• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada bisiklet görmek

ndnndn

Kurallara Uymadı
Üyemiz
Selamlar herkese,

Rüyada, bir bisiklet sürüyorum normal bir yolda. Ama kumlu yol sanırım ve bisikleti sürerken cam kırıkları vardır ya sanırım renk mavi falandı onlara asla basmadan teker teker o yolu bitirip asfalt bir yola çıkıyor ve arabalar var dıye duruyorum. Bisikletten inip, onu sanırım elimle tasıyorum ve karşıdaki büyük okula giriyorum. Okulda müdür varmış, birkaç öğrenci falan ben de oturuyorum, sınav mı ne yapacak bizi bekliyoruz, masa var falan önümüzde. Ne demek bu? Biliçaltı sanırım?

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Hayirli aksamlar..
Rüyada cam görmek gerçek yaşamınızda hayata bakış yönünüzle ilgili mesajlar verir.
Rüyada cam kırıklari görmek ;önemli olmayan sorunlara işarettir. Bu küçük meseleler önemli olmalalarına rağmen sizi meşgül edebilir...

Rüyada bisiklet görmek rahatlamak, sıkıntıların bitmesi anlamını taşır. Güzel rüyalar arasındadır.
Ruyada bisiklet kullandığını görmek ; sorunlarınızın üstesinden kendi çabalarınızla gelmek, sorunlarınızı çözmek manasını taşır.
"masa var falan önümüzde" insallahu Rahman bir is gorusmesi seklinde yorumlanir..

Can Kırıkları....
Yüreğimin kentinde bir çocuk ağlıyor sessizce...
annem " büyüdü artık " diye elimi bırakığından beri, yapayalnız yürüyorum sokaklarda...
attığım her adımda kalbimden bir parça bırakıyorum..
bir parça yüreğimden, bir parça gönlümden... bir parça sevgimden..
bir parça ben süzülüyor yanaklarımdan sokakların bağrına... her adımda...
bir parça kalbim kalıyor geriye...
annem " yürüyor" diye elimi bıraktığından beri, yüreğime kadar uzanan bir el aradım yıllar boyunca...

yalnızlığımın girdabında yüreğimin dilinde bana seslenecek bir ses aradım aslında...
bir bakış milyonlar arasında...
aşina bir yüz...
yüreğimin kentinde sokaklarıma damlayan gözyaşlarımı görecek belkide...
belki başımı okşayacak güven dolu bir el...
yüreğimi avuçlarına alıp merhamet edecek bir gönül...
Kanadım degil ama yüreğim kırık...

ndnndn

Kurallara Uymadı
Üyemiz
çok sağol Gönülsızımm ellerine sağlıkk ve yüreğine de...

Gunesim

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Ruyada bisiklet surmek

Hayirli gunler,

Ruyamda bisiklet suruyordum cok zorlaniyordum cok agirdi cok yavas yavas ilerliyordum sonrasinda ise ayari 2 ye aliyorum bisiklet cok kolayca gidiyordu cok rahat suruyordum bisikleti..

Hayirdir insallaah..

Selametle kalin,
Dua ile.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Hayirli gunler kardesim.. Hayirdir insallah..

"Rüyada bisiklet suruyordum cok zorlaniyordum "
sorunlarınızın üstesinden kendi çabalarınızla ile gelmeye, s
orunlarınızı çözmek icinde bulundugunuz zor durumdan zorlansaniz da kendi çabalarınız ve Allah-in yardimi ile cikacaginiz manasını taşır.

Rüyada bisiklet görmek rahatlamak, sıkıntıların bitmesi anlamını taşır. Güzel rüyalar arasındadır..
Unutmayin her zorluğun ardından bir kolaylık ve ferahlik vardır. Selametle ile Hayra kalin..

