Ve Aleykümselam sevgili gönül dostum Rüyaniz Hayr olsun
Rüyada bozuk para görmek ama Sizin Rüyaniz para ile ilgili değil ki birbiriniz ile ilgilidir...
Rüyanızı daha iyi anlamak için buna benzer benim bir Rüyamı Müsadenizle anlatmak istiyorum.. 8 sene önce burada akıl melaikeleri gidip gelen miskin ,garip, Müsliman olan kimsesiz bir annenin bebeğini almam istenmişti.. alsam bir türlü,almasam iki türlü...
ben alsam o zamanlar maddi,manevi imkanım yoktu..ama Vicdanım beni rahatsız ediyordu Sus hele Sus!!laftan anlamıyordu..
ne olursa olsun bu yok halim ile ona yardım etmeye karar verdim...vicdanım artık susmuştu!rahat, rahat uyuyabilirdim..
Hayırdır İnşallah Rüyamda o miskin kadını görüyordum ikizleri iki erkek bebeği vardi Hay Allah bu kadın bu yok hali ile nasıl iki bebeğe bakacakti ki;
cüzdanımı açtım ve 50 dolar ona verdim..ben idare ederim ama senin iki tane bebeğin var senin bu paraya benden çok ihtiyaçin var dedim..
-O da bana sarildi ve dediki ;Benim için, yaptıklarının,karşılığını verememem ama verebilecek olani biliyorum .. neyse ordan ayrildim ve daha sonra
cüzdanımı açtığımda 50 doları Peygamber efendimiz sav.bıraktığını biliyordum, hisettim o an ve sevinçten uyandım...
Rüyanizin Yorumu;
Birbiriniz ile maddi-manevi ,imtihan edildiğinize ,evlilikle, aile ile ve çocuklarla, çocuksuzlukla imtihan ediliriz..Evet, birbirimizle imtihanı başardığımız zaman
Allah’ın kalplerimizin arasına sevgi bağları kuracağı bilinmelidir..
Hâsılı, kardeşim kızarken de muhabbeti, severken de muhabbeti ,merhametti, adaletti gerektirir.
Birbirimiz ile , imtihanı olduğumuzun farkında mıyız...hayırlı günler gönül dostum.