• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada başbakan görmek

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba zeyno6806 kardesim,hayirdir insallah...
Rüyada başbakan görmek, hayır ve esenlik, rızık ve nimet, mutluluk ve itibar;şeklinde yorumlanır.
Rüyada başbakanın kendisine bir şey danıştığını görmek, ehil kimse için üst düzey bir makama getirilmeye işarettir.

Rüyada başbakanın ellerini yıkadığını görmek ;Ona sıkıntı veren üzücü bir olayi halletmek icin biraz daha çalışmasi,gerektiğini işaret eder.
Bu rüyanın başka bir yorumuda bazı sorumluluklarini yerine getirmekten kacindigini,kafasınin biraz dalgin, vurdum duymaz havalarda oldugu
manasında da olabilir..Rabbim her seyin en iyisini bilir!!

“Nasıl hak ederseniz, öyle yönetilirsiniz” korkarim ki Başbakanımizi kaybedebiliriz...
İnsanlar her zaman layık oldukları yönetim tarzıyla yönetilirler, kendileri iyi olurlarsa yöneticileri de iyi olur, kötü olurlarsa yöneticiler de kötü olur.
Zira yöneticiler halkın içinden çıkarlar ve onların bir parçasıdırlar.başımıza gelen musibetlerin, belaların sebebi yine Bizleriz...

Rüyada başbakanın ellerine,su dökmek;
bir yakınlık ,yardimlasma simgesidir. aile içindeki bireyler gerek olduğunda birbirlerinin ellerine su dökerler.
Eskiden namaz abdesti alınırken abdest alan kişi bir usta ise çırakları kalfaları Medrese hocası ise mollaları öğretmen ise öğrencileri eline
ibrikle su dökerek abdest almasına yardımcı olurlardı.
Böyle önemli bir kişinin eline yolu yordamınca ibrikten su dökmek için o kişiye biraz yakın olmak onun yanında iyi kötü bir yer almış bulunmak gerekirdi.
Yoksa her önüne gelenin yapacağı iş değildi.
insallahuRahman bir gun Sizde başbakanın mevkisine dogru yaklasacaginiza yorumlanir..bu Rüyadanizi ve beni UNUTMAYIN!!!
hayirli gunler...

acilangul1

zien

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun aleyküm. Ben devlet memurluguna atanmayı çok isteyen ve puanım düşük olmasına rağmen umudum kesilmeden atama bekleyen biriyim. Geçen hafta sabaha karsı rüyamda başbakanımız sayın Recep Tayyıp Erdoğan'ı gördüm. Kalabalık büyük bir alanda idi. Eşi Emine Erdoğan'da yanındaydı. Her ikiside gülümsüyordu, mutluydular beraberce oturuyorduk. Hiç konuşmadık sadece hep beraber tebessüm ediyoruz. Tam kalkıyor gidecek yanına gidip başbakanım ben atanmak istiyorum devlete hizmet etmek istiyorum diyecem ama bir turlu gidip diyemiyorum, çekiniyorum. Böylece uyandım sabah, nedir bunun anlamı? Şimdiden teşekkür ederim, hayırlı günler...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam hosgeldiniz kardesim...
Rüyada başbakan görmek hayır ve esenlik rızık ve nimet mutluluk ve itibar; bela mihnet zahmet ve sıkıntı darlık sonrasi boluga değişecegine yorumlanır.

Rüyada görülen duruma göre yorumlanmasındandır. Yani rüyada başbakan'ın iyi halde olması
veya sinirli davranması güler yüzlü veya asık suratlı olması sakin veya tedirgin halleri kendinden emin veya korkmuş olması gibi hususlar göz önünde bulundurularak yorum yapılır.
Rüyada başbakan görmek genel anlamda yüksek yetkili ve devlet otoritesinden biri olduğu için iyiye işaret olarak tabir edilir.

