• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada başbakan görmek

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Hayırlı günler,Allah yardimciniz olsun inş,Allah-in izni ile her şey düzelir..etrafinizdan Sizi maddi, manevi yıpratmaya çalışanlar farkında olmadan sizlere iyilikte bulunmaktalar...

Hak şerleri hayreyler, Zannetme ki gayreyler,
Arif onu seyreyler;
Mevlâ görelim neyler Neylerse güzel eyler...

Sen Hakk'a tevekkül kıl, Tefvhiz et ve rahat bul,
Sabreyle ve razı ol;
Mevlâ görelim neyler Neylerse güzel eyler

Rüyaniz Hayr olsun..
Rüyada başbakan görmek;,kuvvet mevki, makam demektir. İnsanın güçlü birinden destek alarak amaçlarına ulaşacağı anlamına gelir.

Sıkıntıya düştüysen, tekrarla!
LA HAVLE VELA KUVVETE İLLA BİLLAHİL ALİYYİL AZİM! Kimsen olmasada,RABBİN yanında..
Allah ım güç kuvvet ver bana...Senin gücün bana yeter..amin
Allahu ekber..Kebira...Selametle..

muhammed1982

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada başbakan görmek

Selamunaleyküm ben rüyamda başbakanı gördüm. Yeni bir ev alıp oraya taşınmıştık, ev ufaktı biraz ama şirindi..Evin büyük bir bahçesi vardı. evin arka bahçesine bakrığımda, başbakanımız Tayip erdoğanın bahçeye güller ektiğini gördüm.. bu rüyayı bana yorumlarsanız çok sevinirim..vesselam.

YÖNETİM/UYARI: Mesajın içine mail adresini yazmak yasaktır. Tekrar etmeyin lütfen.. vesselam.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam rüyaniz Hayr olsun
Rüyada başbakan görmek;,
kuvvet mevki, makam demektir. İnsanın güçlü birinden destek alarak amaçlarına ulaşacağı anlamına gelir.

LA HAVLE VELA KUVVETE İLLA BİLLAHİL ALİYYİL AZİM! Kimsen olmasada,RABBİN yanında..

Rüyada gül görmek;
dünya malı ve şerefli bir hayata işaret edebilir. Rüya gül bereket, şan ve şöhret, mutluluğa işaret edebilir...

Rüyada gül fidanı dikmek ;
bir havadise işaret edebilir...zorluk çekmeden kazanılan servete, mutluluğa, istenilen güce, verdiği söze sadık kalacağına delalettir..
Allah cc. başkanımızin yar ve yardımcısi olsun kem gözlerden iftira ve kötülüklerden korusun...amin.

acilangul1

jimm_rofn

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selam aleykum gonul sizisi hocam.adim mehmet 27 yasindayim
Hayirlara vesile olsun .
Ruyamda bir siniftayim ogrenciler var oturmusuz tahtada cumhur baskanimiz var birseyler anlatiyor, yan siramda da basbakanimiz oturuyor biraz sakalasip guluyoruz oda kalkip yanima gelip oturuyor bende adliye memurlugu sinavlarini cok zorlastirmissiniz basbakanim dedim giremedim ( boyle bir sinava normalde hazirlaniyorum hocam) oda hi hi dedi. Bende belediye secimlerinde beni bir ise koyarmisiniz dedim oda bakalim dedi ..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam rüyaniz Hayr olsun
Rüyalarımızda yaşadıklarımızla gerçek hayatta yaşadıklarımız aynı mantıkla oluşur.
Rüyalarımız nasıl zihnimizde yaşanıyor ise gerçek hayatımız da zihnimizde yaşanır.
Rüyalar günlük yaşamda yaşadıklarımızın bir yansıması şeklinde ancak çok farklı formlarda mana Aleminde oluşurlar...

Rüyada okul ,sınıf görmek;
iyiliğe nizam ve intizama işarettir..