"Üzülme! İstediğin bir şey olmuyorsa, ya daha iyisi
olacağı için; ya da gerçekten de olmaması gerektiği için olmuyordur.."
Mevlana

sesinsinesi

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamın Aleyküm, rüyada bisiklet, gözlük ve kalem gördüm.
Mahallemizde oturan ilkokul çağlarında gerçekte tanıdığım bir erkek çocuk görüyorum. Elinde saman kağıdından zarf var zarfın üzerinde mavi bir çizgi var. Bakabilirmiyim diyorum. Kargo çinden gelmiş. İçinde renkli renkli binlerce küçük lastiklerden var. O lastiklerin arasında 2 kalem biri benim kullandığım yeşil uçlu kalem. ve özel tasarıma sahip gözlükler var. Öyleki o gözlükleri satışa çıkartsak çok ilgi görür. Sonra ve ya önce rüyamda internetten bisiklet satın alıyorum. Sonra başka bir insanda bisikletini satmak istiyor onu görüyorum bisikletin ön tekeri biraz canttan taşmış. Ben biniyorum bisiklete mahallemizdeki bayırdan çıkıyorum sola dönüyorum düz caddeden biraz gidip geri döneceğim sırada halk otobüsü geçiyor. Sonra o bayırı tekrar inip bisikleti veriyorum. Fiyat konuşup pazarlık yapmak istiyor ama ben internetten aldığım için geçiştiriyorum.

Yoruma yardımcı bilgiler:

19 yaşındayım ismim Hakan, Çinden ebay üzerinden alışveriş yaptım. Geçen hafta yeni dereceli gözlük aldım. Hobi olarak Çince öğrenmeye çalışıyorum. Bisiklet ve otobüsü yaklaşık 3 kez farklı zamanlarda gördüm. Değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum. Allah razı olsun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam, rüyaniz Hayr olsun ne güzel bisiklet, gözlük ve kalem görmüşsünüz..
Rüyada kalem görmek;
ilim ,irfan, bilgi iyilikte emir kötülükten nehyetmeye işarettir. Kalem her şeyin değeridir.

Rüyada bisiklet görmek;
rahatlamak, sıkıntıların bitmesi anlamını taşır. Güzel rüyalar arasındadır.

Rüyada bisiklet almak;
Ticaret,sorumluluk almak buna bağlı olarak iş hayatında başarı elde etmeyi ifade eder.

Rüyada gözlük görmek ;
yardımcıya, kılavuza ve kendisi ile geniş bir bakış açısı ile bakan, istişare edenin sonunda ki ganimet ,zenginlik ve marifet sahibi olmasina yorumlanir.
Ayrica Etrafınızda bir takım sahte arkadaşlar var.Dikkat edilmesi için bir uyarıdır.

Rüyada otobüs görmek;
yolculuğa ve hayat yolundaki aktiv olmaniza delalet eder..Selametle..

ElenaDoria

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Ruyada bisiklet gormek

Selamun Aleykum sayin Gonul Sizim.
Oncelikle daha once de bir ruyami yorumlamistiniz. Cok minnettarim.

Cok sik ruya gormuyorum, gordugumde de hep buyuk degisiklikler oluyor hayatimda. Bir uyari gibi oluyor genelde. Bu ruyami da yorumlarsaniz sevinirim.

