• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada başbakan görmek

S

suna

Kayıtsız
Misafir
rüyada başbakanla konuşmak,rüyada başbakan görmek konuşmak,rüya tabirleri başbakanı görmek,rüyada başbakanın elini öpmek,rüyada başbakanda görmek
Rüyada başbakan görmek, hayır ve esenlik, rızık ve nimet, mutluluk ve itibar; bela, mihnet, zahmet ve sıkıntı, darlık ve talihsizlik gibi değişik şekillerde yorumlanır.

Bu kadar farklı şekillerde tabir edilmesinin nedeni; Rüyada görülen duruma göre yorumlanmasındandır. Yani, rüyada başbakan'ın, iyi halde olması veya sinirli davranması, güler yüzlü veya asık suratlı olması, sakin veya tedirgin halleri, kendinden emin veya korkmuş olması gibi hususlar göz önünde bulundurularak yorum yapılır.

Rüyada başbakan görmek, genel anlamda yüksek yetkili ve devlet otoritesinden biri olduğu için iyiye işaret olarak tabir edilir.

Rüyanızda başbakanı gördüyseniz (Her nekadar gördüğünüz duruma bağlı da olsa) sizin zaman içerisinde iyi-güzel şeylerle karşılaşacağınıza yorumlanabilir.

Ancak, rüyada başbakanı aciz veya düşkün bir durumda görmek, kötü veya istenmeyen bir olaya işaret olarak tabir edilir.

Özet olarak yüzeysel tabire göre, rüyada başbakanı iyi bir hal içinde görmek iyiye, kötü bir durumda görmek de kötüye işaret olarak yorumlanır.

Rüyada başbakan tarafından başbakanlık makamında kabul edildiğini görmek, hayır ve itibarla yorumlanır.

Rüyada başbakanın kendisine bir şey danıştığını görmek, ehil kimse için üst düzey bir makama getirilmeye işarettir.

Rüyada başbakanın bir yere geldiğini görmek, oraya gelecek bir devlet hizmetine veya yaklaşan seçimlere işaret eder.

Başbakanın kendi evine misafir olduğunu görmek, devletten bir fayda görmeye veya başbakanın halkın desteğini arkasında görme arzusuna işarettir.

Halk tarafından seçilmiş bir başbakan görmek, hayır ve berekete; atanmış bir başbakan görmek, ülke sorunlarının katlanarak artmasına, hayat pahalılığına ve ağır vergilere işarettir.

Devletten bir beklentisi olan kimsenin, rüyada başbakan görmesi, arzu ettiği şeyin gerçekleşmesine işarettir.

Başbakanın yüksek bir yere çıktığını görmek, ülkenin onun yönetiminde kalkınıp güçlenmesine ve iktidarının uzun olmasına;

yüksek bir yerden aşağıya indiğini görmek, işlerin bozulmasına, başbakanın itibar kaybederek iktidardan uzaklaşmasına işarettir.

Devlet başkanını ikram ve ihsanda bulunurken veya sevinçli görmek hayra, onu üzgün, kızgın veya perişan bir vaziyette görmek kendisi ve ülkesi için şerre;

Devlet başkanı görmek bazen bekar için evlermeye, evli kimse için hayra ve dünyalığını düzeltmesine;

Kendini devlet başkanına yakın görmek bir zulme ortak ve yandaş olmaya azap ve uhrevi sıkıntılara işaret eder.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Rüya: s.a.hayırlı günler.. rüyamda başbakanı görmek ne demektir acaba. normalde istanbulda oturuyorum ama köyümüzde görüyorum kendimi . başbakan ve eşi emine erdoğanla birlikte bizim köyü ziyarete gelmişler. bizim evde uğruyorlar fakat evimizin kapısı küçük ve darmış. başbakan girmek için biraz eğilmek zorunda kalıyor. kapının girişi de dar biraz.