Rüyada sınıf görmek;
okul sınıfı kişisel gelişime işaret eder. Kişisel .manevi ve ruhsal gelişiminizin halen devam ettiğini gösterir...
Okumaya, yazmaya Kendimizi ,maddi,manevi geliştirmeye,güzelleştirmeye ihtiyacımiz var...
insanlari, kendimizi Gönül dilimizi çözmeye ihtiyacimiz var!!
Kendi yüreğinin dilini çözersen, âlemdeki bütün dilleri anadilin gibi konuşur ve anlarsın.

Rüyada başbakan görmek;
hayır ve esenlik, rızık ve nimet, mutluluk ve itibar; bela, mihnet, zahmet ve sıkıntı, darlık ve talihsizlik gibi değişik şekillerde yorumlanır.

Bu kadar farklı şekillerde tabir edilmesinin nedeni; Rüyada görülen duruma göre yorumlanmasındandır.
Yani, rüyada başbakan'ın, iyi halde olması veya sinirli davranması, güler yüzlü veya asık suratlı olması, sakin veya tedirgin halleri, kendinden emin veya korkmuş olması
gibi hususlar göz önünde bulundurularak yorum yapılır.

Rüyada başbakan görmek, genel anlamda yüksek yetkili ve devlet otoritesinden biri olduğu için iyiye işaret olarak tabir edilir.

LA HAVLE VELA KUVVETE İLLA BİLLAHİL ALİYYİL AZİM! Kimsen olmasada,RABBİN yanında..ne istersen sadece Rabbinden hakkında hayırlısını dile...
Selametle..

sealıfe

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada başbakanımızı görmek

Es selamu aleykum gönülsızı abla, bu rüya çok sevdiğimiz bir amcanın rüyası. Rüyasında Başbakanımızın arkasında bir sürü asker varmış. Başbakanın arkasında desteklerken görmüş.
ziya, evli, bursa, yaş 59
Yorum ve emekleriniz için Allah razı olsun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve aleyküm selâm Gönül Dostum Çoluk çocuk yenge hanım nasıllar aman hamilelikte biraz daha hassas ilgi , sevgi gösterin ona..
unutmayin!!Annenin Ruh ve duygusal hali bebeğinizi olumlu ya da olumsuz etklemektedir...

Rüyada başbakan görmek;
genel anlamda yüksek yetkili ve devlet otoritesinden biri olduğu için iyiye işaret olarak tabir edilir.

Rüyanızda başbakanı gördüyseniz (Her nekadar gördüğünüz duruma bağlı da olsa) sizin zaman içerisinde iyi-güzel şeylerle izzet, güç ve maksada erişmeye işaret eder..

"Rüyasında Başbakanımızın arkasında bir sürü asker varmıs "
Başbakanımızın arkasında kudret ve kuvvetle yorumlanır...
amcanın da maddi, manevi bir destek ve korunma ya da kendini sıkıntılardan korumasi gerektiğine yorumlanir...

Azalarını er kıl nefsine emredecek kadar cesur ol.
Hakkin adalet terasizi oyle ince ve hassastir ki bir kere dengesini bozdun mu artik hic bir zaman eskisi gibi olmiyacaktir...
nefsinin komutanı ol ki azaların sana itaat etmek zorunda kalsın..
Adalet terazisini vicdan kürsüsüne kur ve dinle önce
sonra HAKKca karar ver ve uygula gereğince....

Allah hepimizden razı olsun;hastalara şifa, dertlilere deva versin inşallahh Selametle..

Zehan

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun aleykum.Rüyamda Başbakan Erdoğan'ı Ortadoğu haritasının üstünde yürüyor görmüştüm,bir kaç ay oluyor. Ortadoğuda itibarımızın artması mı?Teşekkürler.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve aleyküm selâm Rüyaniz Hayr olsun
Rüyada başbakan görmek;
hayır ve esenlik, rızık ve nimet, mutluluk ve itibar; bela, mihnet, zahmet ve sıkıntı, darlık ve talihsizlik gibi değişik şekillerde yorumlanır.