27 yasinda bekar bi bayanim. Ben yaklasik 1 bucuk seneden beri Rusyada calisiyorum. Tek basima kaliyorum. Ailem Turkiyede.
Ruyamda bisikletimin uzerindeyim, (Normalde isime bisikletle gitmem) Hergun ise giderken gectigim yollardan gecerek gidiyorum. Ancak yolumun uzerinde daha once gormedigim ufak bir bakkal var. Bunun tam onunde de eski gorunumlu ama hayli kaliteli oldugu anlasilan bir bisiklet duruyor. O arada kaldirim biraz dar ben bu bisiklete ve o sirada kaldirimda yurumekte olan kadina carpmadan geceyim darken hafiften bisiklete dokunuyorum. O sirada bakkalin icinden adam cikip bana bisikletime napiyorsun diye hiddetli hiddetli cikiyor disariya. Bir de ne goreyim. Ta 5-6 yaslarinda iken hergun ekmek almaya gittigim bakkal amca. Iceri buyur ediyor. Bisikletimden inip iceri giriyorum, havadan sudan muhabbetten sonra bisikletini gosterip sence nasil diye bana soruyor. Ben bisiklete bakiyorum frenlerini felan kontrol ediyorum. Bisiklet sade ama 24 vitesli felan hakikaten iyi, dusunduklerimi ona da soyluyorum. Ben ilk gordugumde eski bisiklet sanmistim ama iyi bayaa diyorum. "Senin cantan nerde?" diye soruyor bana . Bi bakiyorum onumdeki buyuk agacin alt dallarinda cantamin zinciri sarkiyor. (Gunluk hayatta da kullandigim cantam, sapi uzun zincirden - cantam sutlu kahverenginde) Ama cantam yok. Cok panikliyorum, kalbim yerinden cikacak gibi atiyor. Pasaportum param vs hersey o cantanin icinde cunku. Sonra o tanidigim amca isaret ediyor yolun karsisinda yerde bir canta var diye. Kosarak geciyorum caddedyi ki cok hizli arabalar geciyor ona aldirmadan kosuyorum.
Cantamin icinde bakiyorum pasaport yok, cuzdan yok, gozlerim dolmaya basliyor, o sirada pasaportumu biraz ilerde hafif hirpalanmis halde buluyorum. Bi yandna gozlerimden yaslar dokuluyor engel olamiyorum, biryandan cantama bakiyorum cuzdan yok ama birsuru kagit para var sanki biri cuzdandan cikarmis da cantaya yduzgun duzgun yerlestirmis gibi. Kendi kendime bu sefer de dort ayaginin ustune dustun … diyorum. Bisikletim aklima geliyor ortalarda yok diye, ama umursamiyorum. Pasaportum, param ve esyalarim bulundu ya o, o kadar da onemli degil diyorum. Allaha sukrediyorum. Uyandigimda hala korkuyordum pasaportum diye.
Gercek hayatta da bircok degerli esyami kaybederim, biyerde unuturum ama hep bi sekilde geri donerler bana. Bu ruya da oyle gercekciydi.

Bu ruyamda en cok etkileyen seyler cantamin zincirinin agacta sarkiyor olmasi,

Yorumunuz icin

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam, rüyaniz Hayr olsun Elena Size Elif diye hitap edebilirmiyim ,içimden geldi işte..
Rüyada bisiklet görmek;
rahatlamak, sıkıntıların bitmesi anlamını taşır. Güzel rüyalar arasındadır.

Rüyada bisiklete bindiğini, bisiklet kullandığını görmek ;
sorunlarınızın üstesinden kendi çabalarınızla gelmek, sorunlarınızı çözmek manasını taşır.

rüyada pasaport cikarmak veya görmek uzun bir yolculuga cikmaya isarettir.

"cantamin zincirinin agacta sarkiyor olmasi "
Para çantası geçim ve dirliğe, Valiz türü çanta yolculuğa, bir yere gönderilecek elçiye ve rızka delalet eder.

Elif Unutma ;Her şeyde bir hayır vardır...
Bazen başımıza öyle olaylar gelir ki isyan noktalarına varırız.. "Neden biz yada neden ben?" diye ahlanıp vahlanırız.
Başımıza gelenlerden dolayı suçlu ararız... Aslında olanlardan dolayı ne bir suçlu vardır nede isteyerek yapan biri....

Tedbiri aldıktan sonra takdir Allah'tan diye boşuna söylememişler...
Hayatımızdaki hiçbir şeyin tesadüf olmadığına inananlardanım... Her şeyin bir sebebi vardır mutlaka...
Karşımıza çıkan insanların, başımıza gelen olayların mutlaka bir sebebi olduğunu düşünürüm...
Hayatımızda ki olayları bizden daha iyi bilen, bizden daha iyisini düşünen büyük bir gücün olduğunu kabul ederim...
Bazen ne yaparsak yapalım işin olacağına vardığına hepimiz şahit olmuşuzdur.

Hayır gibi görünen olayda şerin olduğunu, şer gibi görünen olayın hayır olduğunu düşünürüm... Tedbir alıp takdiri Allah verdiyse "vardır bunda bir hayır" der ve
Hayat yoluna devam ederim

Gördüğün rüya şu anda yaşamında bazı küçük dert ,sıkıntı ,stress korku hayal kırıklığı yaşayacağınıza yorumlanır..Selametle..

acilangul1

Üst Alt