Yorum: aleykum selam Hosgeldiniz size de Hayirli gunler..Suna kardesim..
cook hos bir ruya..niye mi anliyacaksiniz ins.
rüyaniza Hayırdır inşallah diyelim Rabbim HAYRA cikarsin
Rüyada basbakan ya da devlet büyüklerini görmek izzet, güç ve maksada erişmeye işaret eder
Allahu alem.. yeter ki siz ego ve nefsinizi biraz bukun! biraz eğilin..
Namaz, dua ve Rahmanin huzurunda Huzur ariyanlardan olun..
evlilikte ne senin dedigin olur nede sevgili esin veya ailesinin Allah-in dedigi olur Suna
izzet, güç ve maksada erişmek muradina ermek istiyorsan biraz sabirli, anlayisli ve mutevazi olun.. ki o guzelikler kapinizdan gonul bahcenize girebilsin...
Can...Selamet ile Hayra kalin...
Her nimete erdiğinde ve başarıya ulaştığın vakit,
"Elhamdülillah"de, başarin artar.
Hz. Ali r.a
"Hayat bükmeden belini... Sen bük nefs'in bileğini..!"

S

suna

Kayıtsız
Misafir
ALLAH razı olsun gönül sızım kardeşim... inşallah rabbim hepimizi karanlıklardan aydınlığa çıkarsın. yorumunuz için teşekkürler. sabır oldukça zor bir durum...

H

Hacegan

Kayıtsız
Misafir
Rüyada başbakan görmek.

Bende başbakan gördüm rüyamda biraz ilginçti, o benim babamin kardesiymis ama bize herhangi bır faydası yokumuş. Daha sonra başbakan bir grup insanı çok değişik yerlere göreve gönderiyor fakat biraz fantastik bir yer, orada bir kaç yaratıklar var savaşmak için, ben görevi basarı ile yerine getiriyorum. Sonra donüyorum anliyorum ki o yaratıklar aslında bilerek Başbakan tarafından görevlendirilmiş ve onun askerleri imiş, beni denemek için. Başarıyı ispatlayinca da beni kendi yerine geçiriyor.
Ne ile meal olunur bu rüya acaba.

nirvana

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada başbakanla sohbet etmek

Selam aleyküm, kuran dersi verdiğim öğrencileri beklerken orada değiller diye başka bir yere gidiyorum, birde ne göreyim sade bir odada başbakan var rahat bir şekilde sohbet ediyoruz, yeni eğitim sistemi oturuncaya kadar zor olduğunu söylüyor bana bu yakalıklar çok kaliteli diye odada bulunan vitrinden bir sürü yakalık gösteriyor. Sonra o gidiyor öğrenciler geliyor tanımadığım bayan son ders kına yapalım diyor kız öğrencilerden birine. Kınayı nereden bulacağız derken hemen kına geliyor, kime kına yakılacağını bilmiyorum ama elime minderler veriliyor köşeye minderleri koyarken uyandım. Kına verilirken de bir grup kız kına türküsü söylüyordu.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
aleykum selam Hosgeldiniz
Rüyada basbakan ya da devlet büyüklerini görmek izzet güç ve maksada erişmeye işaret eder..
Rüyada başbakanla sohbet etmek ;
arzu ettiğiniz bir şeyin gerçeklecegi ve maksada erişmek ve Başbakan halkın ne düşündüğünü önemsediğini gösterir ..
Allahu Alem..

Hayirdir insallah..
Rüyada kına gecesi görmek:hayatınızda önemli bir değişikliğin gelişmenin olacağını işaret etmektedir.
Bu değişim özel hayatınız eğitim veya iş yaşamı konusunda olacaktır ve sonunda sevineceksiniz...seklinde yorumlanir
Allahu alem..

Her nimete erdiğinde ve başarıya ulaştığın vakit
"Elhamdülillah"de başarin artar.
Hz. Ali r.a
"Hayat bükmeden belini... Sen bük nefs'in bileğini..!"

her şey gönlünüzce olsun,diyecegim de kısmetten ötesi yok ki!!

nirvana

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
açıklama istemek

Selam aleyküm yorumlarınız için allah razı olsun bana gelen mesajın sonunda ne demek istediğinizi anlayamadım.
Hayat belini bükmeden sen nefsin belini bük, herşey gönlünüzce olsun diyecemde kısmetten ötesi yok ki demişsiniz ya, ne demek istediğinizi anlayamadım açıklarsanız sevinirim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam Hayirli Cumalar kardesim eger ruyanizi bir daha okursaniz sorunuzun cevabini gorurdunuz.. unutmayin gercekler hep ayrintilarda SAKLIDIR..