Bu kadar farklı şekillerde tabir edilmesinin nedeni; Rüyada görülen duruma göre yorumlanmasındandır.
Yani, rüyada başbakan'ın, iyi halde olması veya sinirli davranması, güler yüzlü veya asık suratlı olması, sakin veya tedirgin halleri, kendinden emin veya korkmuş olması gibi hususlar göz önünde bulundurularak yorum yapılır.

Rüyada Başbakan Erdoğan'ı Ortadoğu haritasının üstünde yürüyor görmek;
Aynen hayır ve itibarla yorumlanır.

Allah (c.c) Filistinli Müslüman kardeşlerimizin yar ve yardımcısı olsun inşaAllah..
Ortadoğu'da yaşanan bu gelişmeler bizleri kaygılandırmakta ve derinden yaralamakta ,Dualarimizi eksik etmiyelim...

duaa..duaa..

tolgakara55

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
İyi günler, şuan ki başbakan ile dağlık, yeşillik bir yerde bir şekilde konuşma fırsatı buldum. Bazı cümlelerimi kekeleyerek konuşuyordum. Başbakandan devlet içinde özel (gerçek hayatta istediğim )bir görev istedim. Ama o bunu yapamam dedi. Kahve aldı bana içermisin diye sordu istemedim. Herhangibi surat ifadesi yoktu ama kabul etmeyince ben çok üzüldüm. Sonra o helikoptere binip gitti.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
İyi günler Rüyaniz Hayr Olsun
Rüyada başbakan görmek;

Bu kadar farklı şekillerde tabir edilmesinin nedeni; Rüyada görülen duruma göre yorumlanmasındandır. Yani, rüyada başbakan'ın, iyi halde olması veya sinirli davranması, güler yüzlü veya asık suratlı olması, sakin veya tedirgin halleri, kendinden emin veya korkmuş olması gibi hususlar göz önünde bulundurularak yorum yapılır.

"ama kabul etmeyince ben çok üzüldüm."
Yaşayacağın hayal kırıklığına yorumlanir selametle..

https://www.islamiforumlar.net/gonul-sizim/29979-hayal-kirikligi.html

semraaaa

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
rüyamda başbakanı gördüm

rüyamda başbanımızı gördüm.kendisi hastaydı bende annemle birlikte onu görmeye gittik çok yakın bir tanıdığımız gibimiş sonra kensi döşekte yatıyordu yüzünde tebessum vardı..sohbet ettik sonra benden su istedı getirdım..ama su sonra kustu...bu kadar ruyamı yorumlarsanız sevınırım...allah razıolsun..

Yönetim/Edit;
https://www.islamiforumlar.net/ruya...-paylasmak-icin-uymaniz-gereken-kurallar.html

özlem34

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
ruyamda basbakan gordum

Selamun aleykum hayırlı sabahlar.. Rüyamda eski evimizdeymişiz önce camdan bakıyorum annemle birlikte hava kararmış, karşıdaki binada önceden çalıştığım iş yeri ve yan bina yıkıldı yıkılacak gibi duruyor. Sonra başbakan davutoğluyla aynı kanepeye oturuyorum. Sohbet ediyoruz çok sakin bir yapısı var. Odadan çıkıyorum kardeşimle konuşuyorum söyledin mi iş istediğini diye oda söylemedim diyor ben söyle diyorum. Evin antresinde ışıkları açıyorum bakıyorum ki yerlerde kilimler serili niye toplamadınız burasını diye söyleniyorum, kilimleri düzeltiyorum sonra nasıl olduğunu anlamadığım ufak bir yangın çıkıyor. Hemen söndürüyorum. Odaya döndüğümde başbakan davutoğlu sapsarı olmuş, baygın korumaları alıp götürüyordu. Yorumlarsanız sevinirim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam hayırlı sabahlar Rüyaniz Hayr Olsun
Rüyada pencereden,camdan bakmak görmeniz;
hayata bakışını, hayata nasıl baktığınız konusunda mesaj verir . Camdan bakmak, pencereden dışarı baktığını görmek, sezgi ve farkındalık anlamına gelir.
İçinde bulunduğunuz durumun farkında olduğunuzu, ne yapmanız gerektiğini bildiğinizi ifade eder

"hava kararmış kararması "
orada meyadan gelecek sıkıntılı bir duruma,
iş konusunda hayal kırıklığı içinde olmaniza..