"YANINA GİDİP BAŞBAKANIM BEN ATANMAK İSTİYORUM DEVLETE HİZMET ETMEK İSTİYORUM DİYCEM AMA BİR TURLU GİDİP DİYEMİYORUM ÇEKİNİYORUM."

kardesim bu bilincalti bir ruya da olabilir..
ALLAH HAKKINIZDA HAYIRLISI NEYSE O OLSUN ins. hayirli gunler..

sernay

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Merhaba arkadaslar, ben yeni uyeyim forumunuzu gercekten cok begendim. Bende bugun basbakani gordum ruyamda, bilincalti yada anlamsiz oldugunu sanmiyorum. Uykum surekli bolunuyor boluk bolcuk uyudugum icin ruya gormuyordum cok fazla, ama bu acik olarak hatirliyorum ruyamda basbakandan bir isimle ilgili yardim istemisim, onunla ilgili olarak beni telefonla ariyor bir bayan. Tam ben bayanla konusurken evet kendiside geldi diyorum ve beyaz cerceveli cok buyuk olmayan bir camdan iceriye bakiyorum. Telefonuda camin ustune birakiyorumki telefondaki bayan duysun basbakani diye :) Sonra camdan bakiyorum, basbakan orda bana cok yakinda degil o kadar cok resmi kisiler varki o kadar kisinin icinden benim camdan baktigimi goruyor, beni parmagiyla isaret ediyor. İste sen diyor ve biraz daha yakinlasiyor senin sorunun cozuldumu yardim geldimi diyor. Bende geldi anlaminda elimi kaldiriyorum gulumsuyorum oda ne demek elini kaldiriyorsun yardim geldimi gelmedimi diyor. Sonra basbakinin gozleri yemyesil ve buyuk acik yesil, onu goruyorum. Sonrada uyandim aklimda net olarak gozlerinin rengi ve bana yardim geldimi sorunun cozuldumu deyisi birde beyaz cerceve kaldi cok etkilendim, cunku hemen hemen ruya gormem hic. 15 dakika icinde nasil bole ruya gordum bilmiyorum. Arkadaslar yorumlarsaniz cok sevinirim.Allah hepinizden razi olsun.

Gecenlerde de bir garip ruya gormustum, eger cok olmasa bu konuda bilgi sahibi olan arkadaslar yorum yapabilirse cok sevinirim. Biz 3 kardesiz yemyesil bir ormanda 3 kardesim ve ben sirayla topragin altinda gomuluyuz ama olu degiliz. Sonra ben zorlanarak zorla kardeslerimin yanina gidiyorum ama gercekten cok zorla. Sonra kardeslerim topragin altinda uyuyor ben ustundeki topraklari atiyorum ikisinide cikariyorum ve diyorum ki hadi hemen gidelim burdan cok zaman kaybettik. Onlarida zor cikariyorum kolay olmuyor. Bu olayin gectigi yerde ormanlik deniz kenari yemyesil guzel bir yer bu da cok enteresandi.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba hosgeldiniz üyeliginiz hayirli ve daim olur ins.kardesim...
uykunuz sürekli bölunuyorsa ya deep derin uykuya dalamiyorsunuz..ya da aklinizda bir korku, endise, kaygi beklenti vardir..
Rüyada başbakan görmek hayır ve esenlik rızık ve nimet mutluluk ve itibar; bela mihnet zahmet ve sıkıntı darlık sonrasi boluga değişecegine yorumlanır.

Rüyada görülen duruma göre yorumlanmasındandır. Yani rüyada başbakan'ın iyi halde olması
veya sinirli davranması güler yüzlü veya asık suratlı olması sakin veya tedirgin halleri kendinden emin veya korkmuş olması gibi hususlar göz önünde bulundurularak yorum yapılır.
Rüyada başbakan görmek genel anlamda yüksek yetkili ve devlet otoritesinden biri olduğu için iyiye işaret olarak tabir edilir.

Rüyasında yeşil göz görenin dini kuvvetlenir, malı artar, beklediği muradi gerceklesir...
başbakanin yeşil gözlerini görenin;Devlet yardimi ,yüksek yetkili bir makama erisir..
Siz elinizden geleni yapın, gerisi Takdiri İlahi..
ama o istediginiz, şeyi değiştirebileceğinizi düşünmeyin.
İşte bu noktada tamamen Allah'a dayanmak, güvenmek, sığınmak ve sonuçları O'
nun takdirine bırakmak ve hakkinizda HAYIRLISI icin dua etmeniz gerekli...

