• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada bozuk para görmek

busram.

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
merhaba öncelikle iyi günler gününüz neşe ile daim olsun. annem 40 yaşında ve ev hanımı rüyasında bozuk para görmüş babam eve bozuk para bırakmış annem kızıyormuş nasıl yetecek ama harca harca bitmiyormuş para. yorumunuz için çok çok teşekkür ederim ALLAH ım işinizi rast getirsin

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Size de Merhaba Hosgeldiniz
Hayirdir insallah...
"Ruyada Para: Her konuda güçlülük demektir..
ahh kardesim helal az para cook haram paradan bereketli ve guzeldir..
Faiz mi İstersin? Bereket mi?
İnsanların malları içinde artsın diye fâizle her ne verirseniz Allah katında artmaz.
Ama Allâh'ın rızâsını isteyerek her ne zekât verirseniz; işte bunu yapanlar sevaplarını kat kat artıranlardır." buyurulmaktadır.

"Şartlar onu gerektiriyor ne yapabiliriz ?
"Fâizden kim kendisini kurtarabilmiş de biz kurtaralım ?

"Zarûretler haramları mübah kılar günümüzde fâiz haramlıktan mübahlığa geçmiştir."
mazeretleri ile câiz görülmeye çalışılsa da bu ifadeler aslâ Cenâb-ı Hak tarafından mazeret olarak kabul edilmeyecek bir büyük günahtır. ..
Kredi, borc insani, aileyi parcalar.. seklinde yorumlanir..
en iyisi ayagini yorganina gore uzatip kredilerin agirligi altinda ezilmemek...
Fâizle malın arttığını zannedenler bilmeli ki; rızık aslâ değişmez. Kimse kimsenin rızkını yiyemez.
Kişi rızkını yemeden de ölmez. O zaman ezelde belli olan rızkı helâl yoldan kazanmak da elimizde haram yoldan kazanmak da.

Bereket az malın çok faydalı olmasını çok işe yaramasını sağlar. Az bir mal bereketli olunca çok kimsenin rahat etmesine çok iyi işlerin yapılmasına yarar.
Bereketli olmayan çok mal vardır ki sahibinin dünyada ve âhirette felâketine sebep olur. O hâlde malın çok olması değil bereketli olması istenmelidir.
Hayirli gunler..

busram.

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
teşekkürler sizi çok yogun ettim kusuruma bakmayın kolay gelsin ALLAH ım yardımcınız olsun hayırlı akşamlar

Ab-ı Hayat

Moderatör
Moderatör
rüyada bozuk para görmek

Hayırlı akşamlar, dün akşam rüyamda kucağımın üstünde bir örtü var altından elimi çıkardım elimde bir avuç bozuk madeni para vardı. Sonra kardeşim var yanımda, onun da elinde bozuk para var bayağı çoktu Onun elindekilerde. Sonra onları çantama koyuyordum. Acaba ne anlama gelir rüyam yorumlarmısınız?

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
hayırlı akşamlar Rüyanız hayrolsun ve hayırlara vesile olsun inşallah
Rüyada bozuk para görmek ;
rüya yorumcuları tarafından her zaman için hayra yorumlanmaz. Bozuk para iftira ve dedikoduyu çağrıştırmaktadır.
etrafinizdaki kişiler ile yaşayacağı sorunlar ifade edilmektedir..
siz kendi sorunlarınıza bakın kardeşiniz kendi sorunlarini kendisi hal eder inşallah..

Nefis muhasebesi, kişinin kendisiyle yüzleşmesi ve amellerini tartmasıdır. Nefis muhasebesi; kişinin kul olma bilincini pekiştirmesi ve Allahın kudret ve azametini hatırlamasıdır.

