Ve Aleykümselam ,Rüyaniz Hayr olsun..bu ne tevvafuk...Bugün benim doğum günüm dün de gripten yatağa düştüm erkenden de yattım! yatmadan ,uyumadan önce de yarın benim doğum günüm ya;Başkalarını değil, kendimi hesaba çektim artısını, eksisini ,toplamasını, çıkartmasını, bölünmesi...
Bu yıla neler sığdırabildim ? eksiklerim ne oldu acaba ?yoksa koca bir hiç mi..? yoksa sadece kendimi mi kandırdım..?
Hayat sebeplerle dolu.. herşey bir diğer şeyin oluşunun bahanesi.. attığımız her adımda, aldığımız her nefeste hayat denen bu kurgunun sebeplerini üretmeye devam ediyoruz.. birileri geliyor, birileri gidiyor, birileri doğuyor yada ölüyor .. seviliyor, seviyor insanlar.. yada seviyor ve nefret ediyorlar..inciniyorlar,incitiliyorlar,
Kul kakkına giriliyor ve bazen de aynı anda hem mazlum hem zalim olabiliyoruz derken bir sekilde hayat ve insanlar ile olan imtihanimiz devam ediyor...
sebepler ve olaylar korkunç derecede karmaşık bir kurgunun icinde...Korkuyorum Allahim!! geçen sene artıları ve eksikleri ile Allah için ne yaptım!!
düşüncesi ve nuhasebesi ile uyumuşum derken
Hayırdır İnşallah Rüyamda 8 yaşındaki çocuğum (evlatlığım)Ayetel kürsiyi okuyordu...
Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm ,Lâ te’huzühû sinetün ve lâ nevm ,Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd Menzellezî Yeşfeu dedikce her harf,bir Nur ,yada Cin olup Ondan büyük bir ışık ve güç çıkıyor Kâinatta, karışıyordu..
Rüyada ayetel Kürsi okumak;
gerçek yaşamında tüm belalardan uzak kalacağına, murada ermeye, şerefli, saygın bir yaşam sürmeye ..
-bazen de Akıl, idrak iradenizin hakkını vermeniz sabıra işaret eder..
kararlarınızı bilmem nereden gelen talimatlar doğrultusunda alıyor ve kendi iradenizin hakkını ver(e)miyorsanız;
aklınıza ve kalbinize Kur'an ve sünnetle ile abdest aldırın...
O mahkluklar ,Size rüyalarında musallat olup, kalbine ve beynine hükmedip yönlendirmek aile arasina fitne,fesad tohumlarini ekmek istiyorlar..
Zaten Şeytani cinlerin amaçları o insanı imandan uzaklaştırmaktır..
içinde bulunduğunuz gizli korkularınızdan Allah'a sığınıp, dua etmek ve ona sığınmakla kurtulacağını temsil etmektedir..
Her gece yatmadan hemen önce abdestli olarak;E'ûzü Besmele ile Fâtiha Felak nas Âyetelkürsî okumayi da ihmal etmeyin..
Vesvese, evham, stress ile cinler alemine KAPI aralamayin
Rüyada cin görmek;
içinde bulunduğunuz ruh hali, korkularınız, endişeleriniz ile bir arada değerlendirerek rüyanın ne demek istediğini tespit edebilirsiniz..
Hayatınızda kimi dengesizlik ve düzensizlikler ,evham,vesvese olduğunu ifade eder.
Cini öldürmüş olmanız;
hayatınızdaki bu sıkıntıları aştığınızı simgelemektedir.selametle..