"kuran dersi verdiğim öğrencileri beklerken orda değiller diye başka bi yere gidiyorum bide ne göreyim sade bir odada başbakan var rahat bi şekilde sohbet ediyoruz "
Siz öğrencileri beklerken onlar gelmemesi bir sebep vesile kısmetten ötesi yok.. Siz öğrenim, öğrencileri beklerken basbakan yani devlet sorunlari hakkinda muhabet ediyorsunuz..
kısmetten ötesi yok ..Yani

Sen insanlara Allah Rizasi icin yardim etmek..Sen onlara iyilik ettin mi onlar ,
sana kötülük eder. Sabırla nefsin belini bük.hayat bazen acimasizca olur..
Rabbim Seni imtihan ettiginde bu yasadigin zorluklar senin belini bükmeden
her olumsuz sey de de ki; herşey de bir hayır!vardir..
Rabbim sen en iyisini bilirsin!
ve böyle olduysa, böyle olması gerekiyor demektir...
ve Rabbine teslim olursan dunya, ahiret ve sagligini da korumus olursunuz.. Hayirli geceler..

demir

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Ruyada birkac defa Basbakan'i gormek!

S.A. hocam,

Ruyamda son iki haftadir Basbakanimizi goruyorum.

Birinci ruyamda kendisini esi ile birlikte gordum. Gayet mutluydu. Ayni ruyada sayin Cumhurbaskanimizi da gordum. O da gayet mutluydu. Her ikisiyle de tokalastigimi hatirliyorum.

Ikinci ruyamda ise sadece sayin Basbakanimizi gordum mutluydu, cevresiyle konusuyordu. Bu sefer bana yaklastiginda yine tokalastim. Lakin kendisini konusmak icin zorladim, bana yaklastiginda bile gulumsemekte dahi zorlandigini gordum. Gayet iyi hatirliyorum. Hal hatirlarini sordum, cevapladilar, lakin bana hal hatirimi sormadilar. Bu yuzden biraz icerledigimi de hatirliyorum.

Hayirdir diyelim hayir olsum. Bu ruyalarin her ikisini de sabaha karsi gordum. Ben universitede okuyan bir gencim.

Hocam bu ruyalarin anlami nedir?

Selam ve hurmet ile.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam Kardesim Hayirdir insallah.

Rüyada basbakan ya da devlet büyüklerini görmek izzet güç ve maksada erişmeye işaret eder..
Rüyada basbakan, cumhurbaskani ile tokalasmak, sohbet etmek ;
arzu ettiğiniz bir şeyin gerçeklecegi ve maksada erişmek ve Başbakan halkın ne düşündüğünü önemsediğini gösterir ..
Allahu Alem..

Siz bu gunlerde biraz hassas ve gergin bir donem yasadiginiza isarettir!!
İnsanların size kaba davranmaları size yönelik bir hakaret değildir. Bu aslında o insanların daha önce karşılaştıkları insanlara yönelik
veya icinde bulunduklari mutsuzluk sevgi ve ilgi eksikligini yansitan bir hareketleridir!!
olay ya da davranışları kişisel ALMAYIN seklinde bir uyari ruyasidir..

İnsanlar, dünyaya belli işleri yapmak ve her insan belli bir gaye ve sebep için yaratilmistir!!
Ve neticesinde de gerek dünyada, gerek öbür âlemde, bazı kazanımları olacaktır.
İşte bu dünyadaki kazanımları en yüksek noktaya çıkarabilmek için, ortaya konan gayret, azim, şevk ve davranışların bütününe motivasyon denir.
baskalarinin sizin azim ve hedeflerinizi KIRMASINA izin vermeyin ve Siz kendi kendinizin de sevkinize zarar vermeyin..
İleride tekrar geçeceğiniz köprüleri yıkmaktan kaçının..
Hayirli gunler..

Tuğba

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada başbakanı görmek

Selamünaleyküm abla..
Ben lise 3 öğrencisiyim ve seneye üniversite sınavlarına girmek için hazırlanıyorum hiç çaba sarf ettiğimi düşünmüyorum ve rüyamda bununla ilgili bir uyarı aldım sanırım:)Evimize şu anki başbakanın geldiğini gördüm.Benden onun gözetimi altında ders çalışmamı istiyordu öyle ki burada deniz kenarında bir yazlığı olduğunu ve benden yazın oraya gitmemi istediğini söyledi.O anlatırken ben o yazlığa gitmiştim bile (hayalimde) ama annemgil yoktu?! Sonra gerçeğe döndüm ve ertesi gün oldu başbakan beni sürekli arıyordu ve ben şüphelenmeye başladım birde sabah okul servisimin peşinden koşuyordum hava kırmızı ve siyahtı.Bu kadar ablacığım konu ders olunca bi anlamı var mıdır diye merak ettim şimdiden çok teşekkür ederim kolay gelsin..:)

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam kardesim Hayirdir insallah..