Hümeyra

Süper Kardeşimiz
Üyemiz
SELAMÜN ALEYKÜM sevgili gönül dostum; rüyamda eşim para vermek istedi bende paran yok zaten ben idare ederim dedim cüzdanımı açtığımda 50 tl bıraktığını gördüm,mahcup oldum,lazım olunca kullanırsın dedi.Rabbimin hayra çıkarması duası ile hayırlı günler gönül dostum.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam sevgili gönül dostum Rüyaniz Hayr olsun
Rüyada bozuk para görmek ama Sizin Rüyaniz para ile ilgili değil ki birbiriniz ile ilgilidir...
Rüyanızı daha iyi anlamak için buna benzer benim bir Rüyamı Müsadenizle anlatmak istiyorum.. 8 sene önce burada akıl melaikeleri gidip gelen miskin ,garip, Müsliman olan kimsesiz bir annenin bebeğini almam istenmişti.. alsam bir türlü,almasam iki türlü...
ben alsam o zamanlar maddi,manevi imkanım yoktu..ama Vicdanım beni rahatsız ediyordu Sus hele Sus!!laftan anlamıyordu..
ne olursa olsun bu yok halim ile ona yardım etmeye karar verdim...vicdanım artık susmuştu!rahat, rahat uyuyabilirdim..

Hayırdır İnşallah Rüyamda o miskin kadını görüyordum ikizleri iki erkek bebeği vardi Hay Allah bu kadın bu yok hali ile nasıl iki bebeğe bakacakti ki;
cüzdanımı açtım ve 50 dolar ona verdim..ben idare ederim ama senin iki tane bebeğin var senin bu paraya benden çok ihtiyaçin var dedim..

-O da bana sarildi ve dediki ;Benim için, yaptıklarının,karşılığını verememem ama verebilecek olani biliyorum .. neyse ordan ayrildim ve daha sonra
cüzdanımı açtığımda 50 doları Peygamber efendimiz sav.bıraktığını biliyordum, hisettim o an ve sevinçten uyandım...

Rüyanizin Yorumu;
Birbiriniz ile maddi-manevi ,imtihan edildiğinize ,evlilikle, aile ile ve çocuklarla, çocuksuzlukla imtihan ediliriz..Evet, birbirimizle imtihanı başardığımız zaman
Allah’ın kalplerimizin arasına sevgi bağları kuracağı bilinmelidir..
Hâsılı, kardeşim kızarken de muhabbeti, severken de muhabbeti ,merhametti, adaletti gerektirir.
Birbirimiz ile , imtihanı olduğumuzun farkında mıyız...hayırlı günler gönül dostum.

serin

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada bozuk paralar görmek

Selamın aleyküm rüyamda boş bir sınıftayım sıraların altı bozuk paralar var bende her sıranın altına eğilip bozuk demir paraları alıp arka cebime atıyorum bukadar Teşekkürler. ..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam rüyaniz Hayr olsun Rüyalaɾ heɾ zaman anlamlı olmayabiliɾ, bazen bilinçaltımızın ve günlük yaşantımızın etkisinden dolayı ɾüyalaɾ göɾebiliɾiz
"rüyamda boş bir sınıftayım "
Bedenle zihnin işbirliği içinde olduğu bir süreç. .... İçinde bulunduğunuz boşluk, durgunluk....
ToplamakRüyada bozuk para toplamak, bir yatırım işareti şeklinde anlamlandırılmaktadır

rüyada bozuk paralar görmek;
Rüya yorumcuları tarafından her zaman için hayra yorumlanmaz. Bozuk para iftira ve dedikoduya,sıkıntı ve sorun anlamına gelir..
Siz ne anlatırsanız anlatın, anlattıklarınız karşınızdakinin sizi anladığı kadardır. selametle..

tozduman

Moderatör
Moderatör
Selâmün Aleyküm ablacigim rüya yorumlarına baktım ama bir türlü yerlestiremedim. :(
Rüyamda teyzemin kızı ölmüş, diğer teyzem de gayet rahat bir şekilde oturmuş yegenim öldü dedi bana bende ona nasıl öldü dedim.
O da, artık zeynepin geriye kalan görevlerini biz kendi aramızda yapacağız dedi.
Bende teyzemin sacmaladigini düşündum o an.
Sonra almanyadan gelen akrabalirimiz bize bozuk para vermiş. Cüzdanımı açıp bakiyorum ve hayatımda gördüğüm en saçma para diyorum. Bozuk paralar diktorgen, uzun ve değersiz, üzerinde rakam da yok bana bunu neden verdiler diyorum. Teyzem aldığı bozuk paradan mutlu ama ben onu anlayamıyorum çünkü çok değersizmis .
Hayrolsun Allah razı olsun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam rüyaniz Hayr olsun .
Para iyi bir hizmetçi, kötü bir efendidir, kötü para iyi parayı kovar dedim bu Sabah Yusufa tabi ki o ne demek istediğimi anlamadı...
helal da haram paranın da bankot değeri aynı ama helal para eve mutluluk, huzur getirir haram para da evdeki huzuru kaçırdır kovar ....kötü insanlar da hayatımızda ki iyi insanları kaçırdır kovar,onlara yer kalmaz...

