Ve aleykümselam,Rüyanız hayr Olsun.hayırlı ramazanlar Bu sıcak havalarda oruç tutmak inşaallah bizim kalplerimizin katılığını, günah kalıntılarını yakıp yıkar. Gönüllerimizi ,bedenimizi temizler, ruhlarımızı ferahlatır.
Biz mi oruç tutuyoruz yoksa oruç mu bizi tutuyor..
Oruç bizi günah ,haram işlemekten tutamıyorsa demek ki biz gerçekten hakkı ile Oruç tutmuyoruz...
Cami bizim beden arzıdır
Rüyada camiye gitmeye çalışmak;
kendinizi içinde bulunduğunuz haal ,hareket ve durumdan, çıkmaya kendinizi değiştirmeye çalıştığınıza alamet eder...
Sen kendini değiştirmedikçe dışındaki olayları değiştiremezsin.
İçinde bulunduğun ortamı ve orada yaşadıklarını içinin enerjisi belirliyor.
-Sen içinde sahte isen,etrafinda her şey zaten sahte yaşıyorsun...
-Sen içini temizledikçe dışında yaşadıkların ,ortam, mekan, insanlar kendiliğinden değişecek, güzelleşecek...
Onları şikayet ederek, küfür edip, terk ederek, kaçarak veya katlanıp bekleyerek değiştiremezsin.
Sen kendini değiştir ,temizle ki; dışın tamamen içine bağlı, o da değişsin....
HAYATIN İÇİNDEKİ BU YAŞANTIDA.İNSAN BEDENİNDE AKIL ,NEFİS VE KALP SANA HİZMET EDEN 3 MELEK GİBİDİRLER.
İNSAN AHLAKİ OLARAK YÜKSELE BİLİR VEYA DÜŞE BİLİRDE . BU İNİŞ VE ÇIKIŞTA SANA YARDIM EDECEK SADECE SENİN VUCUDUNDAKİ SEMALARDA ALLAHIN SENİ YARATIRKEN SANA LÜTFETTİĞİ PEYGAMBERLERİN MAKAMLARININ HAKİKATINI İDRAK ETMENDİR..
SANA SENİN AKLIN, SENİN KALBİN ,SENİN NEFSİN YARDIM ETMEDİKÇE HAYATIN İÇİNDE AKIL HAYAL ALEMİNE NEFSİN O HAYAL ALEMİNDEKİ YANLIŞ DÜŞÜNCELERİ YAŞAMAYA KALBİN PİŞMAN DAHİ OLSA O NOKTADA AKIL VE NEFSİN İLE YAŞAMAYA MECBURDUR.ÇÜNKİ AYNI BEDEN ARZINDA O BEDENİN ÜÇÜDE AZALARIDIR....
AKIL ,NEFİS VE KALP HEPSİ BİR ARADA BERABER SECDE ETMEDİKCE SELAMETE ERMEK ZOR...
Rabbim! Bana göndereceğin her hayra muhtacım...
Allah'ım,Bir mucize gönder,Kalbime ve aklıma bir dokun,
ve bana verdiğinle mutlu olmamı sağla amin amin amin
Mevla hakkınızda hayırlar ihsan etsin,Rabbim razı olduğu kullarından eylesin inşallah selametle..