"Evimize şu anki başbakanın geldiğini gördüm.Benden onun gözetimi altında ders çalışmamı istiyordu "

Hayatta başarı, farklı insanlar için farklı anlamlar taşıyabilir. Ama, gercek şudur; verdiğiniz şeyi, olumlu ya da olumsuz,aynen geri alırsınız...
her nimet .mevki makam zorluk emek caba alin teri ile kazanilabilecegine yorumlanir..
Hayatta ne kadar verirsek Hayattin bize geri verecegi ilkesini unutmayin..
"üniversite sınavlarına girmek için hazırlanıyorum hiç çaba sarf ettiğimi düşünmüyorum " ileride ins. devlet kamu gorevlisi bir avukat, siyasetci ,
devlet adami KADIINI olmak var iken bu emek ve vurdumduymazliginiz ile siz daha cook kacan firsatlarin pesinden kosarsiniz...sırıtık.:,

Bir yılda ders çalışabilmemiz için 365 gün var.
* 52 gün pazarları kaldırırsak... 313 gün kalıyor.
* Yazın havaların çaLışmak için çok sıcak olduğu 50 gün var yani geriye 263 gün kalıyor.
* Her gece ortaLama 8 saat uyuyoruz bir sene için düşünürsek saatLer 122 gün yapar.
* Geriye141 gün kalır.Kendimize her gün 1 saatcik zaman ayırsak 15 gün daha azalır.
* KaLdı 126 gün.Hergün yeme içme için 2 saat harcarsak 30 gün gidiyor 96 günümüz kaLıyor.
* İyi bir öğrenci dışarı çıktığında sadece 2 saat gezip tozmaya harcasayılda 92 gün eder geriye sadece 4 günümüz kalır.
* Eee sonuçta bizde insanız 3 günde hastalanırız geriye 1 günümüz kalıyo.
* Aaa! Tesadüfe bakın o günde doğum günümüz.
çook kommiik

Kendi KIZIM Tip fakultesinde okuyor aklina koymus dunyada catlasa Doktor olacak!Doktor olacak baska secenek yok..
Allah Canimi almazsa hic kimse beni engeliyemez der.. her gun 12 saat ders calisir..
imtihanlara hazirlanirken 36 saat uyumadigini bilirim gozlerine damla koyup kahve ile ayakta dururdu..
ehh doktor olunca senelik geliri 750. 000 dolar olacak.. ve insanliga hizmetti de pahasi bicilmez..
Amerika nin kuzeyinde tesseturlu bir Doktor Hanimimiz olacak...
kendi arkadaslari o erkek benim bu facebook senin o parti bu eglence ileride senelik gelirleri 50.000 olacak aradaki fark
azim, emek, ve calisma.. kendini hayaline hedefine adamak...

nurdan

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada başbakanı namaz kılarken görmek

esselamü aleyküm hayırlı cumalar Eşim rüyasında camide Başbakanı namaz kılarken görmüş.Namazı bitirmesini beklemiş. resim cekine bilirmiyiz demiş. kızım resimlerini çekmiş . hayır olsun inşallah

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykum Selam kardesim hayırlı cumalar .
Hayirdir insallah..
Kişinin rüyada cami görmesi hayır ve bereket ile tâbir olunur.
Çünkü camiler İslâmın alâmeti ve şiarı ve Allahın evleridir.
Camiinin kapıları devlet korumalarıyeni HAYIRLI bir giris gelisme baslangic niyet dır.
Eşinizin, rüyasında camide olmasi cok hayirli ama niyetti de cok önemli..ameler niyettine göredir!!
Kendimizi imani, manevi, insani, SABIR yonunden gelistirmeye, olgunlastirmaya calisma mekanidir..
Rüyada başbakan görmek, genel anlamda yüksek yetkili ve devlet otoritesinden biri olduğu için iyiye işaret olarak tabir edilir.
Başbakanı namaz kılarken görmek:Başbakanın daha yüksek ,Yani Allah cc.in huzurunda huzur ve yardim arayisinin sembolu..