Rüyada toprak bolluk, mal, güven, çalışma hayatında huzur, yuvada huzur..ama siz altinda gömülü olmaniz..
bazi Zorluklarla yüzleştiğinize delalettir..
dostunuzu düşmanınızı iyi. bilin..
hayirli geceler..

acilangul1

sernay

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Cok tesekkur ederim kardesim, sağol yardim icin istedigim seyi degistirmek; yani burda ben yaparim diye kendine guvenden mi bahsettin yoksa daha degisik bir anlamda mi? Biraz daha acablirmisin dost, dusman hepsini Allah'a biraktim basacikamiyorum.

sernay

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Kardesim yine bir soru takildi aklima, basbakanin endiseli olmasi demissin basbakan ruyamda bana baktiginda yardimi bana ulasip ulasmadigi icin tedirgin oldu, yani beni gorunce yuzu tedirgenlesti yoksa sana yardim gelmedi mi diye. Yada soyle diyeyim; bana yardim etmesi gerektigi geldi aklina beni gorunce ve bana yardim edilip edilmedigi icin tedirgin oldu yuzu. Sonra eliyle beni isaret edip sordu bana, cok garip bir ruyaydi.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
kardesim yine bir soru takildi aklima basbakanin endiseli olmasi demissin basbakan ruyamda bana baktiginda yardimi bana ulasip ulasmadigi icin tedirgin oldu yani beni gorunce yuzu tedirgenlesti yoksa sana yardim gelmedimi diye yada soyle diyeyim bana yardim etmesi gerektigi geldi aklina beni gorunce ve bana yardim edilip edilmedigi icin tedirgin oldu yuzu sonra eliyle beni isaret edip sordu bana cok garip bir ruyaydi

Her şeyin uygun bir zamanı adab-i ve usulu vardır. Bu zamanı bilmek, kollamak gerekmektedir.
Terazi var, tartı var; her şeyin bir vakti var...bunu demek istemistim..artik siz kadarincaniz nasiplenirsiniz ins.
hayirli gunler..

sernay

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
cok tesekkur ederim yorumun icin sadece aklima takildi bazen dusunduklerimi yazmakta zorluk cekiyorum uzun sure yurtdisinda yasadigim icin eger farkli sekilde anlasildiysa kusuruma bakma kardesim sadece cok merak ettim ruya yorumumu Allah razi olsun

Serpildeniz

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada başbakanı görmek

Merhabalar. Rüyamı yorumlayabilirseniz sevinirim. Başbakan benim çalıştığım yere geliyor. Ben bahçede otururken yalnız başına yanıma geliyor ve beni sevdiğini söyleyerek arkamda dolaşıyor. Bir ara küçük kırmızı bir derenin yanına gidiyoruz, içerisinde kırmızı su var. Ben burada iş yapıyorum. Halat sarma işi. Birlikte bahçede dolaşıyoruz. Güya birbirimize aşık olmuşuz. Neyse eğer müsait olurda yorumlarsanız sevinirim. Basbakanı biraz eleştiriyorum bugünlerde onun içinmi gördüm bilmem hoşcakalınız.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhabalar..Hayirdir insallah..

Rüyada kırmızı su görmek ;yakında romantik bir aşk yaşayacaginiza yada bazi tartışmalar yaşayacağınız ve psikolojinize dikkat etmeniz gerektigi anlamına da gelir..

başbakanda bir insan!!bir kul dr.. hatasiz kul olmaz..
İyi kötü doğru veya yanlış olabilir..Ama o benim başbakanım!!
Benim ulkemin..başbakanıdir..Onu sevmek Ahde vefadir...
Tüm dünyanın saygı duyduğu..sevilen sayilan guzel bir insan-dir..
Ülkemizde iyilerin değeri kıymeti ölünce bilinir..adnan menderes özal vb... büyüklerimiz gibi...
Ya rabbim kimsenin içini dışını bilemeyiz ama senin yolunda giden ben müslümanım diyen her müminin yanındayız duacısıyız...

Serpildeniz

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Çok teşekkür ederim. :.dost.Başbakanımız hakkında hem fikiriz.Benimki bir serzeniş .

