi kandırdım..?

Hayat sebeplerle dolu.. herşey bir diğer şeyin oluşunun bahanesi.. attığımız her adımda, aldığımız her nefeste hayat denen bu kurgunun sebeplerini üretmeye devam ediyoruz.. birileri geliyor, birileri gidiyor, birileri doğuyor yada ölüyor .. seviliyor, seviyor insanlar.. yada seviyor ve nefret ediyorlar..inciniyorlar,incitiliyorlar,
Kul kakkına giriliyor ve bazen de aynı anda hem mazlum hem zalim olabiliyoruz derken bir sekilde hayat ve insanlar ile olan imtihanimiz devam ediyor...

sebepler ve olaylar korkunç derecede karmaşık bir kurgunun icinde...Korkuyorum Allahim!! geçen sene artıları ve eksikleri ile Allah için ne yaptım!!
düşüncesi ve nuhasebesi ile uyumuşum derken

Hayırdır İnşallah Rüyamda 8 yaşındaki çocuğum (evlatlığım)Ayetel kürsiyi okuyordu...
Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm ,Lâ te’huzühû sinetün ve lâ nevm ,Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd Menzellezî Yeşfeu dedikce her harf,bir Nur ,yada Cin olup Ondan büyük bir ışık ve güç çıkıyor Kâinatta, karışıyordu..

Rüyada ayetel Kürsi okumak;
kararlarınızı bilmem nereden gelen talimatlar doğrultusunda alıyor ve kendi iradenizin hakkını ver(e)miyorsanız;
aklınıza ve kalbinize Kur'an ve sünnetle ile abdest aldırın...

O mahkluklar ,Size rüyalarında musallat olup, kalbine ve beynine hükmedip yönlendirmek aile arasina fitne,fesad tohumlarini ekmek istiyorlar..
Zaten Şeytani cinlerin amaçları o insanı imandan uzaklaştırmaktır..
içinde bulunduğunuz gizli korkularınızdan Allah'a sığınıp, dua etmek ve ona sığınmakla kurtulacağını temsil etmektedir..

Her gece yatmadan hemen önce abdestli olarak;E'ûzü Besmele ile Fâtiha Felak nas Âyetelkürsî okumayi da ihmal etmeyin..
Vesvese, evham, stress ile cinler alemine KAPI aralamayin

Rüyada cin görmek;
içinde bulunduğunuz ruh hali, korkularınız, endişeleriniz ile bir arada değerlendirerek rüyanın ne demek istediğini tespit edebilirsiniz..
Hayatınızda kimi dengesizlik ve düzensizlikler ,evham,vesvese olduğunu ifade eder.

Cini öldürmüş olmanız;
hayatınızdaki bu sıkıntıları aştığınızı simgelemektedir.selametle..

nila_y

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Hayırlı geceler

Doğum gününüzü kutluyorum Rabbim size bereketli ve hayırlı sağlık ve huzur dolu bir ömür nasip etsin inşallah.

Ayrıca yorumunuz içinde Allah sizden razı olsun.Yatmadan evvel adet haline getirdiğim 101 “İnna fetehna leke fethan Mübina” 3 Ayetel Kürsi , 4 Fatiha,7 İhlas ,3 Felak ,3 Nas surelerini okuyorum. Rabbim ömrüm olduğu müddetçe de okumayı bana nasip eder inşallah.Hepimiz bir imtihandayız bu dünyada Allahım alnımızın akıyla da çıkmayı da hepimize nasip eder inşallah.

Sizi yorduğumuz içinde hakkınızı helal ediniz,selamlar.

Zümrüdü Anka

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada ayetel kursi okumak

Rüyada Ayet-el Kürsi okumak.
Selamunaleyküm. Bu rüya annemin bir rüyası hayırlara vesile inşallah.

Annem rüyasında bir dairedeymiş geniş bir dairede disari baktiginda ise kiyamet varmis patlamalar vb...Korkmus baslamis ayrtel kursi okumaya 7 sefer okumuş hepimize bir sey olmasin diye sonra bir sey olmamis bize...Merakla bekliyorum. Selam ve dua ile. Saygılarımla.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam ,rüyası hayırlara vesile Olsun inşallah
Rüyada ayetel Kürsi okumak;
gerçek yaşamında tüm belalardan uzak kalacağına, murada ermeye, şerefli, saygın bir yaşam sürmeye,sizin ve onun korunmasina delalet eder..
aklınıza ve kalbinize Kur'an ve sünnetle ile abdest aldırın...

Ayetel Kürsi İçten Kalben Okuyun Faydasını göreceksiniz..maddi ve manevi olarak çok sıkıntılara huzurun olmasina Iyi gelir..
Allah,a emanet olun.

Üst Alt