"resim cekine bilirmiyiz demiş. kızım resimlerini çekmiş ."
doğru anı yakalamak!!an denilen nimetti, zamanın içinde bir yerde aramaya kalkarsanız yakalayamazsınız.
önce - sonra - şimdi'de bulunmaz. o, sizin varolduğunuzu fark etmenizdir, aldığınız nefestir. çok kuvvetli bir deneyimdir, algınızı değiştirir.
esiniz su an da İçinde bulunduğu mutlulugu, huzuru yaşatmaya çalışmasina delalettir!!
Doğru olan nedir? Bu günü ve anı yaşamaktır. Çoğu zaman anı yaşamaktan, bugünü yaşamaktan uzak dururuz.
Ya geçmiş yakamızı bırakmaz ya gelecek yakamızı bırakmaz. Ama bugün var. Şu anda ben buradayım.
o zaman çocuklarim ile Geleceğin köprüsünu KURMALIYIM!!!
ayrica Başbakan ile resim cekilmesi;Kişinin olayları değerlendirip, başarıya yükseleceğini haber verir.

Farkında değiliz belki, ama “an” hayatımızda zannettiğimizden de çok önemli.
Sevdiklerimizin acılarını, henüz o acıyı yaşamaktayken, o acı ânı devam ederken paylaşmak istiyoruz.
Sevinçlerinde yanlarında bulunmayı, sevinme ânında beraber olmayı tercih ediyoruz.
Her ânın tadını çıkarmak çok önemli bizim için. Tadı çıkmadan elimizden kaçıp giden anların bir daha gelmeyeceğini biliyoruz çünkü.
Bazılarımız sadece seyrediyor. Anları yakalamak yerine, zamanı öldürmeyi tercih ediyor. Anları yakalamanın değil, geçip gitmelerinin hesabını yapıyor.
çocuklarimiz kucuk iken O “an” i malesef HAKKI ile bile degerlendiremiyoruz!!!
Kimi, geçmişte kaçırdıklarını telafi edercesine.
Kimi, bu dünyayı bir tarla olarak görerek.
Kimi, anlarla birlikte kâinatın her bir sesini, her bir rengini, her bir kokusunu yakalamaya çalışarak.
Her bir an, hayattan bir an eksiliyor.
Ve hayat biterken, her şey sanki bir anda olmuş gibi geliyor insana.
Her AN o An degerli bir sermayedir...

Ârif anı seyreyler Mevlâ
görelim neyler Neylerse güzel eyler ..
Hayirli gunler..

kabil53

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun aleykum kardeşlerim,
Bende uzun bir süre önce başbakanımızı rüyamda gördüm. Rüyam iki parça gibi bir şeydi. İlkinde başbakanımız evimize misafir oluyor. Oldukça güler yüzlü ve rahat bir şekilde evimizde bulunan beyaz masaya oturuyor. Diğerinde ise başbakanımız, heralde kabul salonunda olsa gerek, basın mensuplarını kabul etmiş. Kendisi bir sandelyede oturuyor etrafında benden başka herkes (basın mensupları) koruma şeridinin arkasında yer almaktaydı. Ben ise başbakanımızın arkasında ona oldukça yakın , sağ tarafında ve ayaktayım birlikte basın mensuplarına poz veriyorduk.
Oldukça ilginç duygularla uyanmıştım sabah. Yorumlayabilirseniz çok sevinirim. Hepinizden Allah razı olsun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam hosgeldiniz kardesim...
Rüyada başbakan görmek hayır ve esenlik rızık ve nimet mutluluk ve itibar; bela mihnet zahmet ve sıkıntı darlık sonrasi boluga değişecegine yorumlanır.

Rüyada görülen duruma göre yorumlanmasındandır. Yani rüyada başbakan'ın iyi halde olması
veya sinirli davranması güler yüzlü veya asık suratlı olması sakin veya tedirgin halleri kendinden emin veya korkmuş olması gibi hususlar göz önünde bulundurularak yorum yapılır.
Rüyada başbakan görmek genel anlamda yüksek yetkili ve devlet otoritesinden biri olduğu için iyiye işaret olarak tabir edilir.

Rüyada Başbakanın evine geldiğini görmek : sizde Hane olarak devlet işine girmek istiyorsaniz ins. zaman ne gosteririr bilemeyiz..
gerekli egittimi alip, eksiklerinizi tamamlamaniz gerekli seklinde yorumlanir.. ayrica evinizde bereket ve kismet geldigine veya gelecegine isarettir Allahu alem..

sağ tarafında ve ayaktayım birlikte basın mensuplarına poz veriyorduk."