Candan10

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Ruyada basbakan - evlilik

Selamun aleykum bilgin kardeslerim,

Nolur bana yardim edin. Gördügum rüya:
1. Ruyada basbakan Tayip Erdogan hanimi Emine Erdoganla bizim eve misafir olup ziyaret ediyor ve hanimi bana kendileriyle hangi sekilde konusmam gerektigini nazikce hemen ögretiyor. Basbakan bana "sen aile reisisin" diyor ve hanimida "senden cok iyi bir aile reisi olur" diyor.
2. Ruyada bir kac kez hep ayni kizi gördüm. Son kez rüyamda disarda biraz erkek kardesiyle konusuyorum. Erkek kardesi ve kiz cok güzel ve nurluydu. Erkek kardesiyle gidip basörtülü kizlarin arkasina oturuyoruz. Aralarinda en solda o kiz var.Kizin erkek kardesi bana soruyor: Gönlünde hangi kiz var? Sonra kizin sag tarafinda bosluk olusuyor ve erkek kardesi bana bakarak sunu söylüyor: Ben kardesimin yaninda seni görmek istiyorum, kardesiminde sende gönlü var diyor. Sonra kiz bana bakarak gülümsüyor.

Kendim bekar ve ögrenciyim. 24 yasindayim. Hep evlenme arzusu var bende. Hayatimi paylasabilecegim günes gibi ruhuma dogacak birisini istiyorum. Kimin oldugu önemli deyil. Sadece ruhumu isitacak ve saracak bir kaynaga hasretim. Fakat engeller var:
1. Hem evliligi hem okulu yörütemem, buna gücüm yetmez.
2. Benim icin kim uygun, kiminle evleneceyim bilmiyorum. Hayatim okul üzerine kurulu bu yüzden zaman bulamiyorum ve hicbir kizi yakindan tanimiyorum. Ve acikcasi hicbir kiza bakmam, kafami egerim veyahut.baska yere bakarim. Aksi takdirde Allahin bana kizmasindan
korkarim.

Nolur beni bu hususta aydinlatin.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam Hayirdir insallah..
Rüyada basbakan ya da devlet büyüklerini görmek izzet güç ve maksada erişmeye işaret eder..
Rüyada basbakan cumhurbaskani ile tokalasmak sohbet etmek ,evine misafir olmak;
arzu ettiğiniz bir şeyin gerçeklecegi ve maksada erişmek ve Başbakan halkın ne düşündüğünü önemsediğini gösterir ..
Allahu Alem..

Rabbim tez vakitte Size hayırlı bir eş nasip etsin amin..
1. Hem evliligi hem okulu yörütemem buna gücüm yetmez...
aynen ins. okulunuzun bitip, mesleginizi elinize alin...ama yinede nasip kismet meselesi hakkinizda Hayirlisi....

2.Benim icin kim uygun kiminle evleneceyim bilmiyorum.
evleneceğimiz insanı kendimiz mi seçiyoruz yoksa kaderimizde belli mi o kişi??
önce kaderdir sonra iradedir.bir kişi nin kimi seçeceği kimle evleneceği ilahi ilimde bellidir.ancak o işin vakti gelirse o kişi aklı iradesi ile onu seçer.
Allah her şeyi birtakım sebeplere bağlamıştır. İnsan bu sebepleri yerine getirirse Allah da o sebeplerin sonucunu yaratacaktır.
evlilikte ilahi sınavın bir parçası .iyi veya kötü olması kendi seçimine bağlı olduğu için sorumludur.

nasıl ki bir istasyonda trene bineriz kendi irademizle.
sonra tren istasyona varmadan raydan çıkıp kazada ölürsek bu ecel geldiği içindir.ancak o şekilde ölmek kişinin kaderinde yazılı.
fakat seçimi kendi yapmış.hiç kaza olmazsa o kaza anında ve zamanında yine ölebilri bir krizden.bu seferde deriz ki ecel her yerde zamanı gelince ertelenmez.
belki eceli gelmemişse kaza olur ölmezde...
Özgür İrademizle Yaptığımızı Zannettiğimiz SEÇİMLERİN, Belirsizliğinin ardında Belirleyici bir DÜZEN vardır.
Tohumda Ağaç’ın her Hali, her An’ı Saklıdır. Her şeye, Herkese kendi Var oluş nedenlerine göre bir takım
Özellikler Takdir edilmiştir. Kimden ne Çıkacağı, kimin ne Olacağı Biz Bilemesekte bellidir.
Harama bakmadiginiz icin Allah sizden RAZI olsun..

duaa..