Rüyada başbakan görmek;

Bu kadar farklı şekillerde tabir edilmesinin nedeni; Rüyada görülen duruma göre yorumlanmasındandır. Yani, rüyada başbakan'ın, iyi halde olması veya sinirli davranması, güler yüzlü veya asık suratlı olması, sakin veya tedirgin halleri, kendinden emin veya korkmuş olması gibi hususlar göz önünde bulundurularak yorum yapılır.
Rüyada başbakan görmek, genel anlamda yüksek yetkili ve devlet otoritesinden biri olduğu için iyiye işaret olarak tabir edilir.
Rüyanızda başbakanı gördüyseniz (Her nekadar gördüğünüz duruma bağlı da olsa) sizin zaman içerisinde iyi-güzel şeylerle karşılaşacağınıza yorumlanabilir

Rüyasında Davutoğlu'nu görmek
;beklenmedik fırsat ve olanaklara yorumlanir.

Rüyada yangın görmek birkaç türlü tabir edilir.
Rüyada yangın görmek, hayattaki değişimin simgesi olup bu değişimin sizde biraz zorluk çıkaracağını, belkide yoracağını, sıkıntılar ve hastaliklar yaşayabileceğinizi
bundan sonra ferahlik güç,kuvvet olarak yorumlanir..

Ateş söndürmek;
bazı sorun ya da durumların içinizi yaktığını fakat öfke kontrolünü öğrendiğiniz için sabretmeyi başardığınızı temsil eder.
selametle..

barut1903

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyamda başbakanın ofisindeyim

Dün gece rüyamda başbakanın ofisinde başbakanla görüşmek için beklemekteydim. Korumalar biz haber vericez dediler öylece kaldı. Aynı rüyanın devamında bir tavşan gördüm yavrusu tavşanın memesinden süt içiyordu, elimle tutup yavrusunu ayırdığımda ise tavşan sinirlendi. Yavru tavşanın altını çevirdim karnının oraya çöreklenmiş durumda sarı renkte küçük bir yılan yavrusu vardı. yorumlarsanız çok sevinirim.

YÖNETİM/UYARI:
https://www.islamiforumlar.net/ruya...-paylasmak-icin-uymaniz-gereken-kurallar.html

Byzmsysn

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada başbakanı görmek

Selamun aleykum kardeşlerim. Hedefim Allahın izni ile devlet yöneticiliği olduğundan dolayı genelde rüyalarımda başbakan, cumhurbaşkanı, belediye başkanı gibi unsurları çok çok fazla görürüm. Muhabbet ederiz, onlarla çay içeriz. Kimi zaman omuzuma başlarını yaslayıp ağlarlar, ağlaşırız koca koca liderlerle. İnşaallah bu da bana ayrı bir güç katıyor. Şimdi rüyama gelelim.

Oturduğum muhitte mezun olduğum ilkokul önünde otobüs geçmemesine rağmen halk otobüsü içerisindeyim.Ve bir anda şimdiki başbakanımız yanımda A.D. beliriyor. Ama boyu benim yarım olarak. Çocuk kadar boyu var. Araç içerisinde ayaktayız. Ben başbakanıma eğilerek okul önündeki kavaklara istinaden 'siz yokken biz bu kavaklardan önümüzü göremezdik. Şimdi siz geldiniz ağaçları budadınız önümüzü aydınlık olarak görüyoruz' dedim. Aslında demek istediğim ülke için çalışıyorsunuz. Aydınlık bir gelecek hazırlıyorsunuz. Başbakanımda bunu anladı. Sonra güldü ve sarıldım ona. Başbakanıma ve Cumhur-u Reise karşı ayrı bir muhabbet besliyorum içimde. Allah onlardan razı olsun.