Yaşamımızda geçmiş ve gelecek üzerine o kadar çok odaklanıyoruz ki hayatımızda en değerli olan hazineyi “ANI” kaçırıyoruz..
Bazılarımız daima başka bir yerde olmayı isterler Onların “buradası” asla yeterince iyi değildir
Kendinizi gözlemleyerek sizin yaşamınızda da durumun böyle olup olmadığını görün..

Eğer yaşadığınız “anı” katlanılmaz ve çekilmez buluyorsanız 3 seçeneğiniz var:
Hiçbir bahane yaratmadan bütün sorumluluğu üstlenerek ya o durumdan uzaklaşın ya o durumu değiştirin ya da olduğu gibi hiçbir içsel çatışma yaşamadan kabullenin

Eğer hatalı bir eylem yaptıysanız en azından bir ders alırsınız ki bu durumda o hata olmaktan çıkar
Yaşamımızın sorumluluğunu üstlenmek istiyorsak soruna saplanıp kalmayalım O zaman hiçbir şey öğrenemeyiz!!
Hayirli aksamlar..

kabil53

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Sizlere de hayırlı akşamlar. Allah razı olsun çok teşekkür ederim anlam veremediğim bir rüyamı daha yorumladınız, sağolun...

psk dan.

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada başbakanın elini omzuna attığını görmek

merhaba; başbakan ve ben yüksek bir yerden kalabalığı izliyorduk. başbakan elini omzuma atmış ve o kalabalık karşışında duygulanmıştı bana "sonunda başardık" dedi gözleri doldu birseyler anlattı ama hatırlayamıyorum. daha sonra kapalı bir ortamda sınıf gibi bir yer yine bir topluluğa konuşma yapacak o esnada benım telefonum çalıyor ve dikkati dağılıyor. bana gülümsedi hiç kızmadı ama ben telefonu ne acabiliyorum ne de sesini kapatabildim en sonun da ortamdan çıktım ve tekrar geldim beni yine çok güzel karşıladı.

bunları rüyamda gördüm yorumlarsanız sevinirim. Allah razı olsun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba hayirdir insallah...
Gerçekte Siz de Başbakanda sıkıntılı bir dönem geçirdiginize yorumlanir..
Rüyada görülen omuz, kişinin dostu veyahut da onun vakarlı, temkinli oluşu ve güzelliğidir...
Dostunuzu Düşmanınızı iyice Bilin kışkırtmalara ve provakasyonlara alet olmayin!!ve oyuna gelmeyin..

rüyada başbakanın elini omzuna attığını görmek ;
Yaşantınızda meydana gelecek hayırlı, olumlu ve güzel gelişmelere tanık olacaksınız
Rüyada, Başbakanı görmek; yetki, güç ve kontrol yeteneklerinizi ifade eder. Bu yönde gelişiminizin işaretidir..
Rüyada başbakan görmek, hayır ve esenlik, rızık, nimet mutluluk ve itibar; bela mihnet zahmet ve sıkıntı darlık gibi değişik şekillerde yorumlanır.
Yani rüyada Başbakan'ın iyi halde olması veya sinirli davranması güler yüzlü veya asık suratlı olması sakin veya tedirgin halleri
kendinden emin veya korkmuş olması gibi hususlar göz önünde bulundurularak yorum yapılır.

Rüyada Telefonun çalması ;sıkıntılı bir dönemin, işin yakında biteceğine işarettir.
bu Süreci hızlandırmak istiyorsanız ..
"ama ben telefonu ne acabiliyorum ne de sesini kapatabildim "
karşılıklı konuşma, diyalog , iletişim,münazaradan gecer...

Milli İradeye saygılıyım ve Başbakanımızı gönülden destekliyorum.Adam gibi adam;insan gibi insan RECEP TAYYİP ERDOĞAN...

acilangul1

zeyno6806

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Merhaba rüyamda basbakanı gördüm, elini yıkıyordu bende eline su döküyordum konusması icten ve samimiydi. Muhabbet ettik, konustuk ve ben ondan memurluk konusunda yardım istedim. Gayet güler yüzle tamam hallederiz dedi. Sizce bu rüyanın anlamı ne yorumlayabilir misiniz? insallah hayırlı birseye isarettir.

Üst Alt