Candan10

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Cevabiniz kafamda soru isaretleri yaratti. Bu zamana kadar cogu kizi begendim ve "bu benim kismetimmi" diye kendime yordum. Fakat bunca kizdan hicbirisi nasip olmadi bana. Rüyamda bircok kez bana kizlar göründü, fakat bu kizda ruyamda bana resmen onunda bende gönlünün oldugu ve onun benim icin en uygun es oldugu söylendi. Fakat kardesimle istisare sonucu su sonuca vardik: "O kizin benim nasibim oldugu manasina gelmez. Onun suretinde baska bir kiz olabilir". Gercekten evlenmek istiyorum, cok hasret cekiyorum. Fakat nekadar istesem, düsünsem ve denesemde bir türlü bu isi cözemiyorum. Kiminle konusayim, ne zaman ve nerde. Hasretim bitsin istiyorum. Ruhum icin birsey eksik, bütünlessin ve huzura ersin istiyorum.

Ne yapacagim bilmiyorum. Nolur beni ferahliga eristirin. Kafam karisik sevgili kardeslerim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
mevlaguzeleyler.jpg

Hayirli gunler..Her şey tamamen nasip, kader, kısmet işidir..
herşeyin bir zamanı var..bu islere fazla TAKILMAYIN derim..yoksa icinden cikamaz okullunuzu da ihmal eder..
gereksiz SIKINTILAR yasarsiniz....
evliligi TAKINTI yapmayin!!

Hak şerleri hayreyler, Zannetme ki gayreyler,
Arif onu seyreyler;
Mevlâ görelim neyler Neylerse güzel eyler...

Sen Hakk'a tevekkül kıl, Tefvhiz et ve rahat bul,
Sabreyle ve razı ol;
Mevlâ görelim neyler Neylerse güzel eyler.
..........

Candan10

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Süphe

Ilk önce cevabiniz icin tesekkür ederim "Gönül sizim" kardesim.
Dedigin gibi kafami evlenme hususunda cok yoruyor ve mesgul ediyorum.
Fakat evlenme zamanim ne zaman ve hangi mekan olacak? Kim benim icin dogru kiz? Kime acilmam gerek? Kac yasimda evleneceyim.
Beni birde cik sikan husus: Simdi güzel görüntüm ve fizikim var fakat okul bitene ve kendi düzenimi kurana kadar en az 28 yasina gireceyim. 28 yasinda bugünkü gibi güzel olmiya bilirim. O yasda güzel ve genc bir esi nasil bulacagim?

Nolur af edin kardeslerim. Hasretini cektigim nice günesler var. Istedigim sadece bir günesin ruhuma dogup beni bu soguk menzilde sicakliginla ve tebessümünle sarmasi.

Uzun ince bir yoldayim her sizden gelen fikir ve düsünceye susamis durumundayim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
eyask.jpg

Hayirli Aksamlar.. dedigim gibi evlilik konusunda TAKINTI yapmayin!!Zorlamayin!!Evliklik kader, nasip, kismet isi.. zorla evlilik olmaz!!
unutmayin bunu..
Sana gelen hangi sebeble geldi ise inan ki senden gidişi yine aynı sebeb ile olacaktır...

beni tebessum ettirdiniz.. Sizi sirf güzellik icin alan Sizden güzel birini bulunca birakip gider...
evlilik güzellik, fiziksel, cinselik işi degil..Gönül işidir..
Sizi 28 yasinizda da begenen Seven olacaktir..

Aşk ne zaman ne de mekân arar.mekân dersen kalbim Zaman Rabbimin takdir ettigi AN dır...
Aşk aranmaz o seni bulur.Hiç beklemediğin bir anda gelir kapını çalar...
Eğer aşkı aramaya kalkarsan hata edersin.İstemediğin sonuçlara katlanmak zorunda kalırsın. .
Bana akılla gelme...Akıl hedefini ıskalar kör nişancıdır ama aşk ıskalamaz kalpten vurur hedefi...
...

Candan10

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Allah razi olsun

Söylediginiz sözzler o kadar güzelki. Bana okadar yardiminiz dokunduki bunu size tarif edemem.

Allah sizlerden razi olsun bilgin kardeslerim

nurlusima

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada başbakanı görmek

Hayırlı günler, babam 54 yaşında ticaretle uğraşıyor. şu an hastanede ameliyat oldu çok ağrısı var, ayrıca maddi yöndenden de sıkıntıda borçları var. rüyasında başbakanı görmüş ve oda üzülme herşey düzelecek demiş yorumlarsanız sevinirim Allaha emanet olun...

Üst Alt