hani dün bir anlık öfkeme kapılarak himayemde ,korumamda bulunan bir çocuğa haklı yere de olsam bağırmam yusufu üzdü ve beni eleştirmişti ya...
yanlışı yanlış ile telafi edemem..!!bende ne yaptım aklıma hadisi şerif geldi;
"bir kötülük yaparsan akabinde hemen bir iyilik yap ki onu yok etsin "dedim ve Kalbini kırdığım o çocuğa bir hediye alarak iyilik ederek o kötülüğü yok ettim yoksa bu olay büyür benim de aileminde huzurunu bozabilir iftira ve dedikoduya,sıkıntı ve sorunlar yaşayabilirdim..

Acaba Allahtan mı yoksa kuldan mı korktum ....!
Netice itibariyle her insan bir alemdir … Ve Allah (c.c) alemlerin Rabbidir …! O mazlumun ,O çocuğun Rabbinden korktum..
İnsan "Sabır" ile İnsandır.. Sabır ise; Sır'dır, Ar'dır, Sınav'dır..
Hz.Mevlana
kıssadan hisseni alırsın inşaAllah...........

"Rüyamda teyzemin kızı ölmüş"
Teyzenizin, gerçek yaşamında içinde bulunduğu şartların Onu ümitsizliğe uğrattığını, yaşam enerjisinde kimi kaygıları olduğunu işaret eder..

"geriye kalan görevlerini biz kendi aramızda yapacağız "
aile, iş bölümü,sorumluluk almak gerekir..

Hikayemiz Herkes, Birisi, Herhangi biri ve Hiç kimse adlı dört kişi hakkında.

Yapılması gereken önemli bir iş vardı.
Ve Herkes, Birisinin bu işi yapacağından emindi.
Gerçi bu işi Herhangi biri de yapabilirdi ama Hiçkimse yapmadı.
Birisi buna çok kızdı. Çünkü iş Herkesin işiydi.
Herkes, Herhangi biri’nin bu işi yapabileceğini düşünüyordu
ama Hiç kimse, Herkes’in yapmayacağının farkında değildi.
Sonunda Herhangi biri’nin yapabileceği bir işi Hiç kimse
yapmadığı için Herkes Birisi’ni suçladı....dfgtnhmmnn

rüyada bozuk paralar görmek;
Rüya yorumcuları tarafından her zaman için hayra yorumlanmaz. Bozuk para iftira ve dedikoduya,sıkıntı ve sorun anlamına gelir..
Siz ne anlatırsanız anlatın, anlattıklarınız karşınızdakinin sizi anladığı kadardır. selametle..

acilangul1

tozduman

Moderatör
Moderatör
Ben teyzeme çok kırgınım. Ama bu yazdıklarınızdan sonra bırşeye ıhtıyacı varmı dıye arayıp soracagım.

Yapılması gereken önemli bir iş vardı.
Ve Herkes, Birisinin bu işi yapacağından emindi.
Gerçi bu işi Herhangi biri de yapabilirdi ama Hiçkimse yapmadı.
Birisi buna çok kızdı. Çünkü iş Herkesin işiydi.
Herkes, Herhangi biri’nin bu işi yapabileceğini düşünüyordu
ama Hiç kimse, Herkes’in yapmayacağının farkında değildi.
Sonunda Herhangi biri’nin yapabileceği bir işi Hiç kimse
yapmadığı için Herkes Birisi’ni suçladı..

Evet otızmlı bır yegenım var herkes bırseyler yapmaya çalışıyor ama herkesınde sorunları ve sıkıntıları var.
Amın Allah razı olsun ablacıgım.

Nick

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyamda evdeydim etrafımda bikaç kız arkadaşım vardı benden bişey istiyorlardı. Ben de raftan bir sürü bozuk para çıkardım ama bir tane bir liranın üzerinde ingilizce bir yazı yazıyordu. Sözde 15 temmuz parasıymış ama farklıydı bayağı, üzerinde rakamlar felan da yazıyordu o sırada babam namaz kılıyordu onlarda şaşırıp paraya baktılar.

Üst Alt