Daha sonra bu kısa konuşmadan sonra durakta iniyoruz ve eski kırtasiye olan yer şimdi hem kırtasiye hemde büfe oluyor. Ben önden ilerliyorum. Dükkana giriyorum.A.D. Ben namaza gidip geliyorum diyor, ben dükkan da yalnız kalıyorum. Telefonunu buluyorum, kurcalamaya başlıyorum. interneti açar açmaz bir mukabeleyi yarım bıraktığını görüyorum. Kısa bir süre açıp dinliyorum ve kapatıyorum (hangi sure -ayet olduğunu hatırlamıyorum). Sonra A.D. geliyor birlikte dışarı çıkıyoruz. Başbakanlık binasına gitmişiz meğersem, başbakan bir farkılı insan oluyor. Ara sıra genç egoist bir tavır alıyor. Sonra eski halini alıyor. Bana Başbakanlıkta iş ayarlıyor ama ben kabul etmiyorum. 20 yaşındayım. Taşeron bir şirkete bağlı olarak İSKİ de çalışıyorum. Babam bir sıra üç harfilere isteyerek para kazanma amaçlı karışmış. Gençliğinden bu yana şizofreni hastasıymış. Son yıllarda geç kalınmış şizofreni teşhisi konuldu, çalışmayı istemiyor. Gerçi şu anda bir iş cevabı bekliyor ama bundan dolayı eve ben bakıyorum. Bende A.D. na babam için iş istiyorum, beni Başbakanlığın girişindeki bir kaç gence yonlendiriyor. Erkek olanın elinde yoğurt kovası içinde taş su ve özür dileyerek söylüyorum foseptik var. Parmagını kocanın üzerindeki suya daldırıp etrafa atıyor ve hasta gibi hareketler yapıyor. Yanındaki genç bayan personellerde, yapma gelecek şimdi seni görecek diyor. Sonra saat 04:50 05:00 arası uyanıyorum, hemen rüyadan sonra uyanıyorum. Ama bir ayrıntıya da dikkat çekmek isterim.R.T.E yi başbakanken görürdüm.Cumhurbaşkanı olduğunu hiç görmedim. Eskiden de A.D. sadece bir kere rüyamda gördüm.Yani kim Başbakansa onu görüyorum.

İnşaallah başınızı çok şişirmemişimdir kardeşlerim.
Selam ve dua ile
ALLAHA MENAT OLUN...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam hayırlı sabahlar Rüyaniz Hayr Olsun
Rüyada başbakan görmek;

Rüyanızda başbakanı gördüyseniz (Her nekadar gördüğünüz duruma bağlı da olsa) sizin zaman içerisinde iyi-güzel şeylerle karşılaşacağınıza yorumlanabilir.
başbakandabir insan bazen nefsine uyabilir her birimiz gibi...

bir şey İstediğin zaman mutlaka Allah'tan iste...yardım dilediğin zaman da Allah’tan dile..
Şunu iyi bil ki, bütün yaratılmışlar el birliği ile sana menfaat bahşetmek isteseler,
Allah’ın sana yazdığından daha fazlasını veremezler..
(Tirmizi)

Canımız en sıkkın olduğu dönemlerde baktığımizda,aslında sadece can sıkıntısı ihlassız ve ibâdetsiz geçirdiğimiz bir gün olmalı. Ama gel gör ki hayatın bazı gerçekleride göz ardı edilmiyor. Acısı-tatlısı, üzüntüsü- sevinci hepsi bir arada. Öyle bitmez isteklerimiz var, ya da isteyemediklerimiz. Rabbim (c.c.) ne verirse hayırlısını versin. Sığınağımız O (c.c.)
Yardım edenimiz O (c.c.)
Hatamız-kusurumuzla bizleri kapısına kabul eden yine O (c.c.)
O’nun kapanmayan kapısı dururken, gidip başkasından neden birşey isteyelim değil mi?
Bir de şunu fark ettim:
Eğer ki bir sıkıntını bir arkadaş-dosta anlatıldığında hiç bir yarar görmüyorsun belkide canı sana sıkıldığında en acıtacak yerini bildiğinden o kanayan yarana biraz daha tuz ekeleyip sana daha da acı veriyor.

Fakat kapısı kapanmayandan dileyip istediğinde O’nunla dertleştiğinde, seccadenin üzerinde gözyaşı döktüğünde içimi bilen Rabbim dediğinde inanın o dertler izale oluyor. Bir şekilde ferahlık geliyor, Mevlâm inşirah veriyor. İşte bu yüzden kendimi mutlu hisediyorum.
Şükürler olsun ki Mevlâm kendine duâ edecek duygular, azalar vermiş. Yine şükürler olsun ki idrak-şuur ve herşeyin bilincini bahşetmiş. Ya bunlardan yoksun bir varlık olsaydık :Rabbim celle celâlühe emanet olasınız

Zümrüdü Anka

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun Aleyküm Gönül dostum yav bu ara ne oluyor anlayamıyorum sabah namazını kılıp uyuyorum sonra ise ilginç şeyler görüyorum bilinçaltı diyeceğim ama sanmıyorum bunu.

Rüyamda başbakan ile aynı uçaktayız ama uçak dediysem yolcu uçağı değil ben ve yanımdaki biri uçaktayız başbakanda gelip uçağa biniyor içimden hayret diyorum bir başbakan bu uçağa nasıl biner uçak için uçan tabut ifadesini kullanabilirim sanırım eski ve askeri bir uçak uçağa biniyor sözde yabancı bir ülke olan kilis' e gideceğiz yav içimden diyorum kilis türk topragiydi ama yabanci toprak olmuş.Uçaga biniyoruz ucak giderken kapi açık kaliyor havaya kalkarken kapiyi kapatiyorum arka koltuga yoneliyorum bana diyor ki evladim nereye ?

Efendim arka koltuga geçeyim sonra ise tam emniyet kemerimi bagliyordum ki indik...
Sonra Başbakan ile bir markete gittik muhtaçlara bir şeyler almaya ama Başbakan ım etrafinda koruma falan yoktu takım elbiseliydi o kadar...

Meyve reyonuna(manav) gitmis meyve alacak sozde icimden subhanallah diyorum millet ac temel gida malzemesi yok bu meyve bakiyor...

Basbakana dedim; efendim temel gida malzemeleri bence daha çok iş görür önce yüzünde şeytani bir gülümse belirdi sonra ise haklisın dedi ve yürümeye başladı peşindeydim onunla sonra bende temel gıda malzemesi bakmaya başladım baktım kaybolmuş yok aradım yoktu yine...

Gönül dostum boyle iste sabah namazini kilip yattim boyle bir sey gordum ama bilmem bir sey ifade eder mi sen daha iyi bilirsin.

Bugun berat kandili sen aklimdasin dualar icin ! Sende bana dua et...

Selamlarimla, selametle.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam hayırlı kandiler,
Rüyaniz Hayr Olsun
Rüyada başbakan görmek;
hayır ve esenlik, rızık ve nimet, mutluluk ve itibar,yükselmek, şekillerinde yorumlanır.
Rüyanızda başbakanı gördüyseniz (Her nekadar gördüğünüz duruma bağlı da olsa) sizin zaman içerisinde iyi-güzel şeylerle karşılaşacağınıza yorumlanabilir
selametle hayırlı kandiler size dua edeceğim...

duaa..